To je zajímavý, už mám rok a půl instalaci win7 a v něm eset a za celou dobu snad jediný problém,a to ještě z mnou stažených věci, o kterých jsem tušil, že budou schovávat nějakou habaduru, tak jsem je hned smazal.
Co se týče "programu" na automatické stažení a instalaci driverů, tak to bych si v životě do PC nedal. Já chápu, že je pro spoustu lidí nepřekonatelný problém zajít na stránky 4 výrobců jejich hw (MB, VGA, AUDIO a LAN) ale ty programy jsou dělané primárně na něco úplně jiného, viz ta hromada balastu která se nainstaluje s nimi. To pak člověk stráví týden odinstalovavanim a zakazováním nechtěných aplikaci, proste horor.
Nejlepší když jsem přišel k jedné známe a ta měla nahozene antiviry snad od všech známějších výrobců, celkem tak 5+ a k tomu dalších hromadu tunitek výkonu PC, všelijakých odstraňovacu, zrychlovacu a já nevím čeho všeho, no završeno samozřejmě lištami v prohlížeči až do půlky obrazovky. Když mi poprvé volala: no ono se to zapíná asi tak 30minut čistého času a pak to řekne nějakou chybu a něco tam nefunguje... Klasika.
Já se divím že jsem ji to rovnou nazformatoval, místo toho jsem tam sedel asi 4 hodiny a postupně jednu věc po druhé odstranoval.
A vůbec, pokud je někdo línej jít na ty 4 stránky výrobců, tak má vzít CD od motherboardu a VGA a nainstalovat to z nich. Pokud vše šlape, není skoro ani důvod hledat novější ovladače.