@
JohnCZ (13.01.2013 12:20): (alebo ktokolvek, kto v tom filme nasiel nieco zlozite na pochopenie)
Co konkretne Vam na tom filme pripada take nepochopitelne / hlboke / zamotane / ...?
Ked citam na csfd komentare typu "Rozprávačsky komplikovaným, duchovne hlbokým, filmársky novátorským, produkčne odvážnym." tak mam pocit, ze som videl iny film.
Duchovne hlboky? O_O Rozpravacsky komplikovany? O_O
Ved sa jednalo len o nejakych 5-6 kratkych (max polhodina na jeden) nesurodych pribehov, medzi ktorymi sa akurat autori snazili navodit nejaku iluziu prepojenosti (kometa, stejni herci, nejake to meno vyskytujuce sa vo viacerych pribehoch). Nutno podotknut, ze to pohorelo aj ako jednotlive pribehy (za 20-30 minut na liniu sa tomu neda divit) aj ako celok.
Ale kade chodim, tade si ludia sadaju na zadok z nejakej udajnej geniality, hlbokej myslienky a podobnych veci, ktore som tam bohuzial nepostrehol.
(A to, ze v pribehu nieco nie je a divaci fantaziruju ako to asi autor myslel za genialitu nepovazujem)
Uslo mi nieco? Alebo co Vam (ktorym sa ten film nielenze pacil, ale aj ho povazujete za nieco hlboke / premyslene / ...) na tom prislo take skvele?