@
Dan9K (15.12.2021 22:24): Niektorí z nás potrebujú aj pracovať a majú pred vianocami sezónu...
Pripomeň mi, prosím, v ktorom queste ťa dieťa napadne, Ja som prvý Fallout prešiel 6x a nikdy som sa do tej situácie nedostal.. A áno, bola to určitá verzia - americká, európska verzia deti neobsahovala a nemyslím si, že európsky herný trh bol v roku 1997 taký zanedbateľný.
Na to, aby bol hráč označený vo Fallout 1 za Childkillera, potrebuje zabiť aspoň 3 deti
zdroj čiže reálne to jedno zabité dieťa v hre nemá nijaký dopad na hru samotnú.
Navyše všetky hry, kde sa nehrá za deti, nezachraňujú deti alebo nie sú inak priamymi účastníkmi príbehu sú vlastne len dva typy zobrazovania detí:
1. nezraniteľné deti alebo až neinteraktívne deti v dave
2. zabiteľné, ale bez priamej súvislosti, či interakcie, čo hra nejakým spôsobom penalizuje na základe mimohernej spoločenskej etiky (a vyhnutiu sa väčšej kontroverznosti)
@
Dan9K (15.12.2021 23:54): ohľadom nahranej pozície si môžeš odpovedať kategóriou pacifista - aby si takúto kategóriu splnil na HC, nesmieš nikoho zabiť a to je veľakrát náročné, preto je bežné nahrávať pozíciu, aby si hráč udržal status, že nikoho nezabil...
Inak čítal som dvoj komentár a Fallout dvojku ti neodporúčam hrať, tá hra sa v herných mechanizmoch nezmenila, len má o čosi ťažšie boje a je oveľa rozsiahlejšia.
@
Jumas (16.12.2021 00:39): Mám pocit, že Crash Fallout nehral (nemá ho hodnotený) a preto nevedel, že tá interakcia s deťmi je tam reálne neexistujúca.