Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

Btw čistá instalace také nepomohla. Po netu ty problémy ohlašuje dost lidí. Tak snad se to vyřeší.

Zkoušel jsem, jak jdou i další hry, co mám instalované, a nejde ve 4K (DSR z QHD) jen ten třetí Witcher.
@7c (07.10.2018 12:25): na druhou stranu, jinej problém než rozbité DSR ve witcherovi jsem zatím nezaznamenal. Ale ideální to není, no. Osobně drivery aktualizuju cca jednou za tři měsíce.
@Jab (06.10.2018 22:12): hmm, dík, kvůli tobě jsem dnes zas po nějakých pěti letech na svém PC zažil BSDO včetně pasivně agresivního MS smajlíka (zabít) a kódem BAD_POOL_CALLER, takže DSR je ve witcherovi nějaký borklý.
V AC Odyssey funguje, ale je tam potřeba hru restartovat po nastavení rozlišení (jinak obraz přečuhuje TV).
Btw blbne někomu dalšími s poslední Nvidia aktualizací DSR? Nejde mi to toliko ve Witcherovi 3, kde to po přehození do 4K vyvolá modrou smrt. :) Je to ale celé podivné. Vymazalo se mi celkově původní nastavení ve hře a DSR jsem musel rovněž znovu nastavovat.
Tak jsem právě zjistil, že jsem po přeinstalaci systému přišel o svoje kategorie her na Steamu. V životě by mě nenapadlo, že je to jen lokální věc. Tady si domysli spršku nadávek...
@Gordon (06.10.2018 13:15): ano, pokud to brnke na tu správnou strunu a bude to připomínat House of Leaves (kterým se údajně inspirovali - ptal jsem se v chatu kdesi) tak je zas podpořím. Ale může to být taky blbost no, což je dost velká pravděpodobnost.

Ale hezky vypadající hry jim jdou.
@S4TW (05.10.2018 15:27): Nic podobného mě nenapadá. Každopádně v tom novém pořadu asi o AAA hrách nebude řeč, říkal, že bude chtít pokrýt hry, kterým se v Čechách nikdo nevěnuje.
@orromis (05.10.2018 15:19): skvělá zpráva... mě právě bavilo, jak dokázal propojit AAA hru s indie hrou a zároveǹ i se staršími kousky, vždy na nějaké zajímavé téma... uměl mluvit, měl to v ideální délce, dokázal nalákat na hru - je vůbec někde nějaký podobný formát, nevíš?
@orromis (05.10.2018 13:53): ten Grygarův pořad, co běžel cca rok zpět byl super. Takováhle forma youtube videí o hrách mi absolutně vyhovovala... hodně mě mrzelo, že to z ničeho nic skončilo, ale jelikož sledovanost nebyla závratná, tak se to dalo čekat, snad se novému pořadu bude dařit víc ...
@Drolin (05.10.2018 13:45): 20 let staré články, dnes irelevantní (z hlediska toho jakou má BW úroveň dnes).

Nemyslel jsem pokrytí z hlediska kvantity. Web gamesů moc nesleduju, ale jejich youtube má smysl sledovat (retro gamesplaye a i některé gamesplaye nových her jsou dobré, podcasty sice upadají, ale občas tam jsou zajímavé diskuze, Grygar prý na podzim připravuje pořad o menších zajímavých indie hrách).

Článků, které byly fakticky chybné/špatně přeložené (a bez uvedení zdrojů) už tu bylo sdíleno z BW mnoho.
Games má nejlepší komunitu v diskuzích!

Každopádně já pořád jedu duo resetera -> reddit. S tím, že na reseteře zjistíte novinku a na redditu si ji pak přečtete a podiskutujete už v příslušném redditu daného titulu. Tento krok se nedoporučuje vynechat, jinak budete nezdravě dlouho vystaveni vlivu lidí, kteří jsou prostě vymaštění (resetera).
Bonusweb je poslední roky čím dál tím lepší, games jsem přestal sledovat kvůli debilním smajlíkům na FB. BW je dneska už mile osobní a původní články maj často i vtip.
Náhodou na BW tenkrát vycházely pěkný články a nelze mu upřít prvenství a kvalitu (na svoji dobu). Sám jsem tam později několik let přispíval. Je ale pravda, že v dnešní době už to stojí za prd (resp. posledních pár let).
@Walome (03.10.2018 09:51): 85%. Netrefil jsem Botaniculu, ptáka a FF. Akcent jsem tipnul správně, národnost se dala lehko odhadnout dle příjmení. To ostatní bylo imo celkem lehké, takže jsem výjimečně totálně nepohořel. :D
GOG slaví deset let, na jeho stránkách se teď dá hlasovat pro jednu ze tří her, kterou pak hráči dostanou zdarma.