Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

@M.a.t.t. (13.09.2013 15:35): jaký argumenty???? Snad vyjadřuje svůj subjektivní názor, tady nemůže být o relevantní argumentaci přece žádná řeč. Kdyby řekl, já nevím mě se modrá(fallout) barva nelíbí, protože mi přijde taková na hovno, má to naprostou výpovědní hodnotu a je to nenapadnutelné.
Tohle přeci není nějaká teze o tom jak by nastartoval ekonomiku ČR, nepotřebuje argumenty. Přeci neexistuje něco jako status quo dokonalý hry, proto není třeba žádné argumentace, když každá hra není nic jiného než subjektivní dojem. Tak měl z té hry špatný dojem, nelíbila se mu, čím byl měl tedy argumentovat?

Nikdo nás nenutí říkat RPG nebo Hra na hrdiny, můžem používat úplně jiné termíny a zkratky... Ztvárňující hra (ZH), Hra postavená na vžívání se do úloh (HPNVSDÚ), Hra typu buď čím chceš (HTBČCH), Hra za něco (HZN) nebo prostě jen Hra (wikipedie definuje herce takto: "Herec (herečka) je umělec, který dramaticky předvádí jinou postavu." a hraní tedy znamená předvádění jiné postavy) atd... :)
@M.a.t.t. (13.09.2013 13:27): mno co, tak má na to jiný názor. Prostě to jsou pro něj sračky a tím to hasne, já ho docela chápu. Fallouta mám rád, ale ta druhá hra mě taky nebrala. Jinak více méně se všemi jde souhlasit, diablo 3 průjem, Skyrim sračka, assasin creed průjem ve smyčce..Ještě bych tam přidal Mass effecty, world of planes a pár dalších,
Ale tak to je překlad, který k nám přišel v hlubokém středověku (devadesátky), kdy "RPG" nikdo neznal a trhu bylo potřeba představit Dračí doupě. Si teda myslim. Na druhou stranu nevidím důvod dnes používat "RPG", když už každej ví vo co go - a když neví, ať si to zjistí, když si chce číst o hrách.
Som jediný koho na bonuswebe irituje slovné spojenie "hra na hrdiny"? Mal by to byť špecializovaný server a hráči výraz RPG poznajú.
@leebigh (13.09.2013 10:44): nahlásilo ti to při aktivaci klíče, že už tuto hru máš ve své knihovně? nikdy nejde přidat hra vícekrát pokud už jí jednou máš takže klíč by měl jít použít :-)
Možná takový blbý dotaz taky ohledně Steamu - pokud aktivuji omylem klíč a hru již mám v knihovně, je ten kód ještě použitelný pro někoho jiného ?
@lseling (13.09.2013 08:53): Kliknout na hru v library pravým tlačítkem, properties úplně dole, pak kartu Local Files a poslední tlačítko je Verify integrity of game cache. Mělo by se to zkontrolovat a stáhnout cokoliv chybějícího.
Nevíte někdo, co dělat, když nejde spustit hra na Steamu a píše, že chybí spustitelný soubor? Steam sám vyplivl nějakou radu, to jsem udělal a nic.
Díky za pomoc
@pipboy (12.09.2013 21:28): Dle fanoušků Shenmue ano, Yakuzu jsem žádnou nehrál - dle trailerů však vypadá jako klasická open-world městská mlátička/střílečka s velkým množstvím cutscén.
zvláštní je, jak to vrací série místo všech her které odpovídají výsledku hledání. Třeba hledám "Ultima Underworld", a v kolonce Games to vrátí jak první tak druhý díl dohromady, což má i svojí kartu a až na kartě téhle "package" se dají otevřít karty konkrétních her

edit jo ono se musí kliknout na "view all" v pravém horním rohu výsledku hledání "Games"
Diky moc lidi...shanim ale hlavne z obdobi 40-50 let :) coz je akorat ten Sabouter,LA Noire :))
Chci se zeptat,je jeste nejaka akcni hra ve stylu 40-50 let jako je Mafia nebo GodFather? :)
@Walome (12.09.2013 15:14): to mi připomíná takovýto zaseknutý paření najednou..ty voe já se pomočím, ty voe já mám hlad a žízeń :DD, proto chápu že jsi ani nezjistil zda tam jsou hajzly v opojení zcela jistě 90 % chčije až venku, když přijdou k sobě :DD
@Aba (12.09.2013 14:01): Mimojiné. Hlavně tam není klimoška a je to celý ze dřeva. Ale jak řikám, je to úplně putna, protože tam prostě paříš jak debil a vše je Ti fuk... ani nevim, jestli tam jsou záchody (ale asi jo).