Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Diskuze

Tak kdy zase pojedeme?? Doufám, že Garretovy problémy jsou rozlousknuty a Psyxův comp uhašen.
Kruci, jak sem si nemohl všimnou, že je hra po netu. Tak snad příště hoši :)
@Garret (01.01.2012 11:37): V tom případě nabízím jen psychickou podporu - já se takhle jednou začas seru s Tropicem 3, které pravidelně přestává fungovat a musím si vždy přečíst soubor, který jsem pojmenoval "Jak spustit zasraný tropico 3", protože je tam kompletní návod na všechny druhy problémů, na které jsem s touto hrou zatím narazil.

Pak je člověk nasranej, že za ty hry utrácí, když nefungujou jak maj.
Garret: :-D Ale to ne, jen mně občas nedojdou úplně jasný věci, tak mám za to, že stejným neduhem mohou trpět i ostatní :)
@Garret (31.12.2011 18:01): asi jsi to už zkoušel, ale zadej ten problém do googlu - z mejch zkušeností má každej problém hned několik lidí a řešej to na forech a občas dostanou odpověď.

Pokud Ti to hází error, tak do G zadej jeho znění a když ne, tak zkoušej hesla jako "nemůžu hrát mulťák" nebo tak něco.
tak nevím, už mi docházejí možnosti. přeinstaloval jsem i GFWL, smazal veškerý Visual C++, přeinstaloval hru, resetoval firewall, ověřoval integritu, ručně aktualizoval GFWL... už nevím kde hledat chybu.

když založím lobby, vše je v pořádku až do chvíle, kdy se někdo chce připojit nebo naopak když se já chci připojit k někomu. teprve až je navázaný kontakt, tak to padne...
Ale u FO:UC myslím není žádné omezení, snad (já jej aktivoval tuším už 5x). A teoreticky by to mělo jít aktivovat i pod různými účty. Dva stejné účty ale zároveň pravděpodobně nepoběží.
dneska přijedu ze svátečního maratonu domů a mrknu na to. prostě to půjde a hotovo, protože toho bohdá nebude, aby Garret ze startovní čáry utíkal!
Walome: Tohle je nicneříkající informace, protože se tam píše, že nastavení omezení klíčů je na vydavateli hry... Takže to může být cokoliv od pouhého ověření validity klíče až po super-restriktivní svázání s účtem a zároveň s omezeným počtem aktivací (pravděpodobně jde o bug, ale takhle to zatím prý funguje s Arkham City).
taky už mám tu aktualizaci dávno za sebou.

nějak mi nedává smysl, jak mi nový profil pomůže, když bude stejně vycházet z klienta, který už je updatovaný. klienta přeinstalovávat nebudu, nechci přijít o savy z jiných her. je to debilní služba, co nadělám.
Já už teda tu aktualizaci s tím postupem, jaký uvádí ViRus, mám pár týdnů za sebou, ale to je tím, že to hraju denně. :-) Ale stejně bych být Garretem prubnul to založení nového profilu. Je totiž možné, že ho to ihned k té aktualizaci vybídne a bude mít pokoj. Akorát ty odehrané závody z předchozího profilu mu pochopitelně zůstanou zavřené, ale to zas na MP nemá vliv.
Vyzkoušeno. Pravě teď, provedla se aktualizace, automaticky to na mě vyskočilo, přijmul jsem nové podmínky a znovu se připojil a Flatout UC jede naprosto v pohodě.
Chuck, Walome: Hele, nezapli byste to teď jen na chviličku, zda to nebude dělat problémy i mně?
Poté, co se s tím Garret 2 dny trápil přijde od Chucka tahle nemilosrdně podaná zpráva :)
Garret: Ono Tě to hlavně bez aktualizace GfWL do hry vůbec nepustí, resp. Tě nenechá ani přihlásit a přímo Tě o tom varuje. Takže ten problém bude bohužel někde jinde. Nevím, budu jen hádat, ale nemohl by to třeba vyřešit nově založený profil?
hm, tak to je divný. single normálně jede, jiné hry na GFWL taky, ale jaxe chci připojit do lobby, tak to po chvíli padne.
ok, můžete mi napsat číslo své verze GFWL? protože když to zkusím manuálně, nainstaluje se mi akorát marketplace...
Někdy ta aktualizace selže a pak jedině manuálně. Při předchozí aktualizaci jsem nad tím zakysnul asi 4 hodiny...
I já se připojuji. S Garretem a Psyxem je to sice ještě větší masakr, ale i tak to bylo good. No, on je Ugra docela nahradil. :-)

Jak je to tedy s tou aktualizací GfWL? Vždycky to dělá automaticky a bez ní se to ani nedá spustit, ale jak na to jít manuálně, to ví čert.
ViRus (23.12.2011 21:08:36): Kecy, akorát se bojíš že ti zprohejbáme všechny plechy :P