@
Kunick (15.10.2019 21:50): 1) Já právě myslím, že to nepotvrzuje vůbec nic... :)
2) No, ono ta dvacetiminutovka ale právě moc nefunguje, proto jsem to dal do uvozovek. Což je ale problém celé sp kampaně v BF V, tvůrci chtěli vyvolat emoce a dojetí, vrhají na hráče v krátké době nespočet charakterů a dojemných scén, které jednoduše nemůžou fungovat, protože hráčovi nevytvoří k postavám žýdný vztah. Na citlivějšího člověka to možná může nějak zapůsobit, na většinu to ale působí kvůli časové tísni právě nijak, naopak u toho hráč pak přemýšlí, že celá ta kampaň je strašná zhovadilost, ale to už je jiné téma.
3) Tak hlavně v kampani za němce mě napadá třeba to, že se můžou použít bojiště ze začátku války, kdy němci všem kolem sebe strašně natrhávali prdel, například invaze do Polska, jelikož mám v herním prostředí rád poušťě, tak by bylo hodně zajímavé vidět pouštní kampaň v africe, Obléhání Leningradu, nebo zimní válka za Finy, boj s Řecky. Možností je spousta, kdyby tehdy COD II nabízelo takovou kampaň i za němce stejně jako za Rusy či brity v Africe, vůbec bych se nezlobil.
Taky přece nepíšu, že by ta hra nemohla mít i jiné kampaně, než ty za němce.
Mimochodem jsem přehlédl, že si psal o té největší produkci, to souhlasím, že tam je to složitější.
Btw zastřelit neozbrojeného medika, nebo při jeho zákroku, je pokud vím, válečný zločin, což mi přijde celkem stejně špatné jako hrát za nácka a ve hře by to klidně šlo jednoduše pořešit tím, že by se spustil script, který zčerná obrazovku a napíše že "
we dont do that there", stejně když napálíš zásobník do frienda.
Navíc, je to ale pořád hra a ta má být především zábavná, a omezováním se jaksi ta zábavnost zpravidla vytrácí. Ostatně proto tu máme mód na zabíjení dětí ve Skyrimu...
@
Kunick (15.10.2019 21:50): Well, tak blizzard už není jen negativní reklama, to je přímo fuck up.
@
Shoggot (15.10.2019 22:11): Právě kvůli tomu co si v prvním odstavci napsal, bych tu hru za němce chtěl, bylo by to něco hlubšího, pokud by se to zpracovalo bravůrně. Nejspíš máš ale pravdu, že hry ještě do takového bodu vyspělosti nedospěli.