Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Chápu správně že zatímco na Krejčíkovou jsem mohl koukat na ivysílání (a koukal, paráda) tak se Siniakovou mám smůlu?
Další vítězný finále ženskýho Wimbledonu. Těšing na LOH. A to ještě večer zabojuje Siniaková ve čtyřhře.
Jelikož Všivák dostal Ban, tak mi poslal tip poštou Španělsko - Anglie 2 : 0
Cena pro posledního by nebyla? :D Já už mám totiž jistotu, že nikoho neohrozím! :D
Jinak zde je můj poslední tip a to finálový, pochopitelně:
Španělsko 2:1 Anglie
a já bych si dokonce troufal tvrdit, že ta naše tipovačka je daleko lepší soutěž, než to EURO :-)
No je to napínavý, Strady takhle ze zálohy!

Asi budu muset fandit Anglii, i když nechci, aby vyhrála :-)

ale něco mi říká, že by mohli překvapit.

@Strady (11.07.2024 13:43): jsme morálně třetí a oni čtvrtý, porazili jsme je ve skupině, čili zápas o třetí místo už byl vyřešen :-)

ale sere mě to, že je to 3-4. místo, není to ono.
DH Tipovačka Euro 2024 se blíží dokonce. Poslední zápas určí vítěze, rikuhahl sice má 41b ale už žádné body neobdrží za umístění, za to Dan9k má 38b plus 3 za Nizozemsko, takže také 41b. Teď do toho vstupuji já Strady, který sice má 35b ale mám ve hře 9b nebo 5b za umístění (Španělsko musí už jen kvůli protaženým ksichtům Angličanu).
Poslední tip rozhodne!!
No teda, Strady fakt bude mít 9 bodů za medaile :) To snad neni možný takový věštění :)
Citím v kostech, že gentleman fotbalu Harry K., zvedne v neděli druhou kariérní trofej!

Takže jedem Anglie.
Nizozemsko - Anglie 0 : 1 pojďme kucí anglický jste nejlepší, nejkrásnější, nejsympatičtější, prostě England!
Musím Vás zklamat, Anglie postoupí. Potřebuji tři body za druhé místo. Pro Anglii bude horší prohrát ve finále než dnes. Všichni pak budou nadávat na Saka do otroku a do blacků, jako minule.

A jestli chcete dát něco extra o Anglii dejte si včerejší studio Sport.cz před zápasem Španělsko - Francie s Pepíkem Csaplárem, to stojí za to :DDD Vydržel jsem přesně minutu :DDD
No prosím, povídal jsem, že nemám strach z postupu Španělska! Tak jedno ze dvou největších zklamání nepostoupilo, výborně, tak ještě zítra Anglie domů a finále bude na úrovni! :)
@Jab (09.07.2024 11:28):  Nebavíme vás? Váš problém!“ Francouzský trenér Didier Deschamps reagoval na kritiky , kterým se nelíbí nevýrazný herní projev národního týmu v čele s Mbappém a spol. „Pokud vás nudíme, můžete se dívat na něco jiného,“ prohlásil. „Euro je velmi specifické, padá na něm méně gólů než obvykle. Máme šanci udělat lidem ve Francii radost. Jestli se někteří nudí, je mi celkem jedno.“ 
Popřípadě tento článek.
Pokud bude finále Anglie vs Francie tak se dívat ani nebudu, nepřeji to ani jednomu, to je z bláta do louže.
Finále Anglie vs Francie by bylo vrcholem nudy. Snad to nenastane. Každopádně takový fotbal mě nebaví a nemá smysl na něj ztrácet čas.
@CrisBenton (08.07.2024 11:13): Máš to tam!

Já už spíš budu taktizovat na vítězství v tipovačce.  Rikuhahl už nezíská žádný bod za umístění, Dan9k může dostat tři za Nizozemí, já to mám rozjetý na 9bodů = což by znamenalo 40bodů všichni tři a o vítězi by rozhodli tipy posledních zápasů. Musí postoupit Anglie a Španělsko.
Zde jsou mé semifinálové tipy, doufám, že existuje spravedlnost a Anglie s Francií vyletí, za ty výkony!

Španělsko 2:0 Francie
Nizozemsko 2:1 Anglie
@CrisBenton (05.07.2024 23:48): Bude to ještě problém, nebudou hrát Carvajal,  Pedri, nejspíš Morata jelikož ukazovali, že dostal žlutou za oslavu gólu to byla druhá, i když byl vystřídaný.
Plus Francie má formu za 5 zápasů nedali gól ze hry a jsou v semifinále, Portugalsko závidí. Jo Krystýna by vyloženě nulový hráč, přínos pro Portugalsko nula, po Belgii má Martinez další skalp, to je na prodloužení smlouvy.

Edit: Pokud jsem dobře poslouchal, tak při fotbale říkal, že po čtvrtfinále se karty mažou. V tom případě by mohl Morata ale červená u Carvajala asi neprojde.
Postoupí Francie. Costovi bude vadit ta piha na nose a nechytne nic. :)