Mě ty pětiprocentní odstupy vyhovují. Když se nemůžu rozhodnout, jestli dát nějaké hře třeba 70 nebo 80, tak dám prostě 75. Nevyužívám to úplně často, ale jsem rád za tu možnost. Po dohrání se vždy kouknu na hry, co už jsem hodnotil a porovnávám s těmi podobnými, jestli jsou lepší nebo horší a o kolik. Třeba teď hraju
Desperados 2: Cooper's Revenge, a to je určitě horší, než jednička, ale zase lepší, než třeba
Robin Hood: The Legend of Sherwood, takže to vidím tak na 70 nebo 75 zatim. Výhoda je, že těch 5 procent si může každý používat dle libosti a kdo to používat nechce, jede si po deseti nebo dokonce po dvaceti procentech jak na ČSFD. Myslím, že tu byl i pokus s hodnocením po procentech, ale nesetkalo se to s vřelým přijetím a já bych měl zbytečné dilema navíc :) Četl jsem to kdysi v nějaké prastaré diskuzi, na vlastní kůži jsem to nevyzkoušel.
@
PERKman (06.09.2020 12:05): Koukám, že mimo devadesátky opravdu jedeš po dvaceti procentech, ale jak píšu výše, ať si každý požívá hodnocení, jak mu to vyhovuje. Spameři, kteří dávají neoblíbeným hrám nuly a oblíbeným stovky se vždy snadno odhalí. Tím samozřejmě nenarážím na tebe.