Já bohužel nemůžu, makám. Ale s tou dvojkou v neděli počítám.
Vic: No je pravda že jsme dlouho nedávali, mohli bysme zase pár tratí zajet ;)
Garret: UC jsem hrál pouze proto, že se přestalo s hraním FO2. Ale jelikož se to bude pravděpodobně střídat, bude mi Flatout stačit jednou za čas.

P.S. 4 je dost. 4 se přihlásili.
Bodkin: Tak to bude tím, my z blackfieldu chodíme do města do pajzlů. Asi budeme muset zamířit druhým směrem příště..
:Bodkin si setřel pot z čela. Nikdo ho nepozoruje, byl to jen vtip:

Bursoft - Když tedy nepočítám mou oblíbenou Valhalu (restaurace), tak tam u nás v Králově poli je dost putyk hostící svijany. Šumavská +/- 1
Bodkin: Já většinou třináctky vídám jen v lepších podnicích (různé steakhousy, restaurace apod.). Už je tu docela dost 11°, kam chodíš na ty 13?
Bursoft: Jaký je rozdíl mezi ,,roštěnkami" a ,,třináctkami"?
Chuck: Roštěnkám a točeným svijanským třináctkám (v Brně vzácnější než zlato :D) - odolal bys?
Založil jsem FO2, je tam už Psyx... Dojděte tam! Konec hlášení.
Eru: Tak to zkus a když se nezadaří, napiš do diskuze ke dvojce a já nebo Say to obstaráme.
Já jsem to ještě nikdy nedělal, ale pokud se do toho nikomu nebude chtít, tak se "obětuji."
Ugraugra: Díky za ocenění Pijavice roku, jinak docela výstižný popis :-D

O tom, že je Ugra dobrý jezdec, mě včera přesvědčil hned několikrát. Například jak ustál můj záverečný tlak v té pouštní mapě a o 4 desetiny vyhrál. Ale když ono je to masírování Chucka tak uspokojující.
Say: ále, pánové se předháněli, kdo z nich zná lepší hlášku z porna.

já měl ale namysli poslední tři závody, které byly opravdu vypečené, alespoň dle mého názoru. první byl takový ten "kterak z beznadějně posledního místa první jsem skončil", druhý byl "kterak ugra s Garretem o první místo se rvali, přičemž Garret většinou vedl, ale ugra skončil první" a třetí "kterak vyhrávající ugra "nechal" Garreta těsně před koncem pofidérním způsobem předjet"...

jen škoda, že se Psyx soustředí spíše na rozjebávání Chucka, protože ugra je dobrá konkurence a myslím, že v cílové čáře by mohlo být pěkně dusno
Psyx je taková jakoby pijavice. Dožene tě, přisaje se na tebe, pak tě chvilku cucá, stresuje a najednou prd, obrátí tě, zahodí tě. Fakt já když ho vidim za sebou tak už mačkám restart :)
Jde to nějak z kopce. Čím častěji si jezdím single, tím jsem v něm lepší, ale u mulťáku je to naopak. :-( Psyx je takhle otravný pořád, to bych Ti mohl vyprávět. :-)
Ale Chucku musíš zabrat, dneska si mě skoro nesejmul, zato Psyx mě dneska lezl na nervy neskutečně :)