Problém je že hitmanův novej hlas koule nemá zní jak nákej emotivní vykouřenej cucák.
A hitman určitě neměl košatý dialogy ale že by toho namluvil extra málo to si taky nemyslim :)

Jinak v IW posral JC totálně že sem se musel dost přemáhat abych tý hře nesudal 20 procent dolů :D
Změna dabéra je zvláštní, ale není to podle mě zas takovej průser. Hitman toho zas tak nenamluví. Podle mě to hře nemusí ubrat vůbec nic, pokud bude hra dobrá a hitmanův hlas bude mít koule.

Na druhou stranu já pořád nemůžu unést změnu dabérů postav z Deus Ex v Invisible War.
Hardcore obtížnost nespasí špatně navržené herní mechanismy. Neuvěřím, dokud neuvidím.
Mně teda grafika Hitmana nikdy nevadila a Contracts a Blood Money se mi pořád líbí. Chameleona jsem kdysi dávno hrál chvíli a už tehdy se mi ta grafika zrovna nelíbila, ale co se mi hlavně nelíbilo, tak byla hratelnost samotná.
Shodou okolností jsem to zrovna o víkendu nainstaloval. Doufám, že hratelnostně se to teda rozjede, protože...no technicky jsem nečekal, že rok 2006 je až takové retro. Nemůže být všechno hned Splinter Cell (ale jak jednička vypadala perfektně), ale přijde mi že i takový ještě o 4 roky starší Chameleon vypadá líp, to už vůbec nemluvím o roboticky animovaných postavách (opět srovnejme se Splinter Cell).

Holt člověk by neřekl, jaký hry udělaly vývoj dokud si nezahraje něco staršího.
Tak na Steamu ve slevě Hitmani (mimo Contracts, ten tam vůbec není) a oba Kane and Lynch.
Největší problém je, že to celé je z jejich strany, protože minimálně Bateson měl zájem o dabování 47. Prý se s nimi snažil mnohokrát spojit, ale oni na něj nijak nereagovali...
I Diana má dost distinktivní hlas. Já si ho teda pamatuju moc dobře. A Bateson je jasnej 47, jeho náhrada je prostě něco neuvěřitelně debilního. Ale nad hrou samotnou hůl nelámu. Jen tyhle rozhodnutí fakt nechápu (a jejich proveditele bych nechal na místě vyhodit).
Walome: asi chtěli udělat co nejvíce "inovativních" změn, teprve asi potom to bude nejvíckůl stealth!
Ano, to je ta hlavní otázka. Proč proboha? Až bude nový Splinter Cell, taky vyměněj dabéra? Víte jak by to hře ubralo? A pokud ten Bateson nedělal vofuky, tak fakt nevím proč ty změny... Diana je mi ukradená, Jespera Kyda může obšlehnout někdo levnější, ale výměna hlavního hrdiny bude si myslím docela zásah do hratelnosti.
Diana podle mě půjde nahradit v pohodě, ta neměla nijak extra specifickej hlas. Ale Bateson bude chybět určitě. Navíc je dost podivný jak ho odstřihli, aniž by mu o tom dali vědět. Očividně se to dozvěděl z médií, načež mu hoši z IO přestali zvedat telefony...
tak Hitman je uz bez hlasu i Diana, no co z toho vyleze...ty nove ficury - me to prijde jak kdyz pejsek a kocicka varili mysicku :D
Starforce byl ten, který ti 5 minut kontroloval disk, aby ti sdělil, že máš vložit originální CD. Securom ti stejnou hlášku vyhodí prakticky ihned.
Bursoft: Aha, tak to je potom docela možný, že se pletu a že ta ochrana není Starforce, ale nějaká mu podobná. Já totiž takové ověřování CD automaticky považuju za Starforce. :-)
Tak ten BEST GAMES asi jo, jak píše Chuck... doprdele, nedávno jsem si koupil origoš a koukám, je to Best Games... další cracklá hra :-D
Paul: upřímně? Já to vždycky cracnul a bylo po problému. Jediné, co jsem dělal, bylo "chcete nainstalovat starforce (resp. musíte)" tak jsem dal že jo, pak se muselo restartovat pc, pustil jsem hru a stejná hláška...
Paul: fakt? psal jsem kvůli BP na technickou podporu a tam mi dali pár tipů, jak to spustit, ale to nepomohlo a ten chlapík říkal, že podpora tvůrců už neexistuje a tudíž hra na w7 fungovat nemusí a ať si hru nechám vyměnit. Ale nenechal, třeba to nějak rozjedu.
Mě i se starforcem fungujou hry na Win7 64bit. Aspoň tedy co jsem zkoušel (Boiling Point, Cold War..).
Hele mně fakt žádná - ani Flatout 2, ani Boiling Point a ani Call of Juarez.
Bursoft: jo to je vlastně fakt, bez .dll mi to nešlo vůbec.

Chuck: Starforce je zlo, s ním mi nefungovala bez cracku žádná hra.
Bez .dll by se hra snad nepustila. Ono dost záleží na systému - totiž BM oficiálně nepodporuje Win7 a rozjet je na sedmičkách může být utrpení. V prvé řadě je na místě asi otázka, jestli máš úplně první verzi hry nebo verzi z nějaké edice klasiky (nebo jak se ty hnusný obálky jmenujou), popř. ze Steamu. Další věc je patch 1.2, který bys měl nainstalovat.

Každopádně já mám taky originálku, Win7 32b a ta mi prostě nefunguje, vyřešil jsem to tak, že jsem stáhl jinou verzi z netu (nvm co je na ni jinýho, ale prostě funguje).

e.: Nemluvě o případných updatech DX a ovladačů grafiky.
S Hitmanam jsou problémy. Zadej do googlu vše možné (třeba "problem with esc" nebo tak něco), takhle jsem zatím vyřešil většinu problémů s hrama - většinou ten problém už někdo měl a ptal se na fóra o radu a sem tam i někdo poradí, takže hledej tam.

Mně třeba v originálce chyběly nějaké knihovny .dll, které jsem musel najít v jiných hrách :)
mohl by mi prosivam nekdo z vas poradit. poridil jsem si hitman blood money ale kdyz zapnu hru tak se mi potom kdyz z tisknu esc tak mi nechce naskocit menu. tak se chci zeptat jestli nato neni nejakej patch. jo a mam win7
No pořád ještě (alespoň někteří) můžeme doufat, že nový hitman bude alespoň jako jeden z těch prvních tří splinter cellů, ale teda conviction jsem nehrál tak nevim jak moc podle toho gameplaye se mu to podobá.
ze novy Hitman je jako Conviction a uz to nema vubec nic spolecneho se starymi Hitmany
pote co sem ted videl ukazku gameplaye nerozeznal sem to od Splinter Cella, ta hra je uplne jina...
Všechno bude, neboj!
Na druhou stranu tady je to fuk. Oldschool hráči to stejně budou hrát stylem "až mě uvidět, load", takže jim autoheal nijak překážet nebude. A ty děcka budou mít postup hrou zase jednou snažší.