Paul: Já hraju na střední obtížnost a tam problémy nemám žádné a vše dávám napoprvé. Nevím jak je na tom hard, ale když říkáš, že je hardcore, tak se těším až se dostaneš k takovému "arénovému" boji. Totálně dobrá část hry a ten souboj mě kurevsky bavil, ale dal jsem to až napotřetí nebo napočtvrté. Možná se tam trochu zapotíš. Jinak Bane byl v klidu, toho jsem dal hned napoprvé.
Každopádně hra mě strašně moc baví, už jsem skoro u konce a hraju to dneska od doby, co jsem přišel. Alespoň podle walkthroughu už mi chybí tak třetina či čtvrtina hry. Mlácení už mě dlouho v žádné hře moc nebavilo a to jsem na mlátičkách vyrůstal a byl to můj oblíbený žánr, ale tady je to udělané tak na efekt, že to prostě žeru a těším se až zase někomu rozbiju hubu :-D
Jinak pouze o mlácení by to asi nebylo ono a i zbytek hry je dost dobrý. Hlavní je, že je to vyvážené a nic neděláte do stereotypu furt dokola.
A k linearitě nelinearitě nebo Pookyho minus za Kubulusův komentář. Hra je přesně to, co jsem čekal - není to koridorovka, ale vyloženě lineární hra také ne. Prostě volný pohyb po blázinci, hledání nějakých achievementů nebo jak se tomu nadává, ale příběhová lajna je přesně vymezená a žádná svoboda rozhodování tu není. Mě to však nevadí, ačívy kašlu a jdu přesně po příběhové lince, protože to je to hlavní, co mě na hře bere a táhne mě ke hraní.
A jak někdo uváděl, že jsou tam samí Arnoldi, tak to je capina. Na hře se mi právě líbí, že doktoři jsou sušiny, nějací cvoci jsou taktéž vyzáblí, policisté normální lidé, ale tvrdí kriminálníci přece musí být pořádné korby a ani mi nevadí, že batman má loket dvakrát tlustší jak normální člověk bicepsy. To se mi právě líbí od Hitmana, kde byli namakaní snad i brýlatí úředníčci v kanclu :-)