Ano. Dávat takové hře 0% je sice možné (nikdo ti v tom nezabrání), ale dost to o tobě vypovídá. To že tam nedokážeš najít ani žádné + (grafika, atmosféra pouštní pustiny, povídání si s postavami, možnosti přidávání se do frakcí, obrovská volnost pohybu a tak dál) je velice podivné.

Vlastně není. Ty nechceš hledat +, ty chceš tu hru jen srazit na kolena, dát jí schválně co nejméně. Co ti vlastně udělala, že ani jeden klad tam nevidíš ? To by mě tedy zajímalo :-)
Snaku, vygoogli si pojmy FPS a RPG a přestaň už trollovat ;)
U RPG to tak nemusí chodit a ten systém se mi taky nelíbí, ale tady existuje proto, aby dával balanc veškerým způsobům hraní. V FPS pohledu to holt bije do očí více než ve 2D. Nicméně přesto ta hra nestojí pouze na tom a je to jeden z mnoha aspektů, proto je 0% spíš jen kopnutí do vosího hnízda. ;)
V určitým ohledu máš pravdu ano. Ale u boss fightů to už tak většinou chodí. :) Proto mě to žíly nerve. Čímž vy budete argumentovat že u RPG to tak taky chodí. Ušetřme si čas. Pipboyi, vem si příklad tady z Adieu. ;)
Snake: A nepřijde ti trochu dementní také to, že v Metal Gear Solid můžeš bossovi na zemi vysolit do hlavy třicet kulek a on pak zase vstane?
Vole ja jsem v praci :D Nebudu tu bastlit romany, tim spis kdyz uz to mam sepsany z drivejska. (Ok, poznamenam si ze tech 19 je nanejvys fyzicke stari.)
Vzhledem k tomu že Ti odpověd trvala čtvrt hodiny což je na Tvé tempo dost dlouhá doba soudím, že prostě nevíš jak odpovědět. :)) Konkrétnost jsem od Tebe ani popravdě nečekal. Takže nejsem sklamanej, nemusíš se lekat. :D
Jde o to, že Fallout FPS je... Takže jakýpak ,,nehraješ". :) Bla bla bla. Po dlouhý době jsem se tu opět objevil, rozčeřil vodu, naštval všechny ortodoxní fanoušky a kor ty, kteří neumí uznat chybu.. ŽE? :D Nehodlám dál prudit. Proto se zase vzdálím. Jen se zkuste nad tím vším zamyslet. :)
Konkretne si muzes precist moje komenty k FO3 a NV a hledat rozdily.

Jinak si hodnot jak chces, ale kdyz se rozhdones hrat RPGcko, tak se pak nediv ze nejhrajes FPSku. Je ti 19 ffs, moh bys mit trochu prehled co od ceho cekat. Taky u GT5 nenadavam ze tam nejsou powerupy.
Stejně mi celkově připadá, že hru příliš škatulkujete podle žánru... Kde je psáno, že když se hra oficiálně prohlásí za RPG, musí mít nutně přehnanou neúčinnost zbraní tak že to do očí bije a nedá se kloudně hrát... Já hru nehodnotím podle ostatních. Hru hodnotím jako HRU, tak jak se dá HRÁT a jaký mi poskytne kvality. Žádný úzkoprsý hodnocení podle ostatních. Uznávám jen, že i když hru slovně hodnotím stejně jako Fallout 3, dávám absolutně odlišné procentuální hodnocení. To je hloupost. Přehodnotim. Ale to ještě uvidim jak.

pipboy: Konkrétně? Když už se snažíš argumentovat, tak prosim konkrétně.
pipboy: Čím jsem si tedy zasloužil Tvé mínus v komentáři u Fallout 3, když mi zpětně dáváš za pravdu? Z principu že? :)
Tak jasne ze je to debilni, v FO3/NV i vic nez je v RPG bezne imho. Meli udelat realisticky silne zbrane, slabou odolnost a hlavne naprosto zoufalou presnost vsech zbrani pokud namea hrac/postava naboostovany guns skill. (A jestli je na tohle mod, chcu o nem vedet :))
Jenze kdyby konzolisti v FPSkoidnim pohledu na zacatku trefovali velky hovno, tak by ty retardi rozpoutali jeste vetsi zaplavu demence, nez cyp, co si u Zakliance 2 stezoval, ze nepratele na nej utocej i ve vetsim poctu najednou.

Ale proste Snake si zaprve stezuje na stejnou vec u FO3 i u NV, jednomu dal 80, druhymu 0. Hlavne teda FNV neni o bojovym systemu proboha, to se mozna dalo rict o FO3, ktery je snad i vic strilecka nez rpgcko, ale NV ma predevsim brutalne promakany ty veci, ktery Snake vychvaluje v komentu k FO3 (a ktery pritom v FO3 prakticky nejsou).
Konečně někteří pochopí, proč FPS nemělo Fallout nikdy potkat.
Nulu dávám hrám které mi přijdou tak absurdní že mi nepřijde užitečný je vůbec hrát a už vůbec ne dohrát. Já jen nechápu že tohoto donebevolajícího nedostatku na kterej poukazuju už od trojky si je schopnej všimnout pouze Walome. Pro mě je to prostě iritující fakt kterej skousnout nedokážu. Když vidim že pěsti mají stejný a mnohdy lepší účinek než zbraně. Přestávám mít dobrý pocit ze střílení. A to je u hry založené převážně na střílení dost zásadní problém. Nulu jsem dát tak uplně nechtěl. Spíše bych dal něco kolem 30. Ale to že měla hra 85% což je prostě moc, mě donutilo hru přehodnotit. Tečka. :)
montana: no to jo, ale ty máš na sobě supr mega neprůstřelnou energo zbroj, kdežto oni džínovou vestu :)

A právě mi přijde zajímavý, že "po těch letech" se nezměnilo vůbec, ale vůbec nic.

Tak či tak mě trojka zatím baví, takže si nestěžuju, jen jsem dal Snakeovi za pravdu v tom, že to vypadá vtipně :)
ty jo 0% to se dává hře, která nejde spustit nebo ovládat nebo rozbije počítač nebo to není hra ne? new vegas jsem ještě nehrál, tak nemůžu hodnotit ale 0??
Ano, stejne jako neni nic trapnejsiho, nez kdyz nekdo do tebe vystrili milion kulek a ty stejne furt behas.

Resit takovy chujoviny je po tech letech snad zbytecny.
No ale uznejte, že Snake má v tomhle pravdu. Není nic trapnějšího, než když střelím člověka 2x do hlavy pistolí a on nepadne. Chápu, že o tom je rpg, ale jinak to vypadá ve 2D z ptačí perspektivy a jinak ve 3D ve fp - ale furt lepší než oblivion, kde do srnky nasázíte deset šípů a ona si furt vesele běhá :)
fakt ze jo, teda jak ctu ten jeho koment u FO3 tak si rikam ze jeden minus je malo :)
Snaku, jak tomu můžeš dát nula ? Zvlášť když si dal Falloutu 3 80 procent? Asi tě ten štír zabil a ty jsi to nervově nezvládl.
Tak ta grafika neni tak spatna jak se mne z pocatku zdalo, to byl jen prvotni sok podobne jako u DNF kdy ze zacatku u oboou her zacinam v mistnosti a tam to proste grafiky neni nic moc, naopak venku se mne grafika libi, treba v noci v pousti to vypada podobne jako v Crisys, horsi je to ovsem s pohyby a grafikou postav no a ulne nejvetsi propadak je grafika zbrani z vlastniho pohledu, zbrane pusobi jako hracky protoze jsou strasne male a navic strasne spatne graficky udelane, coz snizje aspon u me pozitek ze hry. Ale to okolni venkovni prostredi a budovy se povedly.
Dík.

Ebb: Holt jsem se zaměřil víc na výpis problémů, které jsem s hrou měl. Podle mě se nejedná o špatnou hru (ani o nudný průměr), má svůj styl, je zajímavá a v určitých částech mě dokázala slušně pohltit. O to víc všechny ty problémy zamrzí.
Skvělý a hlavně trefný komentář, to se opravdu musí uznat. Rozhodně trefnější než většina recenzí.
Priznam se ze su celkem lama co se sveta Falloutu tyce, F1 a F2 jsem hral jednou ale pokazde jsem predcasne zkoncil a to kvuli frustraci z questu, jak proste quety pribyvali tak sem v tom mel cim dal vetsi zmatek a nakonec jsem se uplne prestal orientovat ve hre samotne. Nerad bych aby to stejne dopadlo i tady, protoze citim ze je to vyjmecna hra, moc me bavi a po dlouhe dobre me konecne neco prikovalo zidly. Ale zase citim s pribyvajicimy questy zmatek a proto sem se chtel zeptat na nejake rady jak postupovat hrou a questy. Treba nevim kdyz mam vic questu jestli jit na ten nebo na jiny ktery je dulezitejsi a kdyz je na kompasu takova ta vetsi sipka jestli jit podle ni nebo podle ukolu ktere jsou v seznamu questu. Do toho se pridaji jeste ty vedleji questy a mam v tom gulas.
Některé grafické bugy lolz... zaseklí nepřátelé v zemi, občas můj společník v noci, nejlépe když se někam chci potichu dostat, kopne do popelnice a ta letí 10 metrů s hrozným kraválem... to mi připomnělo jak mi z inventáře vypadl Sigil Stone a doteď se kutálí kdesi po kopcích...

edit - jde to, že jsem se hrozně lekla, když mi kolem ucha prosvištěla neuvěřitelnou rychlostí a udělala takový kravál, že půlka Stripu na nohou...eee... na nohách
Ano, kvér opravuješ součástkama z jiných kvérů, které po použití zmizí. Pak je tam velmi užitečný perk, který ti umožní opravovat zbraně i zbraněmi podobnými, ne nutně těmi stejnými.
Kdyz chci opravit nejakou zbran nebo predmet tak jich musim mit nekolik bo co? Chtel jsem oprait devitku, mel jsem jich 4, sice se ta jedna opravila ale ty 3 zmizely, naopak, kdyz jsem mel jen jeden predmet tak opravovat vubec neslo, tak to ma byt?
Jak se namontuje optika na kratkou vzdalenost 9mm na devitku? Mam v ruce devitku a tu optiku v inventari v 'ruznych vecech' ale nevim jak to namontovat.
Existují nějaké modifikace, které by hru znatelně změnily(typu OOO v Oblivionu) ? Jaký je seznam doporučených modifikací ? Ze Sayova komentáře jsem nějaké vyčetl, ale zajímalo by mě zda neexistují i nějaké jiné mody.
to je ulet, kdyz sem ted byl v jedne mistnosti tak to bylo skoro furt neplynule a zpomalene, vyjdu ven a jde to krasne, pritom venku je mnohem vic objektu a vseho, tudiz i polygonu. Nechapu, kdyz se me neco sekal, tak to bylo naopak, interiery sly ale venku se to sekalo, tady je to naopak WTF?
Suzana: tak jistě, ale pro mě je výhodná nekrabicová verze ve chvíli, kdy je levnější, než 300,-, za kterou se dají hry běžně koupit v krabičce. A na steam slevy si vždycky rád počkám :)
Tommywise: No... Především povypínej některé zbytečnosti v nastavení grafiky. Pokud jsi tam bezhlavě fláknul všechno na full, aniž bys věděl, co to dělá, tak se ti upřímně moc nedivím.
Nevis cim muze byt to s tim kurzorem? Ze kdyz stojim u veci a hybu kurzorem tak to neni plynule a takove opozdene ten kurzor, hlavne u toho terminalu kde si volim schopnosti, tak je to dost pomale ale i u toho gauce kde pak sedi ten deda na zacatku v baraku.
Ta grafika je otresna, to je tak na urovni Clive Barkers Undying, coz je hra z roku 2001 a i presto mam problemy s plynulosti, nechapu. Tolk ruzneho nastaveni jako AA, plno ruzych urovni kvality vody, stinu, atd a kdyz to mam vse na full, tak to vypada celkem bidne.
Mám X7 myšku a pohodička. Tedy zpočátku se mi to zdálo nějaké přecitlivělé, ale asi jsem si zvykla

Walome: lolz, pořád levnější než v obchodě, ale je mi jasný že řekneš - no ale bez krabičky. Na tu momentálně prdím.

dik, hledal sem to uz predtim ale prehlidl sem ze se to da posunout niz, kde to nastaveni bylo.

Jeste jeden problem, hra se mne jako neseka, ale kdyz dojdu k nejakemu predmetu a rozhlizim se mysi, kurzor je o dost pomalejsi a opozdeny, cim to? Jinak kdy nejstojim u zadneho predmetu tak je to v poradku, pohyb kurozru je plynuly.