Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

No vida, a tipéři vítěze Německa jsou OUT, tak teď už věřím, že to Španělsko bude vítěz!
ESP-GER 1:1 (Němci na penalty)
POR-FRA 0:0 (Portugalsko na penalty)
ENG-SUI 1:3
NED-TUR 3:0
@Strady (04.07.2024 14:51): Díky za tip na stránku, dobrý old-school design :-) LeBron to s prachama vždycky uměl. Jsem slyšel, že stejně jako normální smrtelníci kamkoliv přijde, hledá free wifi a data zapíná jen když nezbytně musí :-D Nějakým způsobem je mi to sympatické.
@Strady (04.07.2024 12:53): Tak to toho víš mnohem více, než já. Přijde mi, že Lakers teď spíš vytváří velké příběhy, než tým aspirující na titul :-)

Durant v Warriors zní dobře, ale nevím, jestli bych jim věřil. Taky to je děděk. Spíš by to chtělo nějakého Edwardse :-) Docela jsem zvědavý na Kumingu, ten měl v sezóně hodně dobré momenty a vypadá, že má potenciál.

S těmi platy taky nevím no, čuměl jsem, kolik bere Steph. Masakr. Nemůžu si vzpomenout o koho šlo (ani jestli to bylo NHL nebo NBA), ale před týdnem dvěma jsem o nějaké hvězdě četl, že si snížila plat, aby bylo pod stropem místo na lepší soupisku.
@Radecker (04.07.2024 10:50): JJ, už jsem to četl, máš pravdu že se dá říct, že za něho dostali houby. Ale co jsem koukal na trejdy, tak jsem z toho úplný jelen. DeRozena chtějí do LA Lakers :DDD, Paul George pěkně vymetl s LA, jen co je pravda. Za něho a Kawhi dali vše co měli, teď můžou dělat tým dědků :DDD
Jinak si myslím, že pro Dallas je Klay zlatá volba, pokud si sednou i v kabině (Luka, Irving a Klay) budou znovu ve finále. Golden State prý mají zájem o Duranta aby se vrátil, což odpovídalo náhradě za Klaye ale co za něho dají, to je mi záhadou.
Bude zajímavé sledovat kolik týmu se dostane do platového stropu. Všichni dostávají těch 50M na rok, 1/3 rozpočtu, 144M na rok, to je šílenost.
@Strady (15.06.2024 16:07): Tak spekulace se potvrdily - Klay se zřejmě upsal na 3 roky Dallasu :-) Mohl by tam dobře zapadnout jako spolehlivý střelec z perimetru. Jen mě znervózňuje, že Warriors za něj získali jen volby v draftu v 2025 resp. 2031. Čekla bych, že Stephovi seženou nějakou alespoň průměrnou hvězdu, aby ještě mohli pomýšlet na boj o titul v horizontu několika málo let.
Chlapi no tak, neštvěte mě! Ta Anglie už musí konečně vypadnout. Za to, co udělali Slovákům! :D
Španělsko - Německo: 1:2
Portugalsko - Francie: 0:1
Anglie - Švýcarsko: 2:0
Nizozemsko - Turecko: 3:1
Španělsko - Německo: 2:2
Portugalsko - Francie: 1:1
Anglie - Švýcarsko: 0:1
Nizozemsko - Turecko: 2:1
@Strady (03.07.2024 10:55)
Španělsko - Německo 2:1 (předčasné finále!)
Portugalsko - Francie 1:2 (frantíci senzačně góly ze hry!)
Anglie - Švýcarsko 1:1 (postup na penalty švajcarů?)
Nizozemsko - Turecko 2:1 (tady už to Turci neuhaluzí)
Tyjo. Ale třeba v případě zápasu Anglie vs Turecko bych přál zlomeninám. Samozřejmě Saku a Rice vyjímaje. :)
Takže jsem zde s mými tipy na čtvrtfinále:

Španělsko 2:1 Německo = Vítěz tohoto zápasu bude i vítězem Eura.
Portugalsko 1:0 Francie = Doufám, z jedna z největších ostud konečně vyletí.
Nizozemsko 1:2 Turecko = Turecko ukáže opět svou sílu.
Anglie 1:2 Švýcarsko = Doufám, že největší odpad turnaje bude balit kufry.
@Zoltan (02.07.2024 20:42): Proboha, 48 týmů? Koukám, že už jsem z toho hodně vypadl. To bude super mistrovství: "A 27. den mistrovství se hrají stále základní skupiny a vítáme vás u dnešního večerního utkání Estonsko - Tonga :D".
@Kwoky (02.07.2024 18:31): Mě taky zalejzací taktika nepřekvapuje a chápu, proč to ty týmy dělají. Ale z pohledu diváka mě takovéto týmy rád nemám a jsem rád, když vypadnou co nejdřív.
@Londo Mollari (02.07.2024 18:54): Paradoxně by spíš dávalo smysl ho rozšířit na 32 účastníků, aby odpadly ty spekulace a propočty na třetí místo ve skupině. A to už by hrála na turnaji každá reprezentace, která umí udělat aspoň 2 přihrávky za sebou :)
@Richmond (02.07.2024 14:23): Snížit na 16 týmů - jednoznačně souhlas. Jenže to neprojde, protože prachy, zaplácnutí děr v tv programu mezi reklamama, prachy, zvýšení popularity ME u fotbalově slabších zemí a prachy. To je jen několik důvodů, proč se tak nestane.
@Pluto (02.07.2024 18:12): Mě tahle "zalejzací" taktika nepřekvapuje. Když víš, že jsi horší tým, tak dát první gól a pak betonovat je docela úspěšný způsob, jak vyhrát. Je to i riskantní (když se favorit rozjede, jsi v háji), ale potenciál je tam slušný.

Nizozemci dnes hodně pěkný fotbal. Konečně se mi na něco dobře kouká.
@Strady (02.07.2024 17:19): Já se radši budu dívat na Portugalce, kteří i s tím trápením jsou mnohem koukatelnější, než Slovinci. Anglie vs Slovensko je pro mě něco trochu jiného. Slováci vždycky na turnaji začali dobře, dali gól. A pak se zatáhli a postupně odpadávali. S Belgičanama to tehdy udrželi jen silou vůle, s Ukrajinou prohráli a s Rumunskem z toho byla povinná remíza. Zápas s Anglií začali aktivně, měli tam pár šancí, ale pak se taky vytratili a jen čekali, jestli to Angláni dají nebo ne...
@Pluto (02.07.2024 15:09): No vždyť to říkám, z velkých týmu alespoň v mích očích hraje jen Španělsko či Německo. Pokud by vypadla Anglie s nabitým týmem jako blázen se Slováky a nebo kdyby letěli Portugalci, protože se stejně na to nedá dívat. Mám rád Ronalda ale ten se vyloženě trápí, trenér ho nestáhne, ten je zabije jako předtím Belgie se zlatou generací.
@Strady (02.07.2024 14:45): Mě nejde až tak o to, kolikrát kdo vyhraje. Ale aby se na ten fotbal dalo koukat... Jasně, ani velkým týmům s velkými jmény se ne vždycky daří, ale bývá to koukatelnější, než tyto betony.
@Pluto (02.07.2024 12:44): Předminulé EURO vyhrálo Portugalsko aby jedinkrát vyhrálo v základní hrací době :D
Kdyby na sebe pak narazilo Slovinsko se Slovenskem, už by někdo musel útočit.

Dnes se těším na Rakousko a doufám, že budou hrát jako ve skupině.
Taky nevím, co je škody na tom, že nepostoupil tým, který nebyl ani jednou schopný vyhrát... a včera teda nic tak koukatelného, aby mi to chybělo, nepředvedli... Problém toho ME je ta šířka, velké týmy to nutí ještě daleko méně zapínat hned ze začátku a pak tu máme spousty zápasů o ničem...
@Strady (02.07.2024 12:34): Ty jo, já nevím, jestli by bylo zajímavější, kdyby obranářské týmy jako Slovinsko postoupily dál. Já se radši budu dívat na týmy, které se snaží hrát útočně a něco předvést než na ty, které jsou zalezlé ve svém vápně a vyráží akorát do rychlých protiútoků...
Je to škoda, co chýbalo Slovákům k postupu a co včera Slovincům. Jak mohlo být EURO zajímavější, kdyby postoupily. Diogo Costa si Slovince namazal zle. Šoška v prodloužení a pak tři penalty, to jsem ještě neviděl. Jako viděl jsem, že překopnou trefí tyč ale aby všechny chytil brankář, klobouček.
Top týmy se herně neskutečně trápí kromě Španělska a Němců. Ze zápasu Francie - Belgie boleli oči.
@rikuhahl (30.06.2024 22:52): dopadlo to přesně podle očekávání, dali jsme oba 1:1 a přitom tipuju Anglii na bramboru, takže to ani jinak dopadnout nemohlo :-)

jinak ten zápas Španělsko - Německo bude zásadní co se týče TOP 3 i u nás. Jsme hezky rozdělený na ty, kteří větší Německu a ti kteří Španělsku. Chytře tam nikdo nemá oba týmy :-)
@Strady (30.06.2024 22:44): já chápu systém :-)

jen, že člověk někdy dá skoro dokonalej tip na tři body a nakonec nemá třeba ani jeden, kdežto někdy je člověk úplně mimo a má za to bod :-)
a přecijenom, když tipuješ 0:0 a ono to skončí 4:4, tak si sice správně tipnul remízu, ale tak nějak úplně jinou remízu, charakter zápasu člověk neodhad vůbec


edit:

pche, tak gratulace no :-)
@Jumas (30.06.2024 22:39): tak trefil aspoň základ

Nejhorší je, že člověk někdy dostane bod, i když to brutálně netrefí. Třeba tipne 0:0, ono to skončí 4:4 a má bod.

A kdybych tipnul 4:3 a skončí to 4:4, tak jsem to uhod mnohem víc a nemám ani bod.

To je na tom nefér :-)

už tam je 4:1

tak to je rozhodující nástup v playoff, můj náskok je v prachu :-)



@rikuhahl (30.06.2024 22:42):  snad daj ještě jeden :-)
nějak podezřele se to rýsuje zase pro rikuhahla, to by bylo nějak moc dobrá série pro něj

3:1 stačí