Chuck: Pokial si skutocne ISIEL (nie bezal) tak ta urcite nepoculi - skor videli. (nehovoriac o tom, ze metro som vzdy obchadzal cez vetracky)
Ten HK je spociatku neprehladny ked prehladavas vsetko, ale pokial ides len tam kam mas, tak je to velmi jednoduche (ono vacsina sa tam deje na tych istych miestach a bludi sa len mimo nich kde v podstate vobec nemusis ist (a koniec koncov sa tam ani nic prevratneho nenachadza)
Faktom je, ze z toho co pises by sa ti mohla paradoxne viac pacit dvojka ako jednicka, v ktorej je akcia pomerne stravitelnejsia a ta "konzolovitost" by ti tam mohla vyhovovat.