@
Fritol (17.11.2016 18:11): Ano, však to tam proneseme, aniž by to někdo viděl, kritizuju ale ten princip, na kterém to funguje. Ty neumíš chápat kontext nebo co?
@
montana (17.11.2016 23:52): Co je jako blbost? Pokud kina jedou na tom, že se tam prodává kukuřice za 70 korun a pseudocola (ten postmix není cola, to mi nikdy nikdo nenakecal a ani nenakecá, je to hnus) za stovku, tak by asi opravdu měla zavřít nebo prostě, velmi překvapivě... Zdražit vstupné.
Přijde mi to stejně debilní, jako kdyby mi hospodský říkal, že si nemůžu do hospody nosit vlastní boty, že si musím boty koupit od něj, protože jinak jeho hospoda nepřežije.
Jinak přijde mi teda fascinující, když už tvrdíš tuhle věc, že kina potřebují k přežití předražený popcorn - proč teda starší kina, co promítají stejné filmy, mají levnější lístky a občerstvení za vcelku normální ceny? Tady něco nehraje, ne?
Příklad odjinud - kupujeme kočce kvalitní konzervy - 200 g za cca 20 korun. Jsou to snad nejkvalitnější konzervy na trhu. Stojí tak všude, co jsem viděl. Ale teď jsem se díval v nákupním centru, v nějakém pet centru - a hele, cena je skoro 40 korun. A proč? No protože lidi jsou kokoti, kupují to a majitel si mne ruce. Kina budou stejný případ.