Aha, tak to tě omlouvá : ).
Ja vedel, proto jsem psal. Ze jsem vedel spatne, to je vec druha.
marwel - klídek, příště když nevíš tak nepiš.
jo Pivo treba ja! a kdyztak si pis pres spoilery! :D
se poser Paule
Pivo: přestaň se tak blbě ptát v diskusi, kde by to mohl číst někdo, kdo si to třeba bude chtít zahrát ještě jednou a hledej. na wiki jsou popsané všechny!
http://www.youtube.com/results?search_qu ... ng&search_type=&aq=f
http://www.youtube.com/results?search_qu ... ng&search_type=&aq=f
Jak dopadly ty dva konce? Já měl špatný, ale už si ho vůbec nepamatuju.
HEX - ne, to byl jen hype.Jinak je fakt že tím autoři to už tak trapné rozhodování kompletně podlomili.
Presne , kdyz jsem zachranoval pripadal sjem si bohatsi nez kamos ktery je vysaval..
A neměla náhodou volba zachranit/vytěžit představova jedno z nejtěžších morálních rozhodnutí v historii videoher? A ne jen přemýšlení o zisku z hlediska gameplay?
Je mnohem lepší je zachraňovat, protože pak dostaneš velice solidní bonus od tý doktorky /nevim o čem to marwel mele/.Když se to rozpočítá, tak se stejně vyplatí je zachraňovat.Plus je tam ten kladnej konec.
Nedostanes nic, jen budes mit dobrej konec. Pokud si ale uz nekterou vytezil (staci i jen jedna), dobrej konec mit nebudes, takze...:)
zacal sem hrat tudle hru...je lepsi sestricku "vytezit" ci "uzdravit" ???? prvni sem zachranil, ale je fakt ze to moc Adama neda budu z toho neco mit kdyz je zachranim? da mi ta doktorka neco?
Působivá hra od začátku do konce.
Ach jo, tak jsem to právě po páté dohrál a opět jsem při závěrečné scéně uronil slzu.To je vše co jsem chtěl k hratelnosti, grafice,level designu a scénáři říct.
Paul: díky za info.
Chark - dej si pozor když na tu best games budeš dávat patch...jde tam jen ten "v1.1 Patch - USK German and English", kterej je na cenzurovanou verzi, což asi ta cenegácká bude (ikdyž je tam jenom míň krve nebo tak něco).Osobně jsem jí teda prodal a koupil v UK za 10 liber klasickou originál.
popkec: ničeho jiného jsem si nevšiml. Šel jsem tam jen tak rozhlídnout se a hned jsem nakoupil. Kupoval jsem to tuto neděli.
Chark: Měli tam ještě něco za podobně zajímavou cenu?
Kubulus, jo šedivá Best Games. Na obalu mi nikdy nezáleželo. Jen doufám, že mi to na mém stroji pojede.
Chark: Jaká byla krabička? Bylo to z té šedivé edice Best Games?
Tak se mi čekání vyplatilo... koupeno v Electroworldu v Olympii Brno za 249,- Kč.
Na D2D iba za 5 libier.
me to napoprvy prislo super a rikal jsm si ze to bude mit zuzo replayablity, ale fakt je ze kdyz jsem to rozehral podruhe tak jsem se vetisnu casu do hrani nutil a v pulce se na to vysral. Sice je tam spousta moznosti jak resit situace, ale prijde mi ze si kazdy najde jednu ktera vyhovuje jeho stylu a nebude mit duvod delat veci nejak jinak...
Je to divné, ale i já se musel setsakramensky přemáhat, abych Bioshock dohrál... Ale začátek byl dokonalý, jen po překročení určité doby hraní to začalo docela nudit a úkoly typu sežeň 7 kusů tohohle a dalších 7 kousků tamtoho mě při prvním hraní kompletně odradily. :-/
Hru nedohraji.Prostě mě nebaví.To co sem psal níže,to neměním.Hodnotit ji nebudu..byla by to zvrhlost po tak krátkém čase.
Po upgradech jsou celkem fajn, ale většinou jsem stejně používal ten hasák a sbíral munici, než že bych chtěl všechno vystřílet. Ale ty upgrady se mi jinak líbily hlavně vzhledově - bylo to celkem "cool"
zbrane sú fajn až po upgradoch, napr. ja som dosť používal tommy gun a ten chemosprej či čo to je.
Účinnost zbraní se mi nezdála bůhví jak silná. Nejlepší byl ten hasák. Ale je tam spousta dalších věcí, které jsou skryté a nemáš hodnocené :-)
Po dvou hodinách hraní...
Grafika-10
Zbraně?..zajímavé..-5
Zvuky/zbraní/ve hře/-5
Hackování-5
..stereotyp..? -8
Účinnost zbraní-8
Co to je za vrtuli která mě doprovází?...krávovina..
Pomalu nastupuje nuda a nechuť hrát dál.Zatím dávám 40%
Hra nepadá,nevykazuje chyby,je stabilní.Steam verze
Grafika-10
Zbraně?..zajímavé..-5
Zvuky/zbraní/ve hře/-5
Hackování-5
..stereotyp..? -8
Účinnost zbraní-8
Co to je za vrtuli která mě doprovází?...krávovina..
Pomalu nastupuje nuda a nechuť hrát dál.Zatím dávám 40%
Hra nepadá,nevykazuje chyby,je stabilní.Steam verze
Sice nechápu, co je za problém udělat si paypal účet (geniální věc), ale například tady ho můžes v původní originální necenzurované verzi koupit za 10, popř. 7.5 liber (pokud to vezmeš ještě s jednou hrou).A to se vyplatí.Sám jsem tu best games prodal za 150 a koupil tuhle.
Sam bych to taky koupil pres Steam radsi nez tu best games edici. Ale nemam ucet, pres ktery bych to mohl koupit.:(
Já mám s vlastněním krabicovek špatné zkušenosti. Spousta z nich se mi ztratila nebo si je někdo půjčil (zvlášť hry na PS2). Ale vesměs mi je jedno, jestli mam hry hezky s krabičkou, v seznamu na Steamu nebo na GOG.com poličce :-). A Bioshock byl skutečně před vánoci za 5 Euro, čemuž nešlo odolat (a mě ty utracené peníze konečně donutily jej dohrát).
No tak to jo, výrazně nižší cena může být dobrý důvod. Každopádně má pointa je v tom, že když jsme (bohužel) zvyklí vše stahovat nelegálně, je hmotné vlastnění krabice jedinou opravdovou výhodou pro koupi originálky. No, ale když je cenový rozdíl tak propastný, tak dobrý no... :)
H34D: Na Steamu to bylo chvilku za 5 dolarů (ještě ne euro myslím), což byla moc dobrá cena.
Já teda tomu nakupování přes Steam apod. moc neholduji, co tě k tomu vedlo NateLogan? Osobně když si koupím originálku, tak ji chci aspoň fyzicky vlastnit, chci se na poličce dívat na krabici, která mi vydrží jako hmotná památka i do budoucna a tak... Kdybych si ji koupil přes steam, tak si budu připadat jako blbec, že jsem to rovnou nestáhl z torrentu :) (obrazně řečeno samozřejmě)
Letmo jsem hledal a snad tady je funkční link. Musíš se tam, ale registrovat :-/
Pooky: Nebo Steam verze (můj případ). :-)
Čeština je snad součástí každé verze, ne?
Teda napadá mě leda, že by to byl warez rip:-/
Teda napadá mě leda, že by to byl warez rip:-/
hele nevíte, kde by se dala stáhnou dobrá čeština? anglicky rozumím v poho, ale nechci si nechat ujít detaily v prý tak dobrém příběhu.
System Shocky jsem nehral, ale Bioshock mi prijde jako jedna z nejlepsich her poslednich let. Grafika/styl perfektni, ozvuceni jakbysmet. Jen muziky mohlo byt vic.
Zatím to vypadá jen jako celkem kvalitní stand-alone datadisk. Podle mě je kolem téhle hry trochu nezdravě mnoho hypu, ale co naděláme. :-)
Jako hra to není špatná,ale jako "pokračování"(neumím teď najít ten správný výraz) System Shocku,vůbec.SS nešahá ani po kotníky.Co mě taky začlo časem pěkně srát,byly ty hlasy těch automatů na munici a tak
me se to zatim celkem libi :)
Memphis - jojo, když už pokračování, tak jednoznačně víc ve stylu RPG...
Kdyby udělali takovou obdobu Deus Ex/Vampire Bloodlines odehrávající se v době kdy Rapture ještě fungovalo s tím, že by závěr hry vedl k událostem původní hry, tak bych se na to pokračování dokonce i těšil.Ale tohle vypadá prostě jako hodně chudej datadisk : /. Navíc "Big Sister", ach ta originalita : /.
Ajantis: To byly jen původní nepotvrzené spekulace. Ale podle mě je to škoda, mohlo být zajímavé sledovat události, které uvedly Rapture do takového stavu, jako bylo v jedničce. I gameplay by se dal dost změnit a ještě víc ustoupit od FPS k RPG či adventuře. Avšak to by nejspíše studio nesmělo mít v kalendáři zakroužkováno od vydavatele "podzim 2009", tedy 2 roky po vydání prvního dílu - což je (alespoň si to myslím) tak akorát na vytvoření nových lokací, zbraní a nepřátel bez větších zásahů do hratelnosti, ale rozhodně málo na novou plnohodnotnou hru...:(
Paul: O Bioshock 2 se sice příliš nezajímám, ale nemělo jít o prequel?
První ingame trailer z dvojky.Můj názor zůstává - některejm hrám by se prostě sequel dělat neměl, kéž by se místo toho vrhli zase na něco novýho : /.
Áha!
Díky moc! Takový krásně jednoduchý řešení : ).
Díky moc! Takový krásně jednoduchý řešení : ).
Hele taky jsem to resil a reseni je neinstalovat worldwide patch, ale USK German and English patch. Zde link.