Ke zprávě od Eru: Myslím že každej kdo chce hrát si toho už všiml :).
Dřív jsem hrával téměř vždy, pak to bylo slabší a teď mi odešel pc. Mohl bych to sice nainstalovat na NB ale moc se mi do toho nechce, zvlášť kvůli tomu, že se neustále střídalo mezi 2/UC. Fakt je ta účast tak špatná? Kolik vás bylo na poslední závody? Navíc si pamatuju debilní termíny, pátek/sobota večer...
Zdá se, že ten zájem asi opravdu opadává. Informace byla včasná, ovšem pokud zájemci nemají obě hry zaškrtnuté jakožto sledované, tak je možný, že se to i tak nedozvěděli. Nebo je lepší to obesílat DH poštou jako např. tu výzvu k achievu? Obávám se, že by to stejně nepomohlo.
Nedáme už konečně závod, kde by se nás sešlo aspoň pět? Je středa, tak bych navrhoval neděli, aby to bylo v dostatečném předstihu. Možná bych dal přednost dvojce, mj. ji teď jezdím dost často po síti, ale s "cizinci" to není ono. Ale pokud bude převaha fanoušků UC, určitě neodmítnu.
Akorát jsem po tom relativně reálném Motorm4x a realistickém RB Rally nějak nejistej. Mě určo budete pěkně sundávat. Tyjo už se těším, po půl roce s váma zase zajezdím, snad :)
JohnCZ: Doporučuji ti ještě před matchem zkusit jestli ti hra nepadá (tedy hru zapnout, k někomu se připojit a jestli závod začně úspěšně, klidně to hned vypnout). Pokud padá, zkus podobný postup s tím rozdílem, že budeš zakladatel.
Eru: Zatím se mi neozvali, takže radši počítejme s tím, že nebudou a kdyžtak se necháme příjemně překvapit. :-) Ale oni by spíš byli jen jako takový doplněk a předpokládám v klasickou DH sestavu - Ty, Bursoft, Psyx (popř. Garret), Indian, popř. i Akhera aj.
Kdo má zájem a o zítřejší match 20:30? Pokud někdo z častějších spoluhráčů 100% ví, že nepřijde, mohl by to sem (nebo mě do pošty a pak zde přidám souhrn) napsat?
P.S. 24 hodin (a kousek) je snad dostatečně včasné oznámení předem.
Jako zaregistrovaný a přihlášený uživatel můžete tuto hru nejen ohodnotit, ale také k ní případně napsat komentář, diskutovat o ní či ji zařadit do některého ze seznamů (vlastním, chci atd.).