Ale moc se to s ním nehraje, to ovládání při poškození je fakt hrůza, alespoň mně to tak pak nebavilo.
Diskuze
@Eru (21.01.2012 17:38): Pravděpodobně že poškození nebude čistě jenom vizuální, ale ovlivní i řízení.
Nevíte co znamená položka handling damage?
@Eru (21.01.2012 15:27): Akorát jsem asi nějak přehlédl čas, nebo se o něm nemluvilo. Takže asi klasika o půl deváté.
Dnes ve 20:30 se pojede multiplayerový event, protože dnes je účast jistější než zítra.
Chuck: Lehce (to je hodnota menší než 1 a větší než 0) převažuje dnešek. Nechám to teda tak.
Jestli tedy převažuje větší zájem o zítřek, tak klidně. Ale jak jsem psal, nijak mi nevadí ani dnešek.
@Ross (21.01.2012 13:13): Já taky
Tak, já můžu zítra :)
Kdyby se dneska jelo, přidal bych se.
Další informace k výběru termínu to nijak neusnadnili:
Fritol: Dnes ano, zítra nejspíš ne.
NateLogan: Dnes pravděpodobně ano, zítra skoro určitě.
Fritol: Dnes ano, zítra nejspíš ne.
NateLogan: Dnes pravděpodobně ano, zítra skoro určitě.
@Ross (20.01.2012 21:05): Jsem v práci, nemůžu.
Já bych mohl :)
Kdo by šel dneska večír okolo 20:00 - 23:00 hrát?? (kdyžtak se v FOUC jmenuju Czech Mike) :))
@Chuck (20.01.2012 15:54): Jo jo myslel jsem FOUC. Sorry :DD
Chuck: Ano, myslel.
K termínu: Czech Mike píše, že v sobotu nemůže, ale v neděli ano.
K termínu: Czech Mike píše, že v sobotu nemůže, ale v neděli ano.
@Czech Mike (20.01.2012 14:47): Akorát to má jednu drobnou chybu - my FO3 nehrajeme. Ale předpokládám, že jsi myslel FOUC.
@Czech Mike (20.01.2012 14:47): Pošlu ti zprávu přes zdejší poštu.
Ahoj. Prej mám napsat do diskuze když chci hrát FO3 po netu s čechama, tak my kdyžtak vysvětlete jak to tu chodí. A můžete se mnou počítat do závodu ;). Díky.
@Eru (19.01.2012 16:45): Mi také vyhovují oba dny :) Ale večer ;)
@Eru (19.01.2012 16:45): Mně vyhovuje taky spíš sobota, ale i tak to není na sto procent.
@Eru (19.01.2012 16:45): Oba dny mi tentokrát vyhovují, takže záleží na ostatních.
I když v současnosti není nejvhodnější období, jelikož probíha zkouškové období na vysokých školách a na základních a středních se blíží pololetní vysvědčení, nezajeli bychom o víkendu UC event? V sobotu nebo neděli? Osobně mi sobota vyhovuje, z neděle neskáču dva metry vysoko, ale přišel bych. Vyjádřete se, nestyďte se.
Eru: pašák ;)
Já to mám taky z ABC. :-)
Já mám všechny ;) Z ABC :) Vždy to stálo ani ne 100 kč :)
Příště už můžete počítat i se mnou, jelikož mám konečně nový počítač. Termínu se pokusím přizpůsobit.
Walome: Děkuji za upozornění, využil jsem.
Ross: Není nutné kupovat celý balíček. Slevy platí i na jednotlivé díly.
Walome: Děkuji za upozornění, využil jsem.
Ross: Není nutné kupovat celý balíček. Slevy platí i na jednotlivé díly.
Tu "trojku" si mohli odpustit :)
Já nebyl doma. Jinak bych vás jel porážet :D I když to asi ne :) Mimochodem, ve hře jsem Gruntz01 ;) Tak snad někdy :)
Slibů je tu vždycky docela dost, ale když se má startovat, tak nic. Mohli bych to znovu prubnout v neděli, kdy byl větší zájem, popř. klidně navrhněte sami. Hlavně ať to není v pátek, to z pracovních důvodů nemůžu.
A vůbec - kam se třeba poděl JohnCZ, JackCZ, NateLogan,..??
A vůbec - kam se třeba poděl JohnCZ, JackCZ, NateLogan,..??
Byli jsme tam já a Chuck, plus pár cizinců. Teď to navíc spadlo, s takovou nízkou účastí to stejně nemá cenu.
Snad to vyjde příště.
Snad to vyjde příště.
Nikdo tam není, asi na to kašlu.
Ve hře nikoho nevidím, takže jdu založit.
To sem si mohl myslet. Všichni mlčí, protože se mě bojí a nechtějí hrát...
Tak co je sakra, jede se nebo ne?
;-(
@Ross (17.01.2012 12:05): Klasika je v půl deváté. Škoda té Garretovy neúčasti. Oni se mu vždycky blahem tak rozzáří oči, když mi "upravuje" káru, že mi tam bez něj bude smutno. :-)
Záleží v kolik a jestli se dostanu na pc :) Jinak bych jel ;)
Možná jo
@Psyx (16.01.2012 21:57): To já bych taky jel, tak ještě aspoň tři, ať plechy jen lítaj.
Platí ten zítřek? Já jen že bych jel.
Asi se přidám :)
@Victor (14.01.2012 14:32): Teoreticky bych snad mohl, ale obávám se, že řada kolegů má nějaké ty sobotní radovánky. :-) Já bych navrhoval příští týden v úterý nebo ve středu.
Dáme dnes večer ?
Tak já se k vám někdy přidám a vyjedu si taky nějakou pozici na stupátkách vítězů :)
@Garret (11.01.2012 16:58): Že tys dostal strach....
@Garret (11.01.2012 16:58): Scheisse! :-(
:-(
@Psyx (11.01.2012 16:12): Výýýborně!