@Všivák (29.05.2018 16:25): V tom je prave jejich sila, ostatni tymy to maj vetsinou tak, ze nekolik hracu zabere pulku platovyho stropu, takze tam neni kvalita ve vsech 4 formacich, protoze pro hodne kvalitnich hracu neni misto pod stropem a musi se to nahodou sejit tak, ze tam nadraftujou kvalitni a zatim levny hrace a pokusit se s tim vyhrat pohar hned ten rok. Pokud to nejakej tym ma, tak muze vyhrat SC. Po sezone spouste hracu Vegas konci smlouva a pochopitelne budou chtit poradny navyseni, viz hraci jako James Neil, Sbisa a samozrejme Karlsson. Nejlip placenej je tam ted paradoxne Tatar, kterej tam jinak uplne vyhorel.
Sport
@Strady (29.05.2018 16:16): Jasně, ale v hokeji je to docela normální. Každý tým se snaží mít 4 co nejvyrovnanější pětky a kvalitní náhradníky, aby za sebe mohli zaskakovat. Vem si takové Vegas. Ti mají tak vyrovnaný kádr, že když se jim třeba zraní dva nejlepší střelci nebo dva první gólmani, není to tolik znát.
@Všivák (29.05.2018 15:52): Nechci být hnidopich ale 2-3 hráči je docela dost na všechny mužstva, ne? Pokud jsou to hráči první třích formacích.
@Drolin (29.05.2018 15:38): No, jeste tam byl asi 7 let v juniorce...
@Všivák (29.05.2018 15:52): PO by asi dali, ale vyleteli by hned v prvnim kole. Kampf hral spatne a neprosadil se. V NHL nejspis konci. Rutta naopak zase dostal necekane vysokou smlouvu. Hawks ted predevsim dojizdi na mizernou formu vice vice nez draze zaplacenych hvezd. Toews je za ty penize strasnej, to samy Seabrook. Keith uz je trochu za zenitem, Saad propadl a jedinej, kdo si hraje svy, je Kane. Diky stropu museli vytrejdovat vsechny dobry prospekty, aby jim ostatni tymy vzaly preplaceny hrace jako treba Kruger, takze jsou ted na suchy a resi to levnymi hraci z Evropy, viz. Kempny.
@Všivák (29.05.2018 15:52): PO by asi dali, ale vyleteli by hned v prvnim kole. Kampf hral spatne a neprosadil se. V NHL nejspis konci. Rutta naopak zase dostal necekane vysokou smlouvu. Hawks ted predevsim dojizdi na mizernou formu vice vice nez draze zaplacenych hvezd. Toews je za ty penize strasnej, to samy Seabrook. Keith uz je trochu za zenitem, Saad propadl a jedinej, kdo si hraje svy, je Kane. Diky stropu museli vytrejdovat vsechny dobry prospekty, aby jim ostatni tymy vzaly preplaceny hrace jako treba Kruger, takze jsou ted na suchy a resi to levnymi hraci z Evropy, viz. Kempny.
@90210 (29.05.2018 10:39): Hawks se ale dlouho drželi na vrcholu. Kdyby se jim nezranila gólmanská jednička, tak si myslím, že by to playoff dali. Doplatili na křehkou stavbu týmu. Jakmile vypadli 2-3 hráči, tak je neměli kým nahradit. Alespoň si zahrál Kampf. A Rutta díky tomu vyválčil novou smlouvu.
Já zase fandím Tvrdíkovi :)).
@90210 (29.05.2018 15:32): U Saints odehrál nějakých 40 zápasů, za Spurs 200+.
A to je už smůla diskutérů, prostor pro řešení oblíbených týmů zde je. Právě piš více o AS, které tu zrovna také moc oblíbené není :).
No a k italskému fotbalu...
@90210 (29.05.2018 15:32): U Saints odehrál nějakých 40 zápasů, za Spurs 200+.
A to je už smůla diskutérů, prostor pro řešení oblíbených týmů zde je. Právě piš více o AS, které tu zrovna také moc oblíbené není :).
No a k italskému fotbalu...
@Kvasa (29.05.2018 14:56): Jablonec a Tottenham, ktery byly driv vsem navstevnikum tohoto fora u prdele jsou tu ted eufemisticky receno dost neoblibeny.;0)
@ugraugra (29.05.2018 15:25): Kdyz uz je neco Baleova srdecni zalezitost, tak Southampton, ne?
@ugraugra (29.05.2018 15:25): Kdyz uz je neco Baleova srdecni zalezitost, tak Southampton, ne?
@ugraugra (29.05.2018 15:25): Třetí, druhé, třetí místo, pravidelná CHL, předminule finále CC... už se to blíží :).
Plus, samozřejmě, chce běhat zase ve svém nejlepším působišti, na novém WHL.
Plus, samozřejmě, chce běhat zase ve svém nejlepším působišti, na novém WHL.
@Drolin (29.05.2018 14:33): Aha, takže přistoupí na snížení platu ze 600k na 100k jen aby mohl hrát za tým, který nikdy nic nevyhraje :D To dává smysl.
Doufám, že půjde Pelta co nevidět sedět.
Nevím čím to je, ale Jablonec mi nikdy nějak nevadil. Až poslední dva roky, co tady čtu ty stupidní kecy toho "odborníka", ho nemůžu ani cítit.
Nevím čím to je, ale Jablonec mi nikdy nějak nevadil. Až poslední dva roky, co tady čtu ty stupidní kecy toho "odborníka", ho nemůžu ani cítit.
@ugraugra (29.05.2018 14:22): Není ale hloupý jako Alexis, ví, že Mou je trenér za zenitem a MU je tým šestých míst a nic by tam nevyhrál (PL a CHL). Chelsea je v rozkladu. Do Barcy nepůjde. Zbyde ti City, PSG, Bayern a Spurs, nic jiné.
Pro Bayern je ale moc drahý,
They also feel that a deal for Bale would be too highly priced – both in terms of a fee and wages, given he is said to earn a total of almost £600,000 a week – at too high an age, especially considering his recent injury problems.
Zbyde ti tak jen PSG (špatná liga, takže ne), City a Spurs, kde by slevil vzhledem k citovému vztahu na 100 000. Takže je myslím jasné, kde skončí :). Ač v Realu si asi ještě jednu sezonu s Lukou odehraje, než se oba vrátí.
Pro Bayern je ale moc drahý,
They also feel that a deal for Bale would be too highly priced – both in terms of a fee and wages, given he is said to earn a total of almost £600,000 a week – at too high an age, especially considering his recent injury problems.
Zbyde ti tak jen PSG (špatná liga, takže ne), City a Spurs, kde by slevil vzhledem k citovému vztahu na 100 000. Takže je myslím jasné, kde skončí :). Ač v Realu si asi ještě jednu sezonu s Lukou odehraje, než se oba vrátí.
@ugraugra (29.05.2018 12:41): Manchester United have been linked with Bale frequently over the past few years but invested heavily in Alexis Sanchez in January, after which manager Jose Mourinho said he would be concentrating on strengthening in other positions during the summer transfer window.
Manchester City appear to be more minded to renew their interest in Leicester's Riyad Mahrez, whilst Chelsea's uncertain managerial situation makes a move to Stamford Bridge more complicated in the short term.
Manchester City appear to be more minded to renew their interest in Leicester's Riyad Mahrez, whilst Chelsea's uncertain managerial situation makes a move to Stamford Bridge more complicated in the short term.
@ugraugra (29.05.2018 12:41): Dle všech médii se máte připravit na cenu jako měl VVD :P
+ Levy přirážka.
Nečti bulvár :)). Srdce má samozřejmě i dle twitteru u Spurs, takže pokud by dostal 150-200 tis, šel by jedině k nám. Pod Moua určitě nepůjde, a Čukotka je zcela vyloučená, to by musel dostal 350+.
+ Levy přirážka.
Nečti bulvár :)). Srdce má samozřejmě i dle twitteru u Spurs, takže pokud by dostal 150-200 tis, šel by jedině k nám. Pod Moua určitě nepůjde, a Čukotka je zcela vyloučená, to by musel dostal 350+.
@Drolin (29.05.2018 12:36): Alder má 29 let, poslední rok smlouvy, minulou sezonu pořád zraněný, navíc stopera nutně nepotřebujeme. Takže to nebude za 75m, ale tak za 15-20.
"Gareth Bale a jeho zástupci se sice sejdou s vedením Realu Madrid, aby prodiskutovali další budoucnost velšského hrdiny finále Ligy mistrů, nicméně návrat do Tottenhamu, odkud Bale do královského klubu před pěti lety přestoupil, je prý vyloučen. Tvrdí to zdroje televizní stanice Sky Sports. Daleko větší šance prý mají Manchester United nebo Chelsea."
"Gareth Bale a jeho zástupci se sice sejdou s vedením Realu Madrid, aby prodiskutovali další budoucnost velšského hrdiny finále Ligy mistrů, nicméně návrat do Tottenhamu, odkud Bale do královského klubu před pěti lety přestoupil, je prý vyloučen. Tvrdí to zdroje televizní stanice Sky Sports. Daleko větší šance prý mají Manchester United nebo Chelsea."
@ugraugra (29.05.2018 12:24): Verts i Sanchéz byli minulou sezonu lepší, za 75m Alder do MU a k nám perspektivní Ligt za 45. A pak má Poch budget 150 + za prodeje, takže asi jen to nejlepší přijde a bude se hrát o titul.
Martiala nechci, je potřeba vyšší kvalitu. Takže Gareth je stále v plánu, ale šel by 3x dolů s platem, ale to mu nevadí.
Martiala nechci, je potřeba vyšší kvalitu. Takže Gareth je stále v plánu, ale šel by 3x dolů s platem, ale to mu nevadí.
@Drolin (29.05.2018 11:08): A jaké posily pro Spurs?
Alder utíká, Bale nepřijde, to bude těžké příští rok zůstat v top4
Alder utíká, Bale nepřijde, to bude těžké příští rok zůstat v top4
Zbrojovka Brno po sestupu z první ligy přichází o první oporu. Podle informací Sportu odchází záložník Rafael Acosta, jemuž skončilo hostování z mexického celku Tiburones Rojos de Veracruz. Jeho nové působiště? Jablonec!
Ten byl docela dobrý :).
Plus,
Další dvě posily pro Evropskou ligu jsou na cestě. Jablonec podle důvěryhodných zdrojů Sportu posílí stoper Tomáš Břečka (24) ze Slovácka a plzeňský záložník Miloš Kratochvíl (22), jenž v minulé sezoně hostoval v Brně! „Je to domluvené,“ uvedl člověk, zainteresovaný v obou transferech. Oba hráči byli na trhu žádaní, ovšem skupinu EL jim nabídl jen Peltův klub.
Blízko příchodu na Střelnici je rovněž David Hovorka ze Sparty, Břečkův vrstevník. Tihle dva by měli spolu s dvacetiletým Davidem Lischkou vytvořit osu defenzivy pro nadcházející sezonu.
Ten byl docela dobrý :).
Plus,
Další dvě posily pro Evropskou ligu jsou na cestě. Jablonec podle důvěryhodných zdrojů Sportu posílí stoper Tomáš Břečka (24) ze Slovácka a plzeňský záložník Miloš Kratochvíl (22), jenž v minulé sezoně hostoval v Brně! „Je to domluvené,“ uvedl člověk, zainteresovaný v obou transferech. Oba hráči byli na trhu žádaní, ovšem skupinu EL jim nabídl jen Peltův klub.
Blízko příchodu na Střelnici je rovněž David Hovorka ze Sparty, Břečkův vrstevník. Tihle dva by měli spolu s dvacetiletým Davidem Lischkou vytvořit osu defenzivy pro nadcházející sezonu.
@Drolin (29.05.2018 10:30): No, k tomu bych asi dodal, ze tam ten vyznam zustal ztracen v prekladu.
@90210 (29.05.2018 10:28): O nepodstatné sporty se nezajímám :).
Na wiki mi stačilo si přečíst, že Vegas vykradlo nějaké "nechráněné" hráče. Bizarní sport.
Místo aby jako normální tým dali na přestupy stovky milionu liber, aby měli šanci přežít v lize a odvrátit sestup, tak stačí jen krást a jsi v pochybném finále :)).
Na wiki mi stačilo si přečíst, že Vegas vykradlo nějaké "nechráněné" hráče. Bizarní sport.
Místo aby jako normální tým dali na přestupy stovky milionu liber, aby měli šanci přežít v lize a odvrátit sestup, tak stačí jen krást a jsi v pochybném finále :)).
@Drolin (29.05.2018 06:46): To je asi podobnej level jako kdyby se k hokeji vyjadrovala moje matka.
@Všivák (29.05.2018 09:28): Njn, bohuzel maji GM tendence priplacet a je v zasade jedno jak je ten strop vysokej. Cim je vyssi, tim vyssi jsou platy. Bohuzel jsou tymy penalizovany za uspech, typicky Hawks, ktery kvuli stropu museli poustet kazdej rok nekolik klicovych hracu, protoze blbe podepsali Toewse a Seabrooka.
@Všivák (29.05.2018 09:28): Njn, bohuzel maji GM tendence priplacet a je v zasade jedno jak je ten strop vysokej. Cim je vyssi, tim vyssi jsou platy. Bohuzel jsou tymy penalizovany za uspech, typicky Hawks, ktery kvuli stropu museli poustet kazdej rok nekolik klicovych hracu, protoze blbe podepsali Toewse a Seabrooka.
@Richmond (29.05.2018 08:13): V něčem určitě, ale 75m dolarů na celý tým? Není to hrozně málo?
@Strady (29.05.2018 09:43): Určitě dost, a Lestr nebyl nováček a šlo o tým značně dotovaný a navíc i zaběhlý :).
Takže pokud se v NHL objeví tým (bez tradice, bez ničeho?) z roku 2017 a ještě k tomu ve finále (?!), je to minimálně zvláštní. Je to něco jako když s v BL objevilo Lipsko jako Red Bull, a většina fanoušků v zemi proti tomu logicky protestovala. Lev bych nebral, to je jiný případ.
Ne že by mě to zajímalo, ale když na ČT stále dávají NHL sestřihy a z PL prakticky nic...
Takže pokud se v NHL objeví tým (bez tradice, bez ničeho?) z roku 2017 a ještě k tomu ve finále (?!), je to minimálně zvláštní. Je to něco jako když s v BL objevilo Lipsko jako Red Bull, a většina fanoušků v zemi proti tomu logicky protestovala. Lev bych nebral, to je jiný případ.
Ne že by mě to zajímalo, ale když na ČT stále dávají NHL sestřihy a z PL prakticky nic...
@Drolin (29.05.2018 06:46): Co má společného založení klubu z výkony?? Jako Leicester nováček ligy neměl vyhrát ligu. Nebo Lev Praha? Trochu matlaš, viď?
@Richmond (29.05.2018 08:13): Jo, Vegas by mohlo povídat. :)
@Drolin (29.05.2018 06:46): Platový stropy jsou náhodou skvělej nástroj :)
V NHL hraje finále tým založený 2017? Co to je za kvalitu soutěže? A platy jsou jen maximálně 75mega? Na to jak tam fungují transfery bych se ani neptal, to bude nějaká konina.
Podivný sport.
@90210 (28.05.2018 20:02): Strašidelný pokoj, jeden horší jak druhý. Zlatá Evropa.
Podivný sport.
@90210 (28.05.2018 20:02): Strašidelný pokoj, jeden horší jak druhý. Zlatá Evropa.
@Strady (28.05.2018 19:48): Je to zajimavy, nikdo si nemyslel, ze by Jordana nekdo prekonal, ale zacaly se objevovat debaty, ze ho Lebron dostihl, byt tam teda neni ten popkulturni presah. Prelom 80. a 90. let byl v kazdym 2. detskym pokoji plakat M. Jordana, M. Jacksona a M. Culkina, idealne jeste vsichni 3 dohromady.
https://www.football-italia.net/122034/cassano-reveals-stramaccioni-brawl
Jeden z mych nejoblibenejsich hracu ever Cassano priznal (mj.), ze se porval se Stramaccionim. S Tottim tehdy tvoril epicky duo. Skoda, ze to byli oba takovi magori a diky tomu za AS tehdy nic nevyhrali, i kdyz to byla nejlepsi dvojice v lize.
https://www.football-italia.net/122034/cassano-reveals-stramaccioni-brawl
Jeden z mych nejoblibenejsich hracu ever Cassano priznal (mj.), ze se porval se Stramaccionim. S Tottim tehdy tvoril epicky duo. Skoda, ze to byli oba takovi magori a diky tomu za AS tehdy nic nevyhrali, i kdyz to byla nejlepsi dvojice v lize.
@mvp23 (27.05.2018 13:58): Přiznám se, že jsem Hostonu také nevěřil. Myslel jsem, že je Golden State smázne v 6ti zápasech. V jednom zápase je zachránil je Chris Paul a v druhém kolektivní výkon. Dnes jim nevěřím (Paul je zraněný) a finále bude stejné po čtvrté za sebou!
Jen ještě musím napsat, že Lebron dnes odehrál celý zápas bez střídání a po jeho neskutečném výkonu je opět Cleveland Cavaliers ve finále. LeBron hraje 8 finále v řadě!! Na Lebrona se bude vzpomínat jako na Michela Jordan.
Jen ještě musím napsat, že Lebron dnes odehrál celý zápas bez střídání a po jeho neskutečném výkonu je opět Cleveland Cavaliers ve finále. LeBron hraje 8 finále v řadě!! Na Lebrona se bude vzpomínat jako na Michela Jordan.
@mvp23 (27.05.2018 13:51): Dobry zhodnoceni, kdyz jsem byl pred par lety v Moskve, tak jsem tam az do rana chlastal s typkem, co vedl tvrdy jadro fanousku CSKA a regulerne domlouval rvacky na noze. Hustej typek.
Jinak jsem byl v dubnu v Medellinu na zapase Deportivo Independiente a srovnatelnou atmosferu v Evrope lze zazit jen v Jugosce na derby nebo Rime na derby. Jeste Turecko je dobry, ale kdo nezazil atmosferu na fotbale v LATAM, tak neuveri.
Jinak ze je PL fanouskovsky totalne chcipla, to je znamej fakt a mnohe to asi prekvapi. Ja osobne bych tam na fotbal sel tak maximalne do konce 80. let, dnes bych za to prachy nevyhodil.
@mvp23 (27.05.2018 13:58): Jo, ja na to tehdy jako malej kluk koukal a uz od te doby se tahla moje cerna serie prohranych finale, tehdy jsem byl velkym fanouskem Shaqa O`Neilla a dokonce chodil do pujcovny VHS na jeho filmy.:0)
Jinak jsem byl v dubnu v Medellinu na zapase Deportivo Independiente a srovnatelnou atmosferu v Evrope lze zazit jen v Jugosce na derby nebo Rime na derby. Jeste Turecko je dobry, ale kdo nezazil atmosferu na fotbale v LATAM, tak neuveri.
Jinak ze je PL fanouskovsky totalne chcipla, to je znamej fakt a mnohe to asi prekvapi. Ja osobne bych tam na fotbal sel tak maximalne do konce 80. let, dnes bych za to prachy nevyhodil.
@mvp23 (27.05.2018 13:58): Jo, ja na to tehdy jako malej kluk koukal a uz od te doby se tahla moje cerna serie prohranych finale, tehdy jsem byl velkym fanouskem Shaqa O`Neilla a dokonce chodil do pujcovny VHS na jeho filmy.:0)
@mazar1234 (28.05.2018 18:01): Tak na Peltu budou asi taky dlouho vzpomínat i po jeho "odchodu" :)
Yep! Teplická juniorka vyhrála titul! To nepamatuju!
Yep! Teplická juniorka vyhrála titul! To nepamatuju!
@Richmond (28.05.2018 16:57): Dobre, stal sa z neho národný hrdina..... aj keď posmrtne.
@Drolin (28.05.2018 16:24): Holt fotbaloví Jánošíci :) Jak vlastně dopadl Jánošík?
@Zoltan (28.05.2018 16:22): A hlavně je to i vtipné, aneb když se Perez musí klanět před Levym a ještě mu dávat info na zlatém podnose.
Jinak jsem Pool (4:1 a remíza u nich) a Real (3:1 a remíza u nich) přejeli, takže jsme neoficiální mistři Evropy :O
Jinak jsem Pool (4:1 a remíza u nich) a Real (3:1 a remíza u nich) přejeli, takže jsme neoficiální mistři Evropy :O
@Drolin (28.05.2018 16:17): Heh, to je win-win situace pro Spurs. Buď se Bale vrátí, nebo aspoň brutálně natáhnou Účka :D
Real Madrid musí informovat Tottenham o každé přijaté nabídce na Garetha Balea až do 30.6.2019. Tottenham poté bude mít 72 hodin na dorovnání nabídky, v případě, že ji Spurs dorovnaji, má Real povinnost prodat Garetha Balea právě do Tottenhamu.
Levy <3
Levy <3
Jinak Houston - Golden State rozhodne 7. zapas. Myslim, ze vsichni Houston odepisovali trochu predcasne. Pamatuji, kdy jsem sledoval jejich posledni finale s Orlandem. To byl rok 1995.
Mimochodem, vcera jsem v ramci prace mel moznost poznat Tomase Satoranskeho. Slusny kluk, ale celkem uchyl. Proste klasicky cesky sportovec, co slusne vydelava v USA. :))
Mimochodem, vcera jsem v ramci prace mel moznost poznat Tomase Satoranskeho. Slusny kluk, ale celkem uchyl. Proste klasicky cesky sportovec, co slusne vydelava v USA. :))
Ten Real, to je k nasrani...
Jinak se tu resilo MS v Rusku a celkova uroven ruske ligy. Vzhledem k tomu, ze mesic zpet jsem navstivil dva zapasy ruske ligy, tak si neodpustim par postrehu:
Rusko, respektive Moskva absolutne nepripomina, ze by tam za par tydnu mela zacit tak monstrozni akce jako je MS ve fotbale. Pouze kousek od Rudeho namesti je male odpocivadlo a maskot sampionatu, o ktereho byl jakz takz zajem. Zde postrehy z navstevy dvou utkani:
Lokomotiv - Ufa (0:0): stadion pekny, cast tribuny z venci vypada jako vlak a u stadionu je velka lokomotiva. Hodne povedene. Listky za cca 150 Kc. Velke zklamani, ze na skoro jisteho mistra je navsteva - 11000 (kapacita 30000). Ocekaval jsem tak 15000. Naopak obrovske prekvapeni atmosfera - v solidne zaplnenem pulkruhu za brankou fandi hlasite drtiva vetsina a to cely zapas! Hostu z Ufy dorazilo asi 60, ackoliv to maji 1600 km a fandi take. Atmosfera hodne dobra! Zajimave, ze fanouskovsky zhruba 4. nejsilnejsi moskevsky celek vytvori lepsi atmosferu, nez top kluby z Anglie, nebo Spanelska. Fotbal doslova tragicky.
Spartak - Akhmat (1:3): listky na Rusko neskutecne drahe - nejlevnejsi skoro za 300 Kc! To same, jako kdyby v CR stal nejlevnejsi listek cca 600-700 Kc! Pripominam, ze prumerny plat v Moskve je pouhych 15000 Kc, navic 3/4 obyvatel se nedostanou ani na 10000 Kc! Presto prislo 25000 lidi (kapacita 45000). Kotlik Cecencu byl asi 40 lidi. Spartak prohrava vetsinu zapasu rozdilem tridy, presto fandi hlasite non-stop, opravdu respekt! Stadion novy, krasny, ale klasicky v ruskem stylu spatna organizace. Od pokladen se slo do vybraneho sektoru asi 15 minut - welcome to Russia. :D Dale velmi zajimavy postreh - na ruskych stadionech prakticky nevidite znacne opile (nebo zfetovane) fanousky. Kdyz to srovnam s Ceskem, tak naprosto jiny svet. Fotbal solidni urovne.
Jinak se tu resilo MS v Rusku a celkova uroven ruske ligy. Vzhledem k tomu, ze mesic zpet jsem navstivil dva zapasy ruske ligy, tak si neodpustim par postrehu:
Rusko, respektive Moskva absolutne nepripomina, ze by tam za par tydnu mela zacit tak monstrozni akce jako je MS ve fotbale. Pouze kousek od Rudeho namesti je male odpocivadlo a maskot sampionatu, o ktereho byl jakz takz zajem. Zde postrehy z navstevy dvou utkani:
Lokomotiv - Ufa (0:0): stadion pekny, cast tribuny z venci vypada jako vlak a u stadionu je velka lokomotiva. Hodne povedene. Listky za cca 150 Kc. Velke zklamani, ze na skoro jisteho mistra je navsteva - 11000 (kapacita 30000). Ocekaval jsem tak 15000. Naopak obrovske prekvapeni atmosfera - v solidne zaplnenem pulkruhu za brankou fandi hlasite drtiva vetsina a to cely zapas! Hostu z Ufy dorazilo asi 60, ackoliv to maji 1600 km a fandi take. Atmosfera hodne dobra! Zajimave, ze fanouskovsky zhruba 4. nejsilnejsi moskevsky celek vytvori lepsi atmosferu, nez top kluby z Anglie, nebo Spanelska. Fotbal doslova tragicky.
Spartak - Akhmat (1:3): listky na Rusko neskutecne drahe - nejlevnejsi skoro za 300 Kc! To same, jako kdyby v CR stal nejlevnejsi listek cca 600-700 Kc! Pripominam, ze prumerny plat v Moskve je pouhych 15000 Kc, navic 3/4 obyvatel se nedostanou ani na 10000 Kc! Presto prislo 25000 lidi (kapacita 45000). Kotlik Cecencu byl asi 40 lidi. Spartak prohrava vetsinu zapasu rozdilem tridy, presto fandi hlasite non-stop, opravdu respekt! Stadion novy, krasny, ale klasicky v ruskem stylu spatna organizace. Od pokladen se slo do vybraneho sektoru asi 15 minut - welcome to Russia. :D Dale velmi zajimavy postreh - na ruskych stadionech prakticky nevidite znacne opile (nebo zfetovane) fanousky. Kdyz to srovnam s Ceskem, tak naprosto jiny svet. Fotbal solidni urovne.
Bílý děvky...
Nic moc finále, jedno z těch horších co jsem viděl. Pobavil akorát Karius a krásný gól Balea.
Ten golman liverpoolu mě fakt rozesmál, ten vyhrává titul loser roku.
Dvě třetí místa, podzim chl i el, Bale nejlepší hráč planety, nyní jen výhra Anglie na MS!
No zasloužím si to, jako výborný fanoušek :).
No zasloužím si to, jako výborný fanoušek :).
Dejte Garethovi zlatý míč, je nejlepší.
A v létě přestup ke Spurs.
A v létě přestup ke Spurs.
@paver (26.05.2018 20:27): Jo, skoro to samé :).
Naopak Brno nebo Ostrava, bídný příspěvek do koeficientu poslední roky.
@Zoltan (26.05.2018 20:07): Skončí v práci :)).
Naopak Brno nebo Ostrava, bídný příspěvek do koeficientu poslední roky.
@Zoltan (26.05.2018 20:07): Skončí v práci :)).
@Drolin (26.05.2018 19:32): Jabka v Evropě: 16 zápasů = 5 výher, 3 remízy, 8 proher
Liberec v Evropě: 100 zápasů = 46 výher, 21 remíz, 33 proher
Liberec v Evropě: 100 zápasů = 46 výher, 21 remíz, 33 proher
@Drolin (26.05.2018 19:48): To by bodlo spíš na jaře, to mám ještě dovolenou :D
@Jab (26.05.2018 19:48): Pravda, taky jsem o tom slyšel, tak uvidíme.
@Jab (26.05.2018 19:48): Pravda, taky jsem o tom slyšel, tak uvidíme.
@paver (26.05.2018 18:39): V Jihlavě se naopak prvoligového hokeje dočkali :-)
@Drolin (26.05.2018 19:32): zase ses probudil s rukou v nočníku? Liberec je fajn, ale Jablonec nikdy nic nezachraňoval, do koeficientu kloudně nepřispěl a i když bych mu to klidně i přál, obávám se, že opět nepřispěje.
A Fulham zpět v PL, paráda! :)