Sevencreature: Pro toho, kdo mezi svými hrami nemá podobný žánr, se není čemu divit. To je jako kdybych se divil, že se mi nelíbí Syberia a přitom o sobě věděl, že nehraju adventury.
No, já hru nainstaloval a po první misi zase odinstaloval. Vyhozené peníze, řekl bych.
Fgho komentar byla navzdory delce radost cist, ten clovek hral stejnou hru co ja :)
skoro bych prisahal zes pod zaminkou toho ze se jedna o stealth akci tvrdil opak :)
Pipboy: No vidíš a zrovna Tobě bych po přibližném odhadnutí Tvého vkusu Chameleona nedoporučoval. :-/
Isair: Zrovna tuhle pasáž jsem chtěl opravit, ale Tvým příspěvkem jsi mi to pokazil. :-) To bych si opravdu netroufl tvrdit u žádné hry, mělo tam být "Důležité je, že jsi zatím pořád v menšině".
"Důležité je, že ještě dlouho zůstaneš v menšině. :-))"
Co ty víš, třeba se na DH sesype banda zatvrzelých odpůrců Chameleona a bude po srandě:), ono při takhle nízkém počtu hodnocení se celkový průměr rychle mění.
Každý má svoje nároky a vkus, takže na co argumenty? Že ta hra je skvělá? To Ti do hlavy tlouct nebudu, jelikož je to hra jako každá jiná, tj. s pozitivy a negativy, kterých jsem si samozřejmě vědom i já, takže svoji pravdu budeme mít stejně oba. ;-) Důležité je, že ještě dlouho zůstaneš v menšině. :-))
tezko predlozi nejake padne agumenty, leda by to byl Cuck Norris :)
Nerozumíš tomu!
Počkej až přijde Chuck :D
Počkej až přijde Chuck :D
no tak zatim jsem v bejrutu nebo kde... komentar si necham na pozdejs, ale kdyz koukam na ty co tu uz jsou, asi z nej nadseny nebudete, jakozto ja koulim oci nad tema oslavnejma odama tady :) Ta hra je kazdopadne budget jak prase.
Jumas: To je O.K., já jsem si rád počkal. Z toho komentu čiší nadšení, takže je vidět, že sis to užil. Teď to mají za 99 Kč (viz odkaz níže), což je skoro podhodnocená cena.
Chuck: Děkuju :)
Chtěl sem to napsat už dřív, ale i když mám teď daleko víc času, tak se vždycky něco našlo co mi do toho vlezlo.
Jumas: V prsa se já bíti a Tebe po ramenou plácati. ;-)
Pro případné zájemce je tu žhavý tip za super cenu. ;-) A na videu je moje milovaná mise v Moldávii se skvělým hudebním podbarvením.
Tak v tom případě jsem nic neřekl. :-/
Chuck: Asi myslel ten od Fg.
Garret: No tak samozřejmě, že není na 100% jediný. Bylo tím myšleno, že je v drtivé menšině. Mimochodem, žádný komentář ještě nenapsal, tak nevím, proč mluvíš o blábolu.
s vama fanatikama neni rec :)
Chuck: jediný není, mně se taky nelíbila. což neznamená, že jeho komentář není blábol...
Fg: Ty s tím svým pochybným začátkem komentáře radši mlč. To ti pomáhal vymýšlet Pivo? :)
Fg: Musíš se holt smířit s tím, že jsi na DH jediný, komu se ta hra nelíbila. Takže ten, kdo si to od Jumase rádi přečte, nebudu zdaleka jen já, hm.
Chuck si zase rad poslechne, jak mu to nekdo zase "objektivne" pochvali :) tak sup sup at ma radost ;)
Chuck: Jen si počkej ;)
¨jesus! :D
Jumas: Jakého?? ;-) A nechceš mi napsat takový malý soukromý koment?
Tak sem to dohrál za dva dny a musím říct, že po tom herním půstu, co jsem se musel učit na státnice, sem si vybral hodně kvalitní hru (nebo spíš sem si jí zahrál na doporučení nejmenovaného uživatele DH :)). Co nejdřív napíšu koment.
Ty rozdíly tam určitě jsou, ve stealth prvcích často ve prospěch SC, ale v Chameleonovi např. aspoň není tma jak v pytli a člověk si víc užije to pěkně vykreslené prostředí.
Asi konečně vyndám z poličky ten první díl Splimter Cella kterýho jsem si koupil už tak před třemi lety a pořád jsem se k němu nedostal, zajímalo by mě jaký to bude když to porovnám
Popkec: Zase za všechno můžu já. :-)
Jakýpak časem? Nejdéle do týdne! :-)
Tak jsem to dohrál, první dohraná hra v tomto roce (na to že už bude duben to není nic moc výkon). Plno chyb ale i přesto jsem se u toho výborně bavil, časem komentář.
Jen tak dál, mistře! :-) Těch misí je asi 17, tak to zfoukneš brzy.
Tak jsem to na doporučení Chucka konečně zkusil a celkem mě to baví, už jsme asi v šesté misi. AI dokáže překvapit, občas vojáci ignorují mrtvá těla a celkově se chovají ne zrovna logicky a chytře (i když pak by to bylo moc těžký :D ). Líbí se mi jak se tam kombinuje stealth postup beze zbraní a akce, zatím tak 70-80%
jo a grafika je výborná jen mě překvapilo že se to občas kouše (na to že mám dost dobrý pc by to mělo jet líp)
No, není to tak docela pravda. V noci ty infra-diody trochu vidět jsou. Akorát místo zeleného čirého světla jde o takřka nepostřehnutelné červené světlo :D. I když možná jde o jinou technologii, infra-diody se používají v soukromém sektoru, s armádní technikou jsem tu čest zatím neměl :)
Chuck: no jako ja uz to davno neresim, vy to tu porad pitvate :), piskovorky sem nikdy nemel rad, je to nuda, jdu delat neco produktivnejsiho :)
Neblbněte :-)
Je to na efekt a navíc ve hrách taky někdy vidíš věci, co bys vidět neměl. Netýká se to jen SC (a nemluvím o zvrhlém sexu se zvířaty nebo nepřiměřenému násilí :-))
Pokud je to tak, tak to vypadá divně, když to ve hře vidět je :)
Redwarf: Perfektně jsi to popsal ;-) *thumbs up*
Myslel jsem si to samé, ale neuměl jsem to napsat, bo nejsem nějaký znalec velký.
Thellwin-No nevím, celej ten stealth v SC sráží ty tři zelený světýlka na hlavě toho týpka. Už vidím, jak si toho nikdo nevšimne :D
----------------------
Ty tři světýlka jsou ledky,které nasvěcují zbytkové světlo,které využívá noktovizor,nebo jiné přístroje na bázi zbytkového světla.A toto světlo lidské oko nevidí,jen někdo,kdo má podobný přístroj před okem,tudíž se nemusíš bát,že tě to prozradí.to je děláno asi pro efekt
----------------------
Tak ty světýlka by ve skutečnosti být moc zobrazené neměly, ne? Ve hře je to jen jako takové zpestření, ať jde vidět, že má Sam termovizi. Ale nevím, možná se pletu :-)
Fg: Už to prosím Tě neřeš a běž si zahrát piškvorky. :-)
A když se mi bude chtít, tak jenom za těch prá minut toho traileru tam najdu několik nelogických věcí, které nejsou zrovna reálné. A takhle to můžu udělat snad u jakékoliv stelath akce.
to je aspon stealth akce : http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=35449&r=top, tam je stin a svetlo ne svetlo a svetlo.....
btw to vypada skvele...
btw to vypada skvele...
popkec: ano je to tak...ze se s tim nekdo pare a ceka, kdyz hra umoznuje nepozorovany pohyb a nikdo te neuvidi at uz si na svetle ci stine(svetle) a koho by tohle melo bavit? ne me opravdu ne...pokud to ostatnim staci, tak prosim, kdyz budu chtit hrat neco takoveho zahraju si Peagle nebo tak neco :)
Popkec: Mě jen zarazilo, že Tě na hru přešla chuť. Jak říkám, pořád je tu dost lidí, které oslovila, takže jak Tě tak odhaduju, myslím si, že bys mezi ně klidně patřit mohl. Ale nic Ti nevnucuju, jen doporučuju.
Chuck: však to nemusí být vůbec špatné, mě baví i hry které mají spousty mnohdy závažných chyb (třeba tahle ne jen to tak uřivateli Fg připadá)
chuck: No, v některých hrách mají zorné pole trochu širší anebo můžeš upozornit v blízkosit hlukem. Ale jinak jsi napsal to samé co já. Že to beru jako hru a nevšímám si toho. Taky jsem dal Batmanovi 90%.
Popkec: A proč o tom pochybuješ? Jen proto, že to někdo jiný řekl? Když ve stealth akci nepozorovaně dojdeš na konec mise (a samozřejmě, že u toho splníš dané úkoly), tak co jiného než "Mise byla úspěšná" by to mělo hlásit? A že to stihl za 5 - 10 min? Tak ať.
Pivo: V takové hře se na periferní vidění nehraje, ona je to totiž hra, víš?
Pivo: V takové hře se na periferní vidění nehraje, ona je to totiž hra, víš?
popkec: V celku jsou to plky. Mise jsou standartně dlouhé, nedisponují hodinovou náplní a člověk je splní tak za 20 a víc minut.
Chuck: Sice jsem to nehrál, ale souhlasím. Mě by zajímalo, jak je to řešené s těmi stíny a světly. To je jediná věc, která mě tu tak chytla. Já vím, že u Batmana byl taky stealth a někdy mě strážce neviděl, když jsem šel skrčený vpravo od něj. Sice jsem nebyl v zorném poli, ale každý s trochou periferního vidění by mě zaregistroval. Ale přehlížel jsem to celkem, bo jde jen o hru a já stejně nechtěl, aby mě furt vraždili, bo tam jsou checkpointy.