Strhavat body hre za multiplayer jen kvuli tomu, ze u nas nebyl dostupny broadband, je hloupost (kdyz jinde dostupny byl, nereknu, kdyby ted vysla hra, ktera by proste vyzadovala dedikovany 100Mbit, to by rozhodne za vycitku stalo).
Jinak musim souhlasit s 90210, ze vycitat clickfest apod je hloupost, hra je proste takova a nikdy si na nic jineho nehrala. Stejne tak bych mohl ja treba pristupovat ke vsem simulatorum. Hral jsem z nich prakticky jen HAWX (a i ten je, pokud vim, velmi velmi na pokraji zanru) a mohl bych si nainstalovat treba Sturmovik a zacit rikat, ze se tam ta letadla nedaji ovladat, ze je tam vsude moc cudliku a nez nekam doletim, tak zestarnu a dalsi veci a hre naparit treba 30%, ale to je prece hloupost. U Diabla nikdy nebylo napsano (alespon jsem si nevsiml), ze obsahuje filozoficky pribeh nebo tuny variabilnich postrannich ukolu, tak nevim, proc by je hrac od hry mel ocekavat.
Nakonec nezbyva, nez zopakovat, co jsem tu uz urcite nekolikrat psal. Clovek musi brat obsah hry takovy, jaky je. Temer o vsech aspektech her se neda rict, zda jsou spravne tak nebo onak, jde o celek a co s aspekty tvurci udelaji. Taky mam osobne hodne rad ukecana, dlouha RPG se spoustou ukolu a vsech tech propriet, na druhou stranu jsem si D2 taky paradne uzil, protoze jsem dostal slibeny clickfest se spoustou predmetu, rozdilnymi hratelnymi postavami a pekne vyrenderovanymi cutscenami. To vsechno jsem dostal ve slusne porci, nevidim duvod strhavat hre body za to, ze postava nemuze delat parakotouly.