@
leebigh (14.02.2016 08:14): O
Facebook se nezajímám. Nikdy jsem tam neměl účet, a ani jej tam mít nehodlám.
YouTube ale palce dolů má.
Samozřejmě, že mě napadlo, že si své nepřátele mohu vypsat ve svém profilu. Toto byl jen návrh. A ten výrok jsem podal trochu nešťastně. Ve skutečnosti si ani nemyslím, že bych zde měl nějakou početnou skupinu nepřátel. Já se tu vlastně spíš s nikým nebavím; vizte počet mých přátel. Jde mi tu o komentáře a některé achievementy, které získávám spíše poctivější cestou (přepisuji profily her a vývojářů). Chci si zde hlavně vybudovat svou image, podobně jako to dělají hráči RPG ve virtuálním světě. Ale abych se vrátil k tomu návrhu: šlo mi skutečně jen tu funkci (jako takovou). Proč se zase stalo, že v tom někdo hledá skrytý význam? (To je řečnická otázka, nečekám odpověď.)
Kdybych měl jmenovat konkrétní uživatele, kteří mi takříkajíc pijí krev, tak jsou to hlavně moderátoři, protože ti se se mnou dostali do křížku kvůli schvalování. Už je to minulost a nerad bych to znovu otevíral, ale třeba takový
Eru podle mě se svými právy nezacházel, tedy alespoň ve vztahu ke mně, dobře. Myslím tím, že si prosazoval svou, i když mi nestačil v argumentaci (vždycky do dopadlo tak, že on už nereagoval, ale bylo po jeho).
Eru rovněž odmítl mou žádost, aby sám sebe vyloučil ze schvalování mých návrhů; k tomu došlo až po čase, kdy mé návrhy začal zpracovávat výhradně
jazz1, a nestalo se to na mou explicitní žádost (vlastně dodnes nevím, co se v té době zlomilo). No a v souvislosti s tím mě velmi zklamal
Memphis, jelikož on se mnou vůbec nejednal ve věci mé stížnosti na
Erua za uvedené chování. Dále jsou to lidé, kteří jsou (dle informace v profilu) plnoletí, a i když ví, že mi to vadí, mi nadále tykají (např.
musa); u mladších přihlížím k věku. A co jsem udělal Vám, pane doktore, že mi tykáte, aniž bychom se na tom domluvili?
A jinak: Nepřátelé mi vůbec nevadí. „Kdo si neumí udělat nepřátele, ten si neumí udělat ani opravdové přátele.“ To konstatoval JUDr. Aleš Hušák, bývalý generální ředitel společnosti Sazka.