Pivo: tak uz vim dalsi zpusob, jak muzu oduvodnit nizke hodnoceni u nekterych her (napr GoW), nemaji vubec zadnou fyziku a ta je prece strasne potreba :)
Garion: Já nechápu, co máš furt s Fenixem a rozmázlým mozkem. Třeba Risen se mi líbil, či všechny tři díly Gothiců, kteří s tím nemají nic společného. Já vypsal, co se mi nelíbilo a ty tu bliješ úplné hovadiny, nad kterými se ani nezamýšlíš. Prostě píšeš jednu větu dokola, že to není Fénix a nemá nejlepší grafiku a tak se mi to nemůže líbit. To píšeš pro rýpnutí, ne proto že by sis to sám myslel. Co? Nebo jsi tak blbý, že neumíš přečíst, co jsem tam před tím psal? :-)
Psal jsem, že to má dobrou atmosféru, úkoly a originální nápad se mi také líbí. Jen mě zamrzelo zpracování soubojů, které zaujímalo nemalou část hry. A ne, o systém krytí tu taky nejde. Vím, že bys to s chutí hned v dalším příspěvku napsal.
Cobra: tak vis jak, asi tam nejde namodelovat upir tak, aby vypadal jako Marcus Fenix pripadne jako rozmazlej mozek, tak se to Pivovi moc nelibi
Cobra: No, vzhledem k tomu, že jsem u toho strávil 30 hodin, není nejlepší se do toho pustit znova. Jako hra to není špatná, ale myslím, že by to mé hodnocení asi nezvedlo. Možná jindy.
Booože... Tak si tam dej patch 6.9 a zahraj si to znovu...
Caelos: Ale ona to je pravda, když jsem hodil nějakou věc a ona se divně odrazí a já se v ní zaseknu. Ta fyzika byla taková divná a nevím, co je na lepší fyzice debilovina? Mě tam přišla otravná, panáci po zásahu padali nějak pitomě a při zásahu trupkou letěli pět metrů. Úplně to samé jako, že si stěžuješ v Kill switchovi, že pajdulák cupitá. To je taky blbost, proč by měl pajdulák chodit normálně? Vždyť je to debilovina jako fyzika. Ach jo, uvědom si, co to plácáš :-(
Kobra: Já dával jen češtinu a bral jsem to, že i s tím je nějaký patch.
Kobra: Já dával jen češtinu a bral jsem to, že i s tím je nějaký patch.
Pivo: A měl jsi tam neoficiální patch 6.x?
Pivo: Abych řekl pravdu, tak kecáš vždycky ty samé pičoviny o fyzice a podobných debilovinách, které ke hrám nikdy nebyly potřeba. A už mě s tím docela hodně sereš.
Zmiňovat kill(fuj)switch v souvislosti s VtM:B je asi jako zmiňovat Diamant a hovno.
Kubulus: No, já to bral jako takové akční RPG. Navíc ten source engine apod. Jinak některá RPG mají docela slušný fyzikální model (akorát jsou o nějaký ten rok novější třeba, na druhou stranu já zase nechtěl nic extra, jen mohl být lepší), ale tady jsem odhodil desku, ona se vrátila od zdi a já se v ní zasekl a to se mi stalo vícekrát :-)
Mluvit u RPG o fyzikálním modelu je docela výsměch celému konceptu hry, ačkoliv chápu, že když už tam je ten Source, tak by sis s ním asi chtěl vyhrát...
No mě to bavilo, atmosféra fajn, dialogy též nedělaly ostudu, úkoly zajímavé, design fajn. Starší grafiku (barevnější kill switch :-)) jsem překousl a místy s pár efekty i mile překvapila (takové kill switch neměl :-)), ale bugy a akční část...
Ech, jsem se snad o všecko zasekával a dveře mě nechtěly pustit dál, takže jsem zběsile bušil do klávesnice. Fyzikální model se mi moc nelíbil, pohyb postavy v některých animacích trochu srandovní (a nebylo to nic výjimečného). Navíc některé mise mi to blbě načetlo a musel jsem hrát od předchozí pozice (i když jsem naštěstí pak častěji ukládal, takže mi to nějak moc náladu nekazilo).
Bavil jsem se, ale především na to měly vliv zajímavé úkoly, místy dobré lokace a to celkově tvořilo dobrou atmosféru. Plus originalita byla fajn. Prostě jen ta akční část, která byla nemalá se mi už tolik nelíbila. Asi jsem moc zvyklý hrát moderní fps a jak by řekli místní - jsem rozmazlený fracek :-)
Zrovna se mi o vampire zdálo v noci xD a říkal jsem si že bych si dal znovu celou hru , je to asi kvůli tomu že jsem před spaním poslouchal song od genitorturers co hraje v tom baru anarchu ale to že vyšel další patch je znamení od Kaina .. JDU DO TOHO XD
Tak vyšel další neofiko patch již ve verzi 6.9. Zde.
*píská si*
Bodkin: Ne, oni mysleli Blood buff, jelikož byla řeč o odemykaní zámků.
Caleos: Ok, já myslím Hlas krve(využívající dementation), který má na mysli Zoltan a nejspíše i SilentWolf (přeci jen, čeština nejspíše odstranila ty rudé nabídky v rozhovorech, což dává více smyslu). Jestli je Blood buff přeložen jako hlas krve netuším, češtinou jsem se nikdy neobtěžoval.
To že je zlomená v pase a je to pomalé, ještě neznamená, že to není nejlepší.
NateLogan: Nikoliv. Alternativa je sehnat mu kurv... sociální pracovnici.
To že je zlomená v pase a je to pomalé, ještě neznamená, že to není nejlepší.
NateLogan: Nikoliv. Alternativa je sehnat mu kurv... sociální pracovnici.
Jab: Jaká alternativa? Zdrhnout? :)
Aha, už vím. Holt jsem nikdy na blízko nehrál (a tedy se mi ani nikdy nepodařilo uhlídat zombie na hřbitově, vždy jsem raději zvolil alternativu).
Taková ta kosa, taky nevím jak se to jmenuje.
Eh. Kurňa ten přořezávač křoví je vtip? Nějak si nepamatuji, že bych na něj kdy narazil.
Ano, myslím Blood buff aka Hlas krve. Bodkin je vedle.
Bodkin: Zkoušel jsi ten prořezávač křoví použít za ženskou postavu? Vypadá jak zlomená v pase, navíc je to děsně pomalé.
Je tam nějaké něco krve a přidává to myslím +2 atributy ke všemu. K páčení jsem to občas použil :-)
Hlas krve odemykal zámky ne? :)
nemyslia niektorí z nich blood buff? :)
Proč mám pocit že každej myslíte jinou disciplínu ? :)
1) Hlas krve mají jen malkaviáni a použil jsem ho pokaždé, když mi byl nabídnut. Alespoň jsem nemusel rovnou střílet
2) Jiné řešení než střelbou - ano, souhlasím.
9) Nejlepší chladná zbraň ve hře je prořezávač křoví, jestli si to pamatuji dobře.
2) Jiné řešení než střelbou - ano, souhlasím.
Bodkin: To rozhodně není, za celou hru ho nepotřebuješ. Pistolky se samozřejmě v některých situacích hodí, ale spíše mi šlo o to, aby pivo jenom nestřílel, protože pak by byla celá hra k hovnu. A katana je nejlepší ruční zbraň ve hře, ať ti připadá homosexuální, nebo ne.
Chach! Hlas krve je nejužitečnější schopnost ze všech.
A pistolky jsou na konci lepší než gaykatány.
A pistolky jsou na konci lepší než gaykatány.
Caelos: Spíše mám mlátičku. Vedlejší questy též nějak plním a kecám s někým.
Jinak hlas krve asi potřeba moc není, ale tak někdy se hodí.
Jinak hlas krve asi potřeba moc není, ale tak někdy se hodí.
Hlas krve hlavně vůbec není potřeba:)
A pivo, doufám že jen nestřílíš pistolkama!
A pivo, doufám že jen nestřílíš pistolkama!
Mně taky s češtinou hlas krve fungoval.
Češtinu mám, ale myslím, že mi zatím všechny schopnosti fungují.
SilentWolf: Na to je už dávno patch. :-P
Pro mě jsou nejlepší Toreador, Ventrue a Malkavian. A Žanetka a Velvet. :-)
Pro mě jsou nejlepší Toreador, Ventrue a Malkavian. A Žanetka a Velvet. :-)
pivo: máš čestinu ? tam je totiž nefunkční schopnost hlas krve
Zoltan: Jop, tiez som sa celkom divil ze za Toreadora u ktoreho som si povedal, ze najprv vrazam body zasadne do kecania (vsetkeho) a az POTOM do niecoho ineho som presiel hrou ovela plynulejsie nez s Gangrelom u ktoreho som siel presne naopak (na max warform, melee, strength...)
Ono vysoke celerity je strasne silny skill.
Ono vysoke celerity je strasne silny skill.
Ja sluchátka napr. vôbec nepoužívam, pri hraní mám rád tichú prázdnu a tmavú miestnosť, kde si zvuk vychutnávam na vcelku obstojnej reprosústave.
MCZ: No, ale o fajnšmekrovství bych vážně moc radši nemluvil. Se sluchátkama člověk i často postřehne, že například to "ťapání" hlavní postavy jde slyšet asi i půl vteřiny až vteřinu poté, co už stojí na místě. A docela mě to ruší.
Mcz: Tak určitě si nebudu dávat práci se snižováním detailů jen proto, abych si znehodnotil zážitek ze hry :-)
Ty sluchátka používám hodně a taky jsem si za ně připlatil. Ale prostě jsem je z nějakého důvodu nemohl mít v tu chvíli na uších :-)
Nejraději mám Gangrel. Brujah jsou asi nejhorší, co se týče vzhledu i disciplín. Protože převážně záleží na disciplínách, bouchače, nebo, jak to nazvat, kecálka si můžu udělat z jakéhokoli charkteru.
Pivo: přiznám se, že toho dojmu jsem nabyl hlavně v případě staršího Redemptionu (ale vlastně v Bloodlines se nijak nezměnil) - zatímco ve středověku se zdáli být docela vznešení, v té současnosti jsou to jen různí pobudové, bouchači atd.
"Jen jsem neměl zrovna na uších sluchátka, s něma by to bylo lepší." nojo, ty seš fajnšmejkr. Ale grafiku máš na max, co?
mcz: Zdegenerovaní? Jak to přesně myslíš? Já měl zatím čest pouze s tímto klanem.
caelos: Hotel je ta lokace, kvůli které jsem se rozhodl, že si hru zahraju :-)
Jinak já se nelekal, ale líbilo se mi to. Jen jsem neměl zrovna na uších sluchátka, s něma by to bylo lepší.
caelos: Hotel je ta lokace, kvůli které jsem se rozhodl, že si hru zahraju :-)
Brujah sú hráči FPS-only hier. .)
Inak fakt, že Hotel je jedna z mála lokácii v jednej z mála hier, kde som sa svojho času aj bál. :)
Lj: též tak.
Jinak zrovna Brujah považuji za nejhorší klan. Zdají se být hodně... zdegenerovaní?
A hotel je parádní lokace, poprvé jsem se tam děsně lekal.
Pivo: Když jsi před hotelem, tak je to tam rozestavěné. Je tam budka, snad stavbyvedoucího, ve které je klíč. Zdrželo by tě to asi 10 sekund a dostal bys zkušenosti.
Pivo: S Malkaviánem jsem neměl problém dokřesat katanou kohokoliv a ještě me zbylo na kouzla a pár dalších věcí :) Pokud plníš svědomitě všechny úkoly, XP se najde dost.
Už chápem prečo má Pivo tak rád FPS žáner. :))
Čo sa týka klanov, mne veľmi vyhovoval aj Tremere aj Toreador.
Čo sa týka klanov, mne veľmi vyhovoval aj Tremere aj Toreador.
aoshi: Jo, tu schopnost s krví jsem zkusil, ale pomohla až když jsem si zvýšil schopnost v páčení.
Caelos: Jo, to mě napadlo, ale po ruce žádný nebyl. Až podle návodu jsem si pak dočetl, že je někde v kůlně, ale já se hledáním klíče nechtěl zdržovat, protože jsem si nebyl jistý, jestli tam někde bude poblíž.
Doufám, že to páčení nejsou zbytečně vyhozené body.
Jinak dík všem za rady.
EDIT: Zoltan: No, já chci čistě mlátící typ :-)
Doufám, že to páčení nejsou zbytečně vyhozené body.
Jinak dík všem za rady.
EDIT: Zoltan: No, já chci čistě mlátící typ :-)
Pivo: Co takhle použít klíč? Zapoj mozek.
Pivo: Skus Blood buff - to ti pomoze odomknut vacsinu zakladnych zamkov.