Mno, u toho DoW ten vyšší ping ani tak nevadil, ale tohle už bylo skoro nehratelné.
I tak, dobré dvě jízdy.
Já se hoši z FO2 eventu musím omluvit, dneska nemůžu a zítra na 99% taky ne, takže snad jindy.
Ja jsem zjistil, ze se mi to po preinstalovani jaksi nespusti, budu se na to muset podivat.
domluvte se a založte co chcete, já se přidám. týden se tady domlouvá event, někdo potrvrdí účast, pak najednou to nejde. pak přijde někdo, kdo by hrál dvojku, ale jen na chvíli... už nebudu nic domlouvat, nemá to cenu.
ano chci hrát dvojku, ale co nejdřív... za dvě hodiny mam bejt v práci :-)
Já klidně dneska a vzhledem k tomu, že jsem zítra večer slaměným vdovcem, tak můžu i zítra, kdy toho využiju a budu každopádně ponocovat. ;-)

Eru má pravdu, takhle nějak by se to udělat mohlo. Mně je to jedno, můžu si dát obojí.
všichni žijeme svoje životy. jen neslibujeme, co nemůže dodržet. ale samozřejmě tě nepotřebujeme... FOUC doufám.
Holt žiju i svůj život. Zatím můžu, ale není vyloučeno, že nebudu u noťasu. Každopádně nic nebrání tomu, abyste začali beze mě. Jo a pořád UC, nebo vyhrál FO2?
nebyl to náhodou Say, kdo říkal, že ve čtvrtek může? ah, whatever...
A jelikož se to Garion dozvídá zavčas, tak tentokrát prý dorazí. ;-)
Eru: Dá se to říct dvojím způsobem, ale pokud věta začíná, resp. pokračuje spojkou "jestli", tak si neumím představit, že by tam ten zápor nebyl. :-/ Pokud tam vložím "že", tak už je to něčem jiném a ten zápor tam být opravdu nemůže.
Když to tak čtu, říkám si, jestli bychom v rámci tolerance neměli UC s dvojkou střídat a umožnit si s námi zahrát těm, kteří z nějakého důvodů nechtějí nebo nemohou UC hrát. To by nás fakt nezabilo.
Vic: Mam bohuzel jine veci na praci nez organizovat FO event :( Driv to tu byvalo tak, ze se termin dohodnul cca 4 dny dopredu a osazenstvo melo cas si prizpusobit svuj osobni rozvrh a nalezi se prihlasit k ucasti. Kdyz se to dohaduje dve hodiny predem, je jasne, ze to tak kvalitni nebude.
já bych zahrál... ale dvojku :-). Tohle se mi zatím nepodařilo rozjet, teda spíš GfWL.
Chuck: Spatna organizace, kdybyste se umeli lepe dohodnout, ukazal bych se casteji (posledni dobou to tu vypada, ze se domluvi dva s tim, ze ostatni "tak nejak mozna prijdou") :-P
Bursoft: ...a pak tu obtížnost teprve poznáš na vlastní kůži,..chci říct na vlastní auto. ;-)
Chuck: To je způsobeno tím, že živí hráči jsou agresivnější (taky s tím mám ve dvojce problém - obtížnost SP je naprosto směšná proti tomu našemu šílenství). Ale jak říkám, auta se aspoň z mého pohledu chovají stejně, můžu využívat stejné techniky nacvičené v SP apod.

Ale nechme toho hoši, nechci vám to tu nějak kazit svým brbláním. Samozřejmě až budu mít PC, na kterém UC rozjedu i doma, tak si s váma zahraju.
ugra: Ale to není pravda. Tak hrál jsem snad SP i MP ve FO2 a baví mě tam obojí. Samozřejmě, že lepší je MP. Každopádně, auta se budou chovat úplně stejně jak v SP, tak MP. Až budu mít nový PC, tak si s váma klidně zahraju, ale vsadím se o co chceš, že mě to nebude bavit, jako MP ve FO2 a budu na různý aspekty nadávat stejně tak. Mimochodem je arkáda a arkáda. Mám hry typu FO1, FO2, nějaké lepší NFS nebo mám Burnout Paradise což je úplně jiný druh arkády. UC mi přijde tak nějak na rozhraní.

Garion: To taky není pravda, auta tu vydrží mnohem míň (viz derby) :D a právěže rozmýšlení jak nejlíp napálit do auta vždycky patřilo FO2.

Každopádně hoši, víc vám řeknu, až se dostanu ke svýmu Bulletovi, protože s ním jezdím nejvíc a na něm můžu porovnávat nejlíp. Neříkám, že mě hra nějak zklamala, ale prostě nevidím důvod, proč ji hrát (myšleno v MP).
Bursoft: Já nevím, jestli to je jenom můj dojem, ale ať už hraju SP dvojky nebo UC, přijde mi, že je to celkově jednodušší, tj. tedy i ovládání aut. Ale jakmile zasednu k MP, najednou mi přijde, že ta auta jezdí jinak, musím je víc hlídat atd., takže možná, že tenhle špatný dojem z chování aut Ti může zmizet. Takže já bych tomu být Tebou ještě dal šanci právě v tom MP, kde se Tvé dojmy můžou rapidně zlepšit.

No, zatímco tu tvořím myšlenku, někteří (Ugra) mě trochu předběhli. :-/ No nevadí.
Bursoft: "auta spíš kloužou" -> mas tam skill v tom, kde a jak co nejlip rozdrtit oponenta, uz to nejde tak lehce jako v FO2 :)
Bursoft: Samozřejmě to je o skillu a auta se chovaj v rámci arkády naprosto přijatelně. A celkově tvoje lamentování je zapříčiněno jednoduše tím, že jezdíš singl, což je nuda jak prase a osobně bych to už ted nedokázal dojet, bo bych u toho usnul.
Garion: Neříkám, že to hraju kvůli skillu, ale že ta hra by měla být trochu I o tom skillu. Ale psal jsem, že FO je především o ničení, nicméně už po několikáté píšu, že držet šipku dopředu, klouzat se po mantinelech a koukat na naprosto dementní chování aut mě štve a nebaví.

A když už se teda bavíme i o tom ničení, ve FO2 jsem měl rozhodně lepší pocit z drcení než tady. Nevím, prostě mi přijde, že po sobě auta spíš kloužou. Nemám pocit, že drtím tunu a půl plechů. A nemyslete že to cucám z prstu, abych naschvál hanil UC, FO2 hraju téměř každý den v SP na odreagování, takže opravdu mám s čím srovnávat.
On tady nekdo hraje FlatOut kvuli skillu? Ja to hraju kvuli zabave a moznosti rozmastit nejaky lidi nazivo, jestli si mam vybrat mezi prvnim mistem v zavode a tremi fragy, beru fragy a kralovsky se bavim. Kdyz budu chtit zavodit, zahraju si GRID nebo nejakou jinou hru k tomu urcenou.
KRoman47: K Bulletovi jsem se ještě nedostal, zrovna dojíždím derby třídu s Venomem a je to katastrofa, to auto nezatáčí vůbec, většinu zatáček dobře vyberu na dvojku, výjimečně na trojku. Každopádně je to tvůj subjektivní pocit, ale za sebe říkám, že jízdní model je mnohem jednodušší než ve FO2 a UC bych k jedničce vůbec nepřirovnával.

Btw. teď jsem zjistil, že když do mantinelu najedu pod určitým úhlem odšprtne mě zpátky na trať bez rozhození řízení. Dobrá ochcávka :)

Ještě jedna věc, ručku nepoužívám moc ani ve FO2 (stejně jako FO1), protože když jezdíš se zadokolkama, většinou stačí v zatáčce podřadit (tedy přibrzdit) a auto už se do driftu hodí samo.
Bursoft: Všechny auta jsou nedotáčivá a nepotřeboval jsi nikdy brzdu?? Já jezdím zásadně jen v Bullet GT a házím ručku před každou prudkou zatáčkou, takže to prosvištím bokem, pokud mě do něj někdo nenabere. =)
Jinak FO2 jsem hrál už dávno a posledně mě nebavil právě kvůli nízké obtížnosti a auta tam měly až moc jednoduchý fyzikální model. To když jsem sedl k UC, tak mi přišel jízdní model blíž k FO1, který je ale jinak po všech směrech daleko blíž realitě. Co u UC opravdu přehnali je ten bordel všude po trati, chtěli se vytáhnout, kolik jejich engine zvládne tisícovek obejktů po trati a přepískli to hoši prostě no.
Chuck: Však já vím že jo, proto jsem psal, že FO2 je pořád ještě i o skillu, UC ne.