Kdyz se rekne koridorovka uz to neznamena to co driv. Za par let se tak bude mluvit i o Oblivionu.:D
Co se tyce skriptu, jsou na tom v Cryteku klasicky velmi bidne. To se pak clovek nedivi, ze radsi naprogramuji dobrou AI. V jednicce Crysis jsem musel kvuli podelanymu skriptu asi desetkrat opakovat ten zaverecny fight, protoze se to vzdycky buglo. Tady je jeden vybornej skript kdy vyjdes po schodisti a uvidis jak mimozemstan rozpare vojaka. Pokud ho rychle stacis zabit nez toho vojaka popadne, rozpare se vojak sam a pokud to obejdes a nepujdes po schodech, budou tam stat proti sobe a nic nedelat.
A obcas me sralo, ze mi vypadavaly klavesy (ne doslova). Nekdy nefungovaly klavesy pro volbu zbrani, casto prestala fungovat klavesa pro utok na blizko. Zvlastni ale je, ze nikdy neprestaly fungovat klavesy Q a E.
Jinak ta aplikace co jsem postoval nastavuje i toggle crouch a toggle zoom.
Jinak ta aplikace co jsem postoval nastavuje i toggle crouch a toggle zoom.