lordhell: díky. Zrovna Shale (a ještě to brnění) "mám", tedy má krabice obsahuje kód k němu. Ale nějak se mi nedaří na těch jejich stránkách resetovat heslo, tak to asi neuplatním nebo já nevím.
Ebb: zrovna o DII nebo o Drakensangu (nebo třeba o Inquisitorovi) jsem už uvažoval, ale mám popravdě obavy, zda nejde o až příliš o bojové záležitosti. Tedy DAO je zjevně akční víc než dost, ale těch rozhovorů je tam pořád naštěstí hromada (navíc se mi tam příběh začíná i líbit).
Heh, já si rozhodně RPGčkář neříkám :-). Hodně "povinných" záležitostí (F2, Arcanum) jsem z různých (pro někoho i malicherných důvodů) vyškrtl, old school krokovacích RPG bych se nedotkl ani klackem, Deus Ex do nebes nevynáším, Icewind Dale je plevel, klasiky jako The Elder Scrolls, M&M či Wizardry mi říkají leda to, že je nechci hrát (W8 by v koridorovitosti vyhrála nad leckterou budgetovou FPS) a než znovu zkoušet pochopit ovládání Gothicu, to se raději budu učit hrát na piáno (obtížnost zhruba stejná, ale intelektuální hodnota v případě piána nesrovnatelně vyšší).