@Všivák (06.04.2024 17:36): Prosím tě, ty by ses mohl smazat. :) Mrkni na mobygames, tam je 19 profilů Turok a vyhledávání "Final Fantasy" dá 10.000 výsledků. :)
Mohli by se smazat remastery k prvním dvou Turokům. Mají minimální přidanou hodnotu. Jako, že podle tohoto metru by klidně vlastní profil mohl mít třeba remaster Forsaken. Který toho přidává víc. Ale také by to bylo zbytečné.
@H34D (06.04.2024 12:24): Ano, bavíme se o tom a když to řeknu v kostce, máme rozpracovaný určitý návrh, podle kterého bude vše jasnější, jen prosím ještě chvíli vydržte :)
Díky za schválení Star Wars Dark Forces Remaster. Uvědomuju si, že má minimum nového obsahu, z určitého úhlu pohledu vlastně žádný. Změnila se trochu politika v přidávání remasterů do databáze? Můžeme přidávat obdobné tituly? Předpokládám, že s tím byla spojena nějaká interní debata, když schválení trvalo 35 dní.
Dal jsem do kupy seznam různých her z pohledu první osoby. Asi přes 180 her, logické, plošinovky či adventury. Posledně zmíněného žánru tam ale moc není. Není kompletní výčet her, podobné množství by šlo ještě najít. A většina není na DH přidána. Odkazy by měly jít kopírovat, klikatelné nejsou.
@Ross (29.03.2024 08:13): @rikuhahl (29.03.2024 09:13): Jo, mě strhl Memphis 500 bodů za to, že jsem na apríla před pár lety napsal do diskuze k Doomu Eternal, že daruju hru za nejlepší sepsaný komentář nebo tak něco.
@Ross (29.03.2024 08:13): Párkrát jsem takový případ viděl. No, ale asi se ti nikdo nepochlubí :) Nevím už, jestli se to týkalo i někoho, kdo je i dnes aktivní.
Nejvíce mínusek od jednoho uživatele jsem dostal 2... (Jak to je možný) A nejvíce, co jsem udělil jednomu uživateli jsou tři... (jak to je možný) Taky mě trklo, jak je možné, že mám přes padesát komentářů, nějak se to holt nastřádalo.
@Jumas (07.03.2024 22:02): Tývole, nevím jestli být víc odrovnanej sondou do minulosti (netušil jsem, že si můžu takhle prolézt archivní záznam svého profilu 7 let zpátky, the more you know!), nebo tvou znamenitou pamětí. :)