@
MartinezZ (16.11.2014 21:37): Nojo, protože PC je úplně nejlepší, jeho uživatelé jsou nadlidé, skutečné hry jsou jen na PC, konzole jsou pro pitomce, ukazovat konzole PC hráčům je nejhorší zlo ... Pokud to tak autoři webu vidí, tak se měl jmenovat databaze PC her a basta.
Podle mě skutečným hráčům na platformě nesejde, sám si rád koupím rozličné konzole a především herní periferie (gamepady, volanty, joystick, fightstick), jisté konzole pak nabízí zcela odlišně pojatou zábavu, která se zde takřka nevyskytuje, mám na mysli konzole od Nintento, nejen ty obyvákové ale handheldy (nové DSka, ale i staré GameBoy).
Zkrátka nové platformy přinesou hodně nového a svěžího větru do plachet. A vřískající omezenci o tom, jak nechtějí konzole ani vidět, to stejně nejsou skuteční hráči, tak tu být nemusejí.
Tak trochu bych to přirovnal ke "zpravodajským" webům, zkrátka si člověk vybere rubriku, která ho nezajímá. Když člověka nezajímají krimi zprávy, tak tam nemusí chodit a nadávat ostatním, proč je zajímají, když jeho nezajímají.
Spíš mi přijde urážlivá tato diskriminace ostatních platforem. Že by se tu ale objevily dříve než tak za 3 roky, si ale iluze nedělám.