pipboy: Ale to jsi můj komentář špatně pochopil. I já si myslím, že hra mohla být daleko lepší. Ale vadí mi, že si mnozí na hru vyloženě zasedli a pak ji recenzují jako nejhorší brak z nejhorších, aniž by si domysleli důvody, proč je ta hra taková jaká je. Nelze přece hodnotit hru jen na základě porovnání obsahu a délky jejího vývoje... Já zkrátka pouze reaguji na fakt, že je v řadě případů hra silně podhodnocená, přestože na tom prostě tak špatně není. Rozhodně ne tak špatně, aby se hodnocení daleko pod průměrem dalo smysluplně ospravedlnit ;-)
Zatímco jedni hledají na hře asi jen to nejhorší a to pak předkládají ostatním jako jediná fakta, já se snažím zase vyzdvihnout zejména ty pozitivní věci. Taky proč by ne, když mě hra bavila a celkově s ní jsem víceméně spokojený. Mám na to stejné právo jako ti, kterým se hra nelíbila a stahují ji úmyslně ke dnu. Mně takový přístup příjde vůči ní dost nefér, protože spousta lidí se po přečtení těchto neobjektivních recenzí nechá ovlivnit a na hru si udělá špatný názor, aniž by ji třeba vůbec zkusili.
Nechci DNF nijak omlouvat za to, jak vypadá či jak se hraje - pro všechny z nás je ta hra jiná, než bychom po tak dlouhém vývoji čekali - ale šanci by prostě dostat měla stejnou, jako ostatní hry. Proto si za tím, že by si každý měl na tuhle hru udělat názor sám, pevně stojím - ono to ostatně platí pro všechny hry obecně, nejen pro Duka ;-)