Hele když si obleču brnění legie, vystřílím pár NKR těch co se potulují v pustině a pak ho sundam budu mít pořád špatnou reputaci ? Jinak totiž nechápu na co tam ty brnění jsou..
Zdenous: Takze hodnotis hru na zaklade toho, ze sis vytvoril postavu a splnil prvni ukol?
hmmm, takže slower level rates asi zase odstraním : ). Jsem to teď letmo vyzkoušel - místo abych na 13 level potřeboval 12500, tak s SLR to chce 17500.Asi to teda nechám na default, snad se nebude opakovat situace s FO3. Tvoje zkušenost by napověděla, že Obsidian vybalancovat hru umí.

Btw jinak jak jsem level 12, tak furt mám jen leather armor a v podstatě základní zbraně, z energetickejch mám laser pušku v nic moc stavu a do ní žádný náboje, hrůza : ).
hral jsem na normal a level 30 jsem dosahnul tesne pred koncem. (Behem hrani jsem taky postupne nabral oba stupne perku co pridava extra XP kdyz nejaky dostavas, aji jeden level jsem vyfasoval pres "tady a ted" nebo jak se ten perk jmenuje... cili nebyt jich asi bych koncil na lvl 28 mozna 29)
pb - na jakou jsi hrál obtížnost, normal?

A ten level 30 jsi dosáhnul kdy - brzo (takže jsi hrál nějakou dobu bez levelování) nebo až ke konci ? Přemejšlím jestli si tam nedat mod Slower Level Rates.
Mám v tom zmatek, jak to tedy je.
1) Někdo mi tvrdí, že je to stand alone datadisk, přičemž já mám za to, že je to normální hra - tudíž plnohodnotný F4 (?_?). Po 4 hodinách můžu říct, že je to na střední obtížnost docela náročné, nábojů málo jak sviňa (což neberu jako zápor) a vůbec všeho málo. Nálada o mnoho temnější než v dílu předchozím (velké plus).
2) Kolik hodin to celé circa zabere? Je ta mapa větší než ve F3?

Ambientní hudba z předchozích (F2 ? F1? už nevím) dílů potěšila.

Nevidim duvod proc by to tak melo byt (HC mod nemeni nic, kvuli cemu by se musel level scaling zapinat). Ale pokud to tak skutecne je, udelal jsem dobre, ze jsem si ho nezapl.:)
Say: To byl samozrejme joke. Jinak v te obsahle recenzi na brahminach jsem cetl, ze level scaling ve FNV neni, takze zvysovani level-capu cheat je.:-)
Bodkin: Já vím, teda z půlky. 4. díl (Věž vlaštovky) ne a ne sehnat=/ Jinak tu hru nemůžu víc, než doporučit (nejlepší profláknuté a poslední RPG)! Je kure*sky Sapkovská, syrová, hratelná a dokonce roleplayingová, vzhledem k tomu, že jsi vlastně omezený Geraltem jako takovým. A rozšíří obzor povídek + se zasměješ. Uh... Zpět k FNV.
Bodkin: A zrovna Witchera jsem dohrál za neutrála a byl na to pyšnej=)

Proč 100? Já osobně tam mám 50, ale aby neremcali ostatní hráči, vytáhl jsem to rovnou na sto. Stejně by v nejbližší době někdo tu stovku dodělal. Jj, získáš pak téměř všechny perky, ale... Časem opět vyjde perk pack (přes 80 nových perků, které ihned přeložím a to už pak bude trošku jiné kafe) =) A pro neznalé... Bethesda razí pravidlo: player level = enemies level, takže nejedná se o žádný cheat. Spíš se porušuje trošku úměra, jelikož hráče pak tak či tak nic nezastaví.

Marwel: Link?

NL: Vůbec, jen mám tu haluz, že jsem to tam strčil jako první=)
Že se nestydíte! Zrovna Bethesda je v tomto ucházející! Žádný EA a spol.

Say: A na co to nad 100% bude? V F1/2 mě to taky štvalo, ale tam to mělo alespoň smysl.

Ten lvl cap nebyl tak hrozný, stačil by tak na 40 možná 50. Víc je naprostá zbytečnost (hlavně kvůli perkům).

Neutrálnost je holt svině, už Geralt to poznal na vlastní kůži :)
Chteli vydavat kazdy tyden jedno DLC pridavajici jeden level. Kazdy za pet dolaru.:D
btw lvl 30 je teda levelcap, jsem si toho nejdriv ani nevsim bo jsem se na 30 dostal kousek pred koncem. Trochu blby, chtel jsem si jeste hodit explorer perk.

Ad reputace u legionaru Kdyz se zacne rozhodovat na ci stranu se u konce pridate, tak pribehne manik z legie a budete vuci nim zas neutralni. V mym pripade to teda netrvalo tak dlouho, abych dal s cezarem rec, bo Boone to holt vidi jinak a nechtelo se mi mu do toho kecat >_>
Mám podobný problém v úkolu kdy mám vyzvednout zásilku pro tábor "nová naděje" nebo jak se jmenuje, no tam na mě zaútočí nepřátelští legionáři
Mám docela dilema - nejsou to totální spoilery, týká se to spíš reputace in general a jednoho sidequestu, ale stejně to raději otaguju:
Ačkoliv mi Legion zatím fakt sympatičtí nejsou (Nipton, Nelson a to zamořený město - fakt prasárny), tak si z nich zatím nechci udělat nepřátele - nejdřív chci zjistit co mají za lubem, jaký jsou jejich motivace.Ale teď jsem dostal quest od jednoho NCR vojáka zachránit z jeskyně jeho kolegy. A abych je zachránil, tak musím sejmout ty legionáře, čímž se mi reputace hodí pravděpodobně na vilified. Mám je zachránit - dá se ta reputace nějak zvýšit, nebo se na ten quest mám vykašlat?
Spíš na základě porovnání se mnou stejně hodnocenými hrami (naopak můžu jít výš). Nemůžu za to, že jsem byl z hry otráven, i když je pravda, že je to dost subjektivní.
Jo tak to sorry. Ja myslel, ze kdyz jsi napsal, ze pujdes mozna jeste niz, tak ze to bude na zaklade dalsiho hrani.:)
Nebudu hrát dál. 50% a tečka a nic nikomu neukazuji, to že všichni maj z nějaké ultra mega hry mokro v kaťatech neznamená, že budu stejnej případ - panebože. Nejsme na nějaké profesionální recenzenzetské stránce, dávám tolik, kolik si myslím, že si zaslouží, ať už jsou na vině mé pocity.
Alpha Protocol neni o nic mene rpg nez Mass Effect 1. Mass Effect 2 naopak podle me neni rpg vubec. Pouze pribehova akcni hra.

Takze z FNV mas takove pocity, ale budes to hrat dal pouze proto, abys mohl hru na databazi ohodnotit? Pripadne jit tedy jeste niz abys vsem tady ukazal jak odlisny mas vkus nebo jak? Ja totiz nejak nechapu tenhle masochisticky pristup k hrani. Ze nekdo dohraje MOH i kdyz ho to nebavi ok, ma to pet hodin. Ale hrat takhle rpg, ktere dosahuje herni doby mnohem vyssi je demence.
Ále, tím to není. RPG mám náhodou v lásce (a to k tomu nepočítám MOORPG jako Age of Conan nebo LOTRO - které mě nemálo nadchly) - kupříkladu KOTOR, Risen, Mass Effect, jakékoli Final Fantasy, Rise of the Argonauts, Alpha Protocol. Poslední dvě nejsou úplné RPG, ale přesto tam i zapadají. Tak proč jsem dal FNW 50% (a možná půjdu i níž) - odehrál jsem cca 6-8h a hryzal se nedou. Nic mě neoslovilo - svět, postavy, úkoly, grafická stránka, příběh - ze všeho mám divné pocity až pocit zoufalství. Tak proto.

Hráč akčních her? To teda ne.
Tak to dopada, kdyz se hrac akcnich her stretne s RPG. A nejspis k tomu jeste narazil na nejaky sileny bug.:-)
Docela by me zajimalo, proc Pooky hodnoti tak nizko, obzvlast, kdyz zadny jiny Fallout nehral :-O
A opět mě štve nemožnost pohodlného založení několika hráčských profilů. Hraji to s někým na střídačku, už se těším až si omylem přemažeme pozici :/
Kde je pls ten tábor velkých chánů? Mám namysli ten co je na mapce nahoře nad hřbitovem. Prostě hned na začátku jsem tam měl tu značku. Ale za boha to nemůžu najít. Z jedné strany je skála a ti debilní motýli. Z druhé strany důl a párači. A i když to celé proběhnu na konci se zaseknu. Skoro jako by ten tábor byl někde na skále mimo realitu xD
Tak musim zaťukat ale asi je po obou problémech. Hra se už nezasekává a ovladač jede :-) díky
Zrovna ty nový drivery (260+) už mají novej instalátor, není potřeba ani uninstalovat ty starý, a dokonce ani restartovat, naprosto super

..ikdyž ve stenově případě bych to asi pročistil, má to nějaký corruptlý popř. stáhnul rozbitou verzi
To se musí? to jsem v životě nedělal :-D no tak asi ráno, každopádně děkuji za všechny rady v mé "slabší chvilce" :-)
Tak a teď mam jinej problém... proč mi sakra nejde nainstalovat Nvidia driver 260.99?? tose mi nikdy nestalo ale prostě instalaceselhala a konec,nevim jestli je moc pozdě a já jsem mimo ale nevim co s tim...
18 hodin hraní a žádnej bug, dokonce to ani jednou nespadlo..
jediný blbosti co pozoruju jsou klasický gamebryo kraviny typu radškorpion zaseklej v zemi nebo tak.
Ale ta hra je hrozně velká. Jsem za těch 18 hodin nepoužil ani jednou fasttravel, mám level 12, a furt mi připadá že jsem na začátku : ).Na sobě mám pořád leather armor, a zbraně používám převážně 9mm pistoli nebo cowboy rifle.
Paul: Super to mi dělalo docela problémy

Say: Jj Nvidia, tak to zkusim dík za radu. Je fakt že takovej Dead Space měl podobnej problém...
zatim to vypadá dobře :) ale radši si pár měsíců počkám na nějakej pořádnej patch a možná nějakej povedenej mód, ketrej ty původní fallouty ještě víc přiblíží...
každopádně jsem zvědavej
vyšly nový drivery na nvidia karty co řeší to lehký bílí blikání při zaplým AA btw
Hra běžela v pohodě ale poslední dobou mi dělá, že třeba když střílim, zapínam VATS nebo má proběhnout loading tak se hra šíleně kousne na dobrý tři minuty, pak se zas rozjede ale za 15 vteřin to udělá zas a tak to pokračuje až se uplně zasekne... nestává se to někomu taky? Popřípadě nevíte co s tim?
Já si též počkám. Do vánoc bude venku dost patchů, náběh na nějaké to DLC a třeba i případná sleva na steamu.