@
iamsickinmymind (komentář): Vezmu to popořadě, ano?
Proč mám pořád nové profily: Nemám, tohle je můj první profil a jak si můžeš všimnout, stejný nick mám i na Steamu.
Proč chci srazit hodnocení u hry: Nechci, je mi lhostejné. Napsal jsem to sem, protože jsem věřil, že jsem na seriózním portále, kde místo urážek za "protiproudový" názor dostanu otázky "Co přesně se ti nelíbí" a "Proč se ti to nelíbí". Ale to je moje chyba, přecenil jsem asi kvalitu zdejší komunity.
Proč ji hraji: Protože jsem se na ni těšil, vypsal jsem si všechny sliby a přísliby CDPR, z VGX traileru jsem si nechal natisknout plakáty, separoval jsem si ideální save Zaklínače 2, abych měl hru takovou, jak ji chci zezačátku mít.
A teď ji hraji, protože je to to nejlepší, co na trhu je - to nepopírám. Ale ve výčtu chyb, hlavně v porovnání se sliby vývojářů, je to tragický výplod.
PS4: Jsem zvyklý hrát Bloodborne a Souls série her. Jak možná víš, jsou to hry (zatím), způlky PS exkluzivity. Zvykl jsem si na DualShock, zvykl jsem si ležet v posteli a hrát. Nastavení není ani zdaleka tak tragické, jak říkáš, navíc z téměř dvou metrů je opravdu vyhlazování nebo ostrost textur (výhody PC) nepatrným nedostatkem, kterého si málokdy všimneš.
Na PC navíc zásadně hraji jenom v kombinaci Myš+Klávesnice.
To asi všechno v mé reakci na tvůj komentář. Jestli mě nadále považuješ za fake a trolla, mrzí mě to, ale asi s tím nic nenadělám. Tahle hra je pro mě osobně zklamáním, které mě bolí o to víc, co jsem se na ni těšil.
Důvody jsem vypsal, rád je rozeberu v emailu, pokud máš zájem (uvedl jsem ho v recenzi).