Já tady s Chuckem souzním. Taky jsem do HL naskočil až s dvojkou. A Half-Life se okamžitě stal jednou z mých nejoblíbenějších sérií. Všechny další instance jsem si zahrál hned jak vyšly, včetně Alyx (kupoval jsem kvůli ní VR headset).
A samozřejmě, že jsem se za ty roky několikrát snažil dostat i do HL1, ale vždycky jsem to vzdal. Když člověk nemá tu nostalgickou vzpomínku, je to mnohem těžší. Alespoň jsem ale zkouknul spoustu dokumentů :-D Přínos HL1 je samozřejmě neoddiskutovatelný, ale to zní nedělá bohužel přístupnější zážitek. Až díky Black Mesa jsem do HL1 konečně pronikl i jako hráč a myslím, že je to výborná cesta pro lidi, kteří nebyli se sérií od začátku.