Teda... Je to fakt síla. Zpravidla dlouhé RPG víc jak jednou nehraji, ale toto mě zase posadilo do židle. Naposled se to takhle povedlo Mass Effectu 2 při prvním hraní. Jak jsem říkal, nahodil jsem Full Combat Rebalanced mod, dal rovnou těžkou obtížnost a je to opravdu výzva.
Hned v úvodu první kapitoly po útoku berghestů jsem 3x loadoval, o vítězství v ringu mezi bitkařema si zatím můžu nechat zdát... Prostě konečně zužitkuji snad veškeré možnosti hry, které mi nabízí v lektvarech, petardách a olejích na meč. Poprvé jsem z toho byl hodně zmaten, ale teď mi to do sebe všechno krásně zapadá a hraje se to o to lépe.
Nemůžu si pomoct, ale kamera pře rameno je dobrá tak akorát na chození. V boji je to totálně nepřehledné a jsem rád, když se vůbec trefím kurzorem do nepřítele... Takže kdo to takto hrál, musí tam mít opravdu lehkou obtížnost (a nevadí mu kde jaké kousnutí), nebo to smaží na obrovském rozlišení a neustále pauzuje hru.
Jinak mrknul by někdo a uploadnul někam tenhle
mód? Asi jsem vyčerpal ze své IP limit a teď to po mě chce registraci, ale ta jim nějak nefunguje=/
A ještě by mě zajímalo, kam se ukládá nastavení hry?!
witcher.ini to očividně není...