@
Charllize (06.11.2020 12:49): já zas nemám nic proti PS4/5. Jen jsem lehce popichoval, myslel jsem že to je jasné. Proto ty úsměvy. Vždyť víš že jen škádlím. :)
Taky vím že se PS4 prodáválo jak u duši (ostatně SONY se tím ráda chlubí), stačí zajít do JRC a hned je jasné která konzole má v krámu více prostoru, PC se tam krčí někde v rohu, respektive v bedně jak hypermarketu což je pro mě jakožto hráče PC smutný pohled....ale vzhledem ke steamu, a dalších digitálním platformám + pirátství na PC se to dalo čekat.
JRC a další kamenné prodejny fakticky žijí téměř jen z prodeje konzolových her a konzolí a jejich doplňkového HW. Alespoň to tak na mě působí. Koneckonců Ty to víš určitě lépe než já. :)
S tím Xbox One je to prosté. Nic v tom nehledejte ani barduv Kraj Razovity! Prostě byl levnější než PS4, byla/jsou tam na rozdíl od PS4 dobrá auta a je to Microsoft, což má u rodičů jiný zvuk něž nějaké SONY. :) Rodiče tak obvykle koupili Xbox dětem, už jen kvůli ceně.
V mých očích, fanouška především leteckých a automobilových simulátorů/her zachraňuje vydání PS5 jedině fakt, že tam pravděpodobně nedojde k failu jako u PS4, a ty holky a kluci z Polyphony Digital konečně zachrání čest SONY (dvakrát tfuj! za vydání GT6 na obstarožní PS3) a vydají Gran Turismo 7 (doufejme) v roce 2021.
Switch v mém okolí mají jen dva lidé, jednoho jsem potkával pravidelně v TRAM cestou do práce, dříve hral na té jejich předchozí přenosné konzoli a druhý má můj známy redaktor ze zingu. Jinak nevím o nikom ve zbytku Ostravy, kraji razovitem! :)
[neexistující příspěvek]: fanoušek Duny soudím dle ikony. Chválím!
@
Luky_Luk (06.11.2020 16:52): konzole je pro děti fajn. Neblokují ti PC a nestojí to moc peněz. Pak zjistíš že tam mají nejlepší auta, tzn. Forza Motorsport a Horizont a není co řešit. Pak tam začneš hrát bez ohledu na výkon konzole vs PC master race. :)