@Artran (09.07.2013 09:28): Mě to vadí, videohry zní casuálně a diskriminačně vůči PC. Tady není žádný Nintendoland. :D
Všeobecně o DH
@Crash (09.07.2013 09:03): Já si myslím, že to dopadne asi takto:
DATABAZE-HER.CZ
domov všech hráčů videoher
A nikomu to vadit nebude.
DATABAZE-HER.CZ
domov všech hráčů videoher
A nikomu to vadit nebude.
@Artran (08.07.2013 17:27): To by bylo v tomto státě symptomatické :D
Upřímně řečeno valím voči, jaký zájem tahle debata o ničem vyvolala, přitom kdejaká naprostá hovadina, kterou jsme probírali v návrzích nových funkcí mi přijde tisíckrát přínosnější než podtitulek, kterýho jsem si vlastně do nedávna ani nevšiml...
Upřímně řečeno valím voči, jaký zájem tahle debata o ničem vyvolala, přitom kdejaká naprostá hovadina, kterou jsme probírali v návrzích nových funkcí mi přijde tisíckrát přínosnější než podtitulek, kterýho jsem si vlastně do nedávna ani nevšiml...
databaze-her.cz
prostě databáze... her
prostě databáze... her
Kapitánův deník, 9.7.2013: "Z důvodu neshod ohledně podtitulku byla implementace konzolí zrušena."
Takže ze slov jako sdružení, či svaz už někomu praská francouzské zrcadlo, řítí se lustr zemi a padá obraz ze zdi? Dicta Prohibita? Některým stačí fakt málo. :)
Což nic nemění na tom, že se to podobně jako doupě a pařan nehodí, Databaze-her.cz bez podtitulu se mi líbí. Někdy znamená méně více.
Což nic nemění na tom, že se to podobně jako doupě a pařan nehodí, Databaze-her.cz bez podtitulu se mi líbí. Někdy znamená méně více.
Já bych to nechal tak jak to je, ať se konzolisti klidně cítí jen jako hosté :p
@valcik (08.07.2013 15:11): Do takového centra bych se možná i přihlásil... třeba jako přednášející :-)
@Daemon (08.07.2013 12:04): Jejda! Práve mi napadlo Centrum prohlubování herní závislosti, radšej už teda mlčím. ^^
@PavelU (08.07.2013 14:40): Doupě > Brloh (doupe.cz, brloh.sk...)
@Matthias (08.07.2013 07:59): databaze-her.cz - doupě hráčské komunity.
@Daemon (08.07.2013 12:04): sry, nemela byt reakce na tebe, proste post :)
@montana (08.07.2013 11:45): A já psal, že tam být musí? Jen reaguju na žádost adminů k návrhu titulku. Když už tam bude, rád bych, aby tam nebyla nějaká naprostá ptákovina. A stejně tak myslím, že mít tam titulek je fajn, oživuje to. Teda pokud by byl opravdu dobrý, což třeba ten současný podle mě je, škoda že se ruší.
@Daemon (08.07.2013 11:40): A proc tam ten titulek vubec musi byt?
Mám dojem jako bych ztrácel domov... :)
@Matthias (08.07.2013 07:59): To se mi líbí, klidně bych dal "Domov hráčské komunity". Nebo místo domova třeba "přístav/útočiště". Asi ne pořád ideální, ale podle mě lepší než různé svazy a sdružení.
@Matthias (08.07.2013 07:59): To se mi líbí, klidně bych dal "Domov hráčské komunity". Nebo místo domova třeba "přístav/útočiště". Asi ne pořád ideální, ale podle mě lepší než různé svazy a sdružení.
Současný název je téměř ideální, snad jen změnit či vypustit slovo "domov". Souhlasím s panem 90210.
Co takto jen "hráčská komunita"
@JohnCZ (08.07.2013 00:12): A večný rebel konvice :D
@MartinezZ (07.07.2013 23:47): ... jejich protivníky jsou trollové, DRM a naskillovaní asiati...
@MartinezZ (07.07.2013 23:47): Ešte že som to nemyslel vážne :)
@M.a.t.t. (07.07.2013 23:30): Jejich revírem jsou hry, jejich tempo je vražedné...
Revír všech hráčů.
Hlasuji za "Neshodli jsme se, co sem napsat".
@90210 (07.07.2013 20:48): Tak tak :) Domov :D.. By rovnou mohl být ustav.
Ak by nakoniec došlo k tomu náhodnému obmieňaniu popisku, prispejem svojou troškou do mlyna a hlasujem za Centrální mozek lidstva. o:-)
No, vlastně bez motta by to mohlo být docela minimalistické:) A jelikož jsem minimalista, takže... :D
1) Domov hráčů nejen počítačových her (a měnit se nebude muset nic ani v případném budoucnu)
A nebo rovnou:
2) Totius Mundi Ludorum
A nebo rovnou:
2) Totius Mundi Ludorum
Rozhodne bych nebyl prehnane kreativni a nevymyslel bych nesmysly typu menicich se podtitulku, dopredu bych vystrcil logo DH.cz ve stavajici barve a fontu, k tomu podtitulek "databaze her". Tot vse.
@Kubulus (07.07.2013 18:11): Moc dobré, právě něco takového jsem měl na mysli.
Zatím se jinak tak trochu kloním k tomu nápadu, že by se podtitulek mohl náhodně obměňovat.
Zatím se jinak tak trochu kloním k tomu nápadu, že by se podtitulek mohl náhodně obměňovat.
Tak nejak. Video = prehravac VHSek = krabicka u televize.
Ale vazne, kdyz jsem rikal ze by tam zadne motto byt nemuselo, potazmo by se tam mohlo stridat nekolik veselych vykriku do tmy, myslel jsem to docela vazne - na co nejaky priblbly motto?
("Databáze-her.cz - Průměr je 75%")
Ale vazne, kdyz jsem rikal ze by tam zadne motto byt nemuselo, potazmo by se tam mohlo stridat nekolik veselych vykriku do tmy, myslel jsem to docela vazne - na co nejaky priblbly motto?
("Databáze-her.cz - Průměr je 75%")
Já bych tam přidal jen konzolových a počítačových her. Videohry prosím ne.....
@7c (07.07.2013 20:05): To už raději tu digitální zábavu. "Videohry" mám alespoň já spojené pouze s konzolemi. A navíc to zní... jak to říct... "amatérsky".
@pipboy (07.07.2013 19:34): +1
Jinak pokud by se opravdu o nějaké pochybné změně popisku uvažovalo, tak myslím jediný logický termín by byl "videohry".
Jinak pokud by se opravdu o nějaké pochybné změně popisku uvažovalo, tak myslím jediný logický termín by byl "videohry".
V digitalnich hrach vlk sbira vajicka. Kdyz uz, tak radsi digitální zábava.
Já hlasuju za krtky a jiné okrasné ptactvo!
Len nie ziadny "Gay-klub" ani komunisticke nazvy typu "zvaz" a "zdruzenie" .
Tie prve navrhy boli take jednoduchsie a vystiznejsie...
Tie prve navrhy boli take jednoduchsie a vystiznejsie...
A co takhle "Sdružení přátel krtků a jiného okrasného ptactva."
@Say (07.07.2013 19:01): Svaz zní moc bolševicky. :-)
To už rovno Československá videoherní republika. :)
@Kubulus (07.07.2013 18:11): Raději "Svaz příznivců videoher".
@Kubulus (07.07.2013 18:11): To je ovšem výborný návrh!
@Chuck (07.07.2013 18:24): Klub příznivců videoherní zábavy - alternativní doména bude kpvz.cz. Nezapomeňte ji zaregistrovat!
Krabička poslední videoherní záchrany
Krabička poslední videoherní záchrany
@Kubulus (07.07.2013 18:11): Jo, zní to docela zajímavě :))
@Kubulus (07.07.2013 18:11): To nezní marně, ale slovo "sdružení" mně osobně připomíná SRPŠ. :-) Možná bych ho nahradil slovem "klub" nebo tak nějak a místo "přátel" možná "příznivců" nebo "fanoušků".
Výraz pařmen podle mě s lidmi, co se tu vyskytují, moc společného nemá.
A osobně mě to evokuje spíš někoho, kdo si u počítače paří prdel, než člověka, co se o hry nějak hlouběji zajímá.
Edit: Jinak bych byl pro 'Sdružení přátel videoherní zábavy'.
A osobně mě to evokuje spíš někoho, kdo si u počítače paří prdel, než člověka, co se o hry nějak hlouběji zajímá.
Edit: Jinak bych byl pro 'Sdružení přátel videoherní zábavy'.
@MCZ (07.07.2013 13:04): Díky.
@Jack_Dark (07.07.2013 15:49): Jasně... pořád si myslím, by bylo nejrozumnější nechat tento.
@Matthew.J (07.07.2013 15:11): Tak hráč zní rozhodně lépe než pařan. To už je takový označení divné jako když o mě říkali že když tolik hraji že jsem gambler.
A navíc jsme ještě přišli o Spravedlnost!
A navíc jsme ještě přišli o Spravedlnost!