@Garret (12.01.2016 17:56): díky mrknu na to třeba to pomuže.
@Gordon (12.01.2016 17:27): dneska jsem objednal novou myš, měl jsem laserovku ta začla bkbnout a pak mám ještě letitou logitech G1 s tou to taky dělalo. Když to nepomuže tak jí vrátim a budu hledat dál
@pavouk2 (12.01.2016 15:57): měl jsem stejný problém a určitě to bylo nastavením. zkus mrknout tady a nastavit to podle něj
@pavouk2 (12.01.2016 15:57): Pak je to problém v tvém počítači nebo v tvý ruce, pak ti doporučuji hrát na gamepadu...
@Gordon (11.01.2016 22:44): to jsem vše zkoušel je divný že to dělaj jen některý hry, ale vše originálky no záhada
@pavouk2 (11.01.2016 22:39): Pak máš problémy s výkonem, nebo jsi levej, zkus snížit rozlišení.
Každopádně ten filtr si zapni, je to pak takový spefický ten gameplay.
Každopádně ten filtr si zapni, je to pak takový spefický ten gameplay.
@Gordon (11.01.2016 19:33): a nevíš jak přesně má pracovat to vyhlazování myši ve hře komu je vlastně určený, řekněme když má někdo fakt kvalitní myš tak by něco podobnýho neměl potřebovat ne spíš když má někdo nějakou kancelářskou. Jinak nejlíp se ten problém pozná stačí ve hře kde je na to místo zmáčknout napřiklad dohromady klávesu dopředu a doleva a zároven otáčet myší doprava pak to vždy trhá.
@pavouk2 (11.01.2016 16:29): zapni si filtr myši na max, a sniž si její rychlost ve Windows na snesitelné minimum.
@Garret (11.01.2016 09:02): dělá to i když je zapnutej i když vypnutej, ale když je vypnutej rozhazuje mi to stejně obraz. Už jsem z toho fakt blázen vymejšlím ruzný teorie čím to muže bejt, ted mě napadlo že jsem všechny kabely jak myš, klávesnice, display port atd svázal do jednoho provazu aby jsem měl v kabelech pořádek jestli se tam nemužou třebas nějak rušit nevím už jsem z toho fakt blázen.
@pavouk2 (10.01.2016 22:26): v-synch máš zaplý nebo vypnutý?
@Gordon (05.01.2016 17:05): prasácká optimalizace / technologie pozdějších ID tech enginů. lze vyřešit hozením na SSD, pokud ho člověk má. tím by donačítání textur mělo zmizet a hlavně se uleví klasickému HDD, který při hraní Wolfa neustále šroubuje. s každým pohnutím myší se kontrolka disku nezastaví...
Mě šel Wolf hodně dobře, až jsem se divil po tom, co si kde kdo stěžuje na optimalizaci :)
už jsem to řešil i u jiný hry, ale nemužu si pomoct jestli je to tím, že jsem ted delší dobu FPS s myší a klávesnicí nehrál, ale třeba u týhle hry se mi to taky stává prostě když jdu a rozhlížím se tak to občas jako zadrhává ten rozhled že to není plynulé zkoušel jsem i různé myši a dělá to se všema, výkonem počítače to taky není tak jestli je to normální?
@Gordon (05.01.2016 17:05): Přesně, akorát donačítání se projevuje, jinak jsem neměl nejmenší zádrhel a hrál to na full celou dobu. Rage to stejné, ale je pravda, že Rage jsem si koupil cca rok po vydání, takže už to bylo docela zapatchované a jelo to skvěle ne max. Já sleduju, že mám problémy s hrami, který každej rozjede v poho (Fallout4, Alien Isolation atd.), ale hry které globálně zlobí, tak mě jedou bezchybně. no fakt nechápu.
@Hydr0gen (05.01.2016 14:05): Sniž rozlišení, mě to jelo nakonec ůplně nádherně, jediný fail enginu je donačítání textur, ale i to jde napravit.
@Garion (05.01.2016 13:22): To bohužel absolutně ne. Na medium to v prvním levelu běhalo tak 45-60 právě s častými propady. V levelu se silniční kontrolou venku dokonce 30 fps(!).
Na nějaké high si můžu nechat zajít chuť.
@GodOfTheSick (05.01.2016 12:52): Jo, to jsem stahnul už tuším na 16.
Na nějaké high si můžu nechat zajít chuť.
@GodOfTheSick (05.01.2016 12:52): Jo, to jsem stahnul už tuším na 16.
@Hydr0gen (05.01.2016 11:27): Co jsem tak zbezne koukal na netu, melo by to v 1080p na High a pripadne i Ultra bezet prakticky na 60FPS (na 280X).
@Hydr0gen (05.01.2016 11:27): Zkus změnit hodnotu PPF podle toho jaký máš procesor. Já jsem to teď použil u Rage a fungovalo to.
Sets maximum number of texture pages transcoded in a frame (set the value to 8 for CPUs with 2 or 4 cores and to 16 for CPUs with 6 or more cores (e.g. if you have an Intel CPU with 4 physical cores and HT and you experience lags with the variable set to 64, try setting the value to 16); valid settings are: 8, 16, 32, 64, 128)
Tywe, ono to fakt není špatné.
Ale okamžitě jsem pochopil, proč všichni nadávají na ten engine. To je snad náročnější než Zaklínač - ten mi na podobné nastavení detailů (medium) běhá stabilněji, a to renderuje obrovské otevřené krajiny a nějakou tu AI v pozadí k tomu. Tady stačí, aby venku pršelo a mám 30 fps...
@Cobot (30.12.2015 21:16): no u mě to bylo zas první čeho jsem si všiml protože koukám všude samá malá přilbička chci jí sebrat složitě na ní ukazuju mačkám E no zachvilku mě to štvalo zvlášt začátek v těch zákopech kde jsem chtěl postupovat a místo abych koukal kde po mě střílejí tak jsem hledal náboje a brnění :-) ale jo to je o zvyku. Hlavně jsem si musel přenastavit ovládání krčení mam vždycky na C to jinde prostě nejde, ale ouhlasím jinak je to naprostá pecka až to dohraju hned kupuju old blood :-)
Já si ani nepamatuju, že to tam bylo. Každopádně mi to asi nijak nevadilo. New Order je ale fakt nejlepší střílečka za hodně dlouho. Už aby byl další díl.
@Gordon (30.12.2015 20:34): tak je to trošku nespravedlivé, že zakladatel tohodle žánru byl wolf ale ujalo se doomovka i když dneska už se to asi moc nepoužívá tovíš já jsem ještě ze staré školy :-D no new order jsem zatím hrál jen začátek myslel jsem že se sbírají jen brnění, lekarny a náboje, ale prej se tam pak sbírají i další věci na upravu zbraní atd tak to pak dává smysl používat na sbírání klávesu to jsem předtím nevěděl.
@pavouk2 (30.12.2015 19:30): no wofl je podle mě tak dobrej že by si zasloužil vlastní označení, ale v RTCW to šlo myslím sbírat automaticky ale i ručně. tady by to automaticky bylo podle mě při souboji dost rušivé, takhle si aspoň sesbíráš vše až po akci, navíc když ti v akci dojdou náboje a začneš rychle hledat bedýnku tak je to aspoň zajímavější.
@Gordon (30.12.2015 19:24): a wolf ho snad neměl ?:-) už si nepamatuju jak return to castle wolfenstein ten mě bavil asi nejvíc ale starej klasickej wolf 3d ho měl určitě a napsal jsem doomovka tak jsme aspon dřív označovali tyhle hry ne jen dooma
@pavouk2 (30.12.2015 16:03): Doom 4 bude mít automatické ''přitáhnutí'', tohle má být návrat k Wolfu, né k Doomu.
@Gordon (30.12.2015 08:33): no o tom to není :-) vždycky holt to tam vykosím a pak si vezmu co potřebuju ale spíš to kazí akci a takovej ten návrat ke kořenům klasickejch doomovek ke kterejm se tahle hra odkazuje. tohle byl přeci vždycky standart . no jsem zvědavej jak se s tímhle vypořádají až přijde doom 4
@pavouk2 (30.12.2015 04:35): Jo to není hra pro lenochy... :)
@pavouk2 (30.12.2015 04:35): Kéž by šlo, ale bohužel nejde.
Taky jsem si jí pořídil za 7.50 hlavně už na to mam pořádnej komp a na ps4 jsem to hrát nechtěl. Je to paráda. Jediný co mi vadí je sbírání předmětů a náboju použitím klávesy. Šíleně to zdržuje možná jsem to přehlídnul, ale nejde to nějak nastavit abych přes náboj jen přešel a on se mi připočetl jako to bejvalo dřív?:-)
@Victor (29.11.2015 13:42): konečně! :-)
hodně solidni strilecka so far
@Victor (29.11.2015 13:42): Správná volba! Bůh Ti žehnej, synu! :-)
koupeno za 7,5 e na steamu
@kristmeister (26.10.2015 16:06): tvoje problémy bych nechtěl řešit...
ooo jsem tak šťastnej, že jsem vyhodil 10 euro za hru, která na mě ječí ať si aktualizuju directx! >:( (zajímavý, že crack verze nic takovýho nechtěla)
@Maximus (23.09.2015 15:19): Takže řezničina bude dál. :)
@Maximus (23.09.2015 15:19): Pokud zachovaj gameplay tak jednoznačně skvělá zpráva.
Jen tedy už nebudu kupovat za plnou cenu. Počkám dva měsíce a koupim za polovic.
Tak pravdepodobne sa pracuje na novom Wolfovi! Poteší :) http://www.zing.cz/novinky/28721/daberka ... -noveho-wolfensteina
a dal by som ruku do ohňa za to, že k tomu spravia aj nejakú obdobu Wolfenstein: Enemy Territory
@mazar1234 (14.06.2015 20:06): Asi to zobieriem tiež. Dobrého strieľania nie je nikdy dosť.
@PRIVATE MARTIN (14.06.2015 20:00): Datadisk bol za 9,99 co som aj hned kupil.
Mozno zober rovno aj ten ked este bude (teda plych 20 by som za ten datac urcite nedal).
@BINGMAN (14.06.2015 19:50): Budem čakať s trpezlivosťou ruského ostreľovača, ktorý je tichý a smrtiaci ako prd Borisa Jeľcina. :D
@PRIVATE MARTIN (14.06.2015 19:20): Pokud se nepletu, tak na konci všech summer nebo christmas salů dávají všechny ty hry zase do slev. Takže si počkej jenom na poslední den slev.
Tak už to tie hovädá zdvihli z príjemných 12,29 na 24,99. Že som si to ja pako nekúpil hneď.
@HELLER (05.06.2015 10:05): Tak tak, úplně souhlasím. :-)
Tak jsem včera dohrál hru a jsem takto zpětně, kdy jsem se k tomu konečně dobral a prošel ji, fakt nadšen :) a jen potvrzuju, že je to kvalitka a náramně jsem se bavil.
Měním hodnocení na 90%
Měním hodnocení na 90%
Rage bol v tomto priserny, oneskorene doskakovanie detailov, textur som tam videl neustale od zaciatku az do konca hry a to som hral 2 roky po vydani takze opatchovanu verziu (ak tam nejake patche boli).
Wolf mi isiel uplne krasne, ale hral som vyse pol roka po vydani, takze tiez uz to bolo patchovane. Lebo viem ze Maximus to hral od novoty a mal na to nejake staznosti co sa tyka technickej stranky.
@Garret (18.05.2015 11:27): To je divné. Mě to dělalo jen chvilku u Rage pak už nikdy. Wolf jel naopak parádně. Komp máš přitom výrazně lepší.
@Gordon (16.05.2015 14:23): ten engine je prasárna. zmírnit následky dočítání se dá, když to hodíš na SSD, pokud ho máš. já takhle vyřešil dočítání v Evil Within (stejný engine). jinak HDD tady v té hře jede při každém pohybu na max, díky těm texturám, které ani na Ultra cache setting nejsou schopny doskakovat včas. bohužel.
@Gordon (16.05.2015 14:23): Budeš mít fakt jen špatný nastavení, hra mě šlapala na 100% dobře bez jediné chyby.. Co máš za HW?
@Gordon (16.05.2015 14:23): Doskakování objektů se dá zmírnit správným nastavením texture cache size, compression, acceleration, max ppf. Musíš si to ale sám vyzkoušet, správné hodnoty jsou u každé karty jiné :-)