Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Jumas (07.06.2018 12:36): Jen trolli. Dobre vi, ze Italie je jeden z TOP 3 fotbalovych narodaku historie, spolecne s Brazilii a Nemeckem. Anglie se pomalu ani pres Uruguay apod. nedostane do TOP 10.

@Zx Atari 500 (07.06.2018 12:56): Anglie je slaba, protoze anglicti hraci historicky nejsou moc dobri. na druhou stranu letos maji hodne slabej tym i podle jmen a malokdo je pasuje do role favoritu a to i mezi tradicne posahanymi, mimo realitu zijicimi fans PL, coz by jim mohlo vyhovovat. Nebudou pod velkym tlakem.

@mvp23 (07.06.2018 13:00): Italie se pomalu zveda, jsou si tam uz 10 let vedomi toho, co jim chybi. Na druhou stranu postavit stadion je problem vsude na svete, kde neni diktatura, notabene v Italii. Ostatne neni nahodou, ze se vsechny velky sportovni akce konaji v zemich typu Cina, Rusko, petrolejovy arabsky staty a obecne zeme 3. sveta, normalni zeme na podobny nebetycny rozhazovani penez danovych poplatniku uz nemaji.
@Richmond (07.06.2018 13:04): Tak myslím, že tu tipovačku prohraješ a jak píšeš, šance Anglie bych taky srovnal s Nigérií :) Není to nemožný, ale málo pravděpodobný. Když koukám na účastníky, tak tradičně věřím Německu. Silné bude podle mě i Chorvatsko a nejvíc bych přál úspěch Švédsku, ale to samozřejmě moc šancí nemá. Klasickým černým koněm je Belgie, ale podobně jako Anglie na velkých turnajích nic moc nepředvádí.
Kdyz nad tim tak premyslim, tak narodni tym Anglie je z historickeho hlediska z velkych fotbalovych zemi nejslabsi (Nemecko, Italie, Spanelsko a Francie). Dokonce i Holandane jsou uspesnejsi.

Ted koukam v jedne knizce na prumerne navstevy poloviny 90. let a celkem zajimave: Italie 32000, Nemecko 28000, Spanelsko 25000 a Anglie 22000. Neni se co divit. Italie tenkrat nejsilnejsi klubovy fotbal Evropy, ale take neskutecna ultras predstaveni na stadionech, kdy stalo za to navstivit zapas uz jen kvuli samotne atmosfere. Dnes je bohuzel italska liga v upadku. Zastarale stadiony, uplatkarska afera, nadvlada Juventusu, persekuce ultras, oproti minulosti mene vyraznych osobnosti, ekonomicka krize...

Celkem zajimave vypada liga v Sudanu a to jak na hristi, tak i v hledisti (mistnim zastancum multi-kulti a nackobijcum nedoporucuji otevirat - hrozba infarktu) :) - http://alwatannews.net/uploads/images/2017/11/29/1199011.jpg
@Drolin (07.06.2018 11:48): Já teda nevim, ale Anglie nikdy nevyhrála mistrovství Evropy (Itálie jo) a mistrovství světa jen jednou v roce 1966 (Itálie 4x, naposledy 2006). Anglie je na těch šampionátech, když už se tam dostane, spíš do počtu a vždycky vypadne na penalty, protože je prostě neumí. A nic na tom nezmění ani fakt, že Itálie letos MS nehraje, to už se Anglii stalo hodněkrát.
Itálie nebyla a nebude fotbalová země, strašné stadiony, slabé týmy, na nic fanoušci.

Už i národní tým je na úrovni Slovenska. Wales i Anglie, matičky fotbalu, kvalitou úplně jinde.

1. (1.) Německo 1558 bodů, 2. (2.) Brazílie 1431, 3. (3.) Belgie 1298, 4. (4.) Portugalsko 1274, 5. (5.) Argentina 1241, 6. (6.) Švýcarsko 1199, 7. (7.) Francie 1198, 8. (10.) Polsko 1183, 9. (9.) Chile 1135, 10. (8.) Španělsko 1126, 11. (11.) Peru 1125, 12. (12.) Dánsko a (13.) Anglie obě 1051, 14. (17.) Uruguay 1018, 15. (15.) Mexiko 989, 16. (16.) Kolumbie 986, 17. (19.) Nizozemsko 981, 18. (21.) Wales 953, 19. (20.) Itálie 951, 20. (18.) Chorvatsko 945,...28. (29.) Slovensko 804, 35. (30.) Ukrajina 733, 46. (45.) ČR 641. (ČTK)

Jinak doufám, že naše liga (HET > Seria A), bude na TV Barrandov.
@Jab (07.06.2018 07:43): A to jako v cem? Pobavila te prumerna zaplnenost stadionu? FYI v Italii jsou obrovsky stary stadiony z dob MS 90 a vysoky vstupny s ohledem na prumerny prijem. Novej klubem vlastnenej stadion vyhovujici aktualnim potrebam ma jen Juve. Zacarovanej kruh, ale aspon to tam na stadacich zije, neni tam mrtvo jako v PL.

@Strady (05.06.2018 23:15): Sezen si hru Slam City se Scottie Pippenem. Na DH ji zatim nikdo nepridal, ale tady je recenze ve Score:

http://www.oldgames.sk/mag/score-22/page/48/
@Richmond (05.06.2018 19:45): Nikdy jsem neměl vyhraněný tým. Spíš mám své oblíbené hráče a těm fandím ať jsou v jakémkoliv týmu.
Scotie Pipen, Denis Rodman, Ben Wallace prostě psi obranáři. Teď hodně žasnu na Lebronem, který je opravdu stroj i zvíře v jedné osobě, jinak se to nedá říct.
A to je ten důvod proč nemusím NCAA, kde dominuje hlavně útok.
Hm, většinou jsem proti angažování starších hráčů, ale Lichtsteiner zadara je super posila - kvalitní, zkušený hráč a bojovník, přesně takového mentora Bellerín potřebuje.
@Coldplaz (04.06.2018 20:34): A co máš sledovat? Naší Kooperativa košandu?
V jednom máš pravdu opět stejné týmy ale Cleveland během sezony vyměnil skoro celý tým a stejně je LeBron dotáhl až do finále. Na druhé straně jsou 4 hráči NBA All Stars (kteří jsou i v nejužší nominaci na Dream Team USA jak na MS tak i Olympiádu) Stejně stačilo málo a mohl Cleveland vyhrát první utkání, bohužel J.R. Smith 4sec. před koncem neví jaký je stav a podle toho i dopadlo. Taková chyba položí celý tým i Lebrona. No nic snad příští rok bude zajímavý.

Příští rok budou velké rošády s hráči (LeBron, Durant, Paul George atd)
@paver (01.06.2018 22:55): Přesně jak píšeš, je to bourák. :c) Jinak ještě k tomu třetímu gólu proti Korejcům, to je absolutní nádhera hned v několika směrech. Jednak samozřejmě naprosto dokonale přesně na nohu do běhu poslaný dalekonosný míč a následné parádní pohotové zakončení, navíc ale skvělé Višćovo vyhodnocení rozvíjející se situace a ten obdivuhodný sprint přímo od půlící čáry. Už jsem ten gól viděl asi desetkrát a určitě si jej ještě pustím. :c)) Toto by měli pouštět těm našim nekopům každý den hodinu v kuse. ;c)
@samorost (01.06.2018 22:14): Višća je borec. Dost nenápadný hráč, ale v Turecku patří k těm vůbec nejlepším. Přál bych mu angažmá v nějaké top lize, ale zřejmě se mu v Başakşehiru líbí.
Prohrát 0:4 s Austrálii to je debakl. Opravdu je dobře, že nejedeme na MS, protože to by byla ostuda. Koli by nám dali lepší týmy jako Německo nebo Španělsko.
Tak my jsme uz poslednich par let fakt strasny, na urovni zemi typu Kazachstan. Takhle slabej tym jsme nikdy v historii nemeli.
Socceroos easy win! A to hráli v experimentálním složení a bez největších opor.
Ta česká repre, to je solidní dno :D Australani s prstem v nose, a to budou na MS patřit mezi nejslabší účastníky :)
@mvp23 (31.05.2018 16:21): Nevim no, napsal jsem co jsem videl s tim, ze jaksi necestuju nekde s cestovkou po resortech na Bali, ale byl jsem nekolik dni v Jakarte, nekolik dni v Surabaye a nekolik dni v Jogjakarte, coz jsou mnohamilionova mesta a sport je moje oblibeny konverzacni tema s ridici ruznych taxiku a tuktuku, takze jsem vyslechl bezpocet story o thaiboxu, polu, kohoutich zapasech, kriketu apod., ale fotbal byl vsem vicemene u prdele. Tolik moje zkusenost, kotel tam muze byt asi fajn, otazkou je kvalita zapasu, to bude mozna horsi jak u nas Hanspaulka.
@90210 (30.05.2018 22:44): Bez urážky, ale nemůžeš přece soudit z nějaké turistické dědiny (beru zpět, pokud jsi navštívil i města), jaký mají postoj k fotbalu, zvlášť u tak velké země jako je Indonésie. ;) Tady máš takový menší výběr, aby sis udělal obrázek, jak početné a fanatické tam jsou sektory - https://www.youtube.com/watch?v=m5v-5vKX-oU
Mají tam tisícové výjezdy, dokonce i nějaké mrtvé a návštěvy na zápasech repre mluví za vše, ačkoliv hrají tužku a kraj to zrovna není moc bohatý.
Z východní Asie se najde více fanatických míst. Velmi dobré jméno má třeba japonská Urawa. Neskutečné, co předvádějí na stadionech a v jakých počtech jezdí na asijskou CHL, například i do Austrálie - https://www.youtube.com/watch?v=fB0yaEWpO0U (btw, ten chorál je libový). :)

Jinak Vegas opravdu nejsou schopni vyprodat stadion ani při finále SC? To koukám teda. :/
@Všivák (31.05.2018 08:09): Na farme se mu docela darilo, ale v prvnim tymu se neprosadil. Je chranenej volnej agent a smlouvu s nim asi prodlouzi, ale uvidi se, jak se mu bude darit v kempu.

JInak u Vegas, kteri btw nemaji vyprodano ani na finale SC, je v tyto sezone nejlip placenej Tatar a Davic Clarkson, u kteryho je to ale jen o tom, ze prevzali jeho kontrakt za draft, aby se dostali nad strop, takze mista maji dost.
@Drolin (31.05.2018 13:58): To i já, bylo by zajímavé sledovat co zmůže s vysokým rozpočtem a zda ještě úplně nevyhořel :)

A Zidane v PL by byla pecka, tady by se naopak ukázalo zda dokáže vytáhnout průměrnější týmy nahoru.
Zidane po dalším triumfu v Lize mistrů opouští lavičku Realu

Tak kam s ním a kdo naopak tam.
@Všivák (31.05.2018 08:09): Jasný, na MS se mi hodně líbil. Si vzpomínám před 2 lety, když hrál za Boleslav (i s Rittichem) a nějak extra nevyčníval a dneska je to hodně kvalitní hráč, na český poměry. Člověk nemůže dát na jeden dojem :)
@Coldplaz (30.05.2018 17:44): Protoze mel kratsi smlouvu, nez Saad za podobnych podminek, ktery jsou dlouhodobe relativne nizky. Panarinovi po pristi sezone konci smlouva a bude chtit neco kolem 10 mega a to u Hawks nikdy nemohl dostat, protoze by se nevesel pod strop. Saad mel zaroven i nakopnout Toewse, se kterym hral v utoku, kdyz Hawks naposled vyhrali pohar a misto toho propadli oba dva. Hawks se ty navraty zlatych hochu vubec nejak nedari, viz. Sharp, Campbell, Oduya a ted i Saad. On i Toews se pristi sezonu musi zvednout, jinak je to pruser.

@rikuhahl (30.05.2018 19:27): Cekam vyhru Vegas 4:2 na zapasy.

@mvp23 (30.05.2018 15:23): Daval jsem z toho video do Instastory, ale bohuzel je to neprenosny, to se musi zazit. Je to takovy vic tribalni, uplne jinej rytmus. Indonesie teda ale nevim, kdyz jsem tam byl mesic, tak jsem o fotbale nic neslysel, tam jede spis box a vubec sporty popularni v JV Asii a to jsem s mistnimi kecal bezne o sportu, je to lety overeny tema na navazani konverzace.
@mvp23 (30.05.2018 15:23): Ono by to nebyla taková nuda kdyby měl LeBron někoho k sobě, bohužel nemá. Takhle to opravdu bude nuda. Golden State v 5ti zápasech a jasná záležitost.
Snad příští rok bude lepší, LeBronovi snad i Durantovi skončili smlouvy. Doufám že bude velká rošáda hráčů!
@Strady (28.05.2018 19:48): Tak poctvrte Golden State vs Cleveland. To uz je celkem nuda. :/

@90210 (28.05.2018 18:58): mam kamarada a jeho castecny puvod je z J. Ameriky. Jeho konicek je cestovat po svete a zaroven tam navstivit nejake zajimave fotbalove utkani. Videl toho opravdu hodne. V Evrope nejvic ceni derby Belehradu, ale to je odjakziva naprosta evropska spicka. Zaroven naprosto uchvacen byl Jizni Amerikou. Navstivil nekolik derby Brazilie v 90. letech, takze asi nema cenu dal neco dodavat. ;) Naposled minuly rok v Argentine navstivil domaci zapasy Independiente a San Lorenza a opravdu jina liga.

Co tak sleduji, tak super atmosferu nabizeji take zeme ze severni Afriky a neskutecne vypada take Indonesie.
Kdyz se tu rozepises vic o svych cestach a navstevach zapasu v Kolumbii, ci v Turecku, tak alespon ja se rozhodne zlobit nebudu. ;)

Co se tyce CSKA, tak se jedna o naprostou fanouskovskou elitu v Evrope, ale co vim, tak v Rusku se ve vzajemnych stretech zbrane nepouzivaji,