Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Diskuze

Ale moc se to s ním nehraje, to ovládání při poškození je fakt hrůza, alespoň mně to tak pak nebavilo.
Dnes ve 20:30 se pojede multiplayerový event, protože dnes je účast jistější než zítra.
Chuck: Lehce (to je hodnota menší než 1 a větší než 0) převažuje dnešek. Nechám to teda tak.
Jestli tedy převažuje větší zájem o zítřek, tak klidně. Ale jak jsem psal, nijak mi nevadí ani dnešek.
Další informace k výběru termínu to nijak neusnadnili:

Fritol: Dnes ano, zítra nejspíš ne.
NateLogan: Dnes pravděpodobně ano, zítra skoro určitě.
Kdo by šel dneska večír okolo 20:00 - 23:00 hrát?? (kdyžtak se v FOUC jmenuju Czech Mike) :))
Chuck: Ano, myslel.

K termínu: Czech Mike píše, že v sobotu nemůže, ale v neděli ano.
Ahoj. Prej mám napsat do diskuze když chci hrát FO3 po netu s čechama, tak my kdyžtak vysvětlete jak to tu chodí. A můžete se mnou počítat do závodu ;). Díky.
I když v současnosti není nejvhodnější období, jelikož probíha zkouškové období na vysokých školách a na základních a středních se blíží pololetní vysvědčení, nezajeli bychom o víkendu UC event? V sobotu nebo neděli? Osobně mi sobota vyhovuje, z neděle neskáču dva metry vysoko, ale přišel bych. Vyjádřete se, nestyďte se.
Příště už můžete počítat i se mnou, jelikož mám konečně nový počítač. Termínu se pokusím přizpůsobit.

Walome: Děkuji za upozornění, využil jsem.

Ross: Není nutné kupovat celý balíček. Slevy platí i na jednotlivé díly.
Já nebyl doma. Jinak bych vás jel porážet :D I když to asi ne :) Mimochodem, ve hře jsem Gruntz01 ;) Tak snad někdy :)
Slibů je tu vždycky docela dost, ale když se má startovat, tak nic. Mohli bych to znovu prubnout v neděli, kdy byl větší zájem, popř. klidně navrhněte sami. Hlavně ať to není v pátek, to z pracovních důvodů nemůžu.

A vůbec - kam se třeba poděl JohnCZ, JackCZ, NateLogan,..??
To sem si mohl myslet. Všichni mlčí, protože se mě bojí a nechtějí hrát...
@Victor (14.01.2012 14:32): Teoreticky bych snad mohl, ale obávám se, že řada kolegů má nějaké ty sobotní radovánky. :-) Já bych navrhoval příští týden v úterý nebo ve středu.
Tak já se k vám někdy přidám a vyjedu si taky nějakou pozici na stupátkách vítězů :)