Walome: Tak to je maličkost, hlavně že tam nějaký odkaz na jedničku dali.
No tak o lip-sync není třeba mluvit, že jo. Prostě se Amíkův vyšlo vstříc, tak to je. Myslím, že se stačí podívat na datumy vydání a je to jasný...
A HLAVNĚ je děsný, že český překlad ve dvojice neodpovídá českému dabingu v jedničce - viz. Tommyho proslov...
To je prostě o zvyku. Když Homera začal dabovat místo skvělého Vlastimila Bedrny Vlastimil Zavřel, tak taky si dost lidí si myslím těžce zvykalo na nový hlas, i mně to nejdříve vadilo a některé lidi už ani nebaví sledovat díly se Zavřelem v cz, protože hlavně díky Bedrnovi byl český dabing na vysoké úrovni.
Stejně tak jde o zvyk u dabingu od Mafie 2 - lidi byli zvyklí na Anglický dabing s mnoha videí, zatímco u jedničky je každý zvyklí na dabing český. Takže i když souhlasím s tím, že aj dabing u dvojky je lepší. Cz verze u dvojky je na stejné úrovni jako cz verze u jedničky.
Ale to si myslím teďka, po dohrání dvojky v cz verzi možná změním názor.
Ale to si myslím teďka, po dohrání dvojky v cz verzi možná změním názor.
Lip-sync je dělaný na anglický dabing a tomu odpovídá.
Mě přijde český dabing docela fajn, ale jen do chvíle, než nastane nějaká kritická situace (přestřelky, hádky, postřelení...), to je pak jedna velká fraška. Plus tam nesedí lip-sync, ani trochu.
Walome: Přesně, ale zase se netajím, že před několika lety byli doby, kdy jsem seriál očekával každý všední den na čt2. Ale to snad daboval ještě původní dabér a taky je to nějaký ten nemalý rozdíl. Ale i kdyby, k Joemu prostě sedí (možná víc jak k Homerovi - ano, běžte mě ukamenovat).
Pooky - to je velká výhoda. Já taky Simpsny vidim tak 2x do roka a bohatě mi to stačí... takže "hlas Homera" pro mě není hlas Homera...
Pooky: Vlastimil Zavřel myslím.
Tak v demu už odehráno 4,3h. Kdo má víc? .)
PS: Český dabing není zase tak špatný. Určitě je jasné, že anglický dabing měl určitě jiné a lepší prostředky, to ale nic nemění na tom, že je určitě slušný, byť nedotahuje takové kvality jako první díl. Cokoli co řekne dabér Homera ala Joe je vždy dost vtipný(sakra, doteď nevím, kdo dabuje Homera, ale ten seriál mě zas tak moc nezajímá).
kurva takova doba jeste
btw prave jsem se pokusil demo rozjet na netbooku (specs. viz profil) ...no... na jednu stranu to i na minimalni detaily vypada hezky, na druhou stranu hybe se to jak snek a prestrelky v palirne uz jsou slideshow.. eee no nic :)
26.
kdy budete vubec rozesilat postou? :)
ty jo ten ceskej dabing je strasnej... ale verim, ze kazdej harant z nej bude uchcavat jen proto, ze za kazdym druhym slovem je "kurva". To ze kazdymu mele huba uplne jinak a opet to z ni jako nahravany na chodbe, je prece uplne jedno :)
CZ PS3 demo mi na zacatku dava vybrat z CZ PL RU, doufam ze to neznamena ze s CZ verzi prijdu o inglis >_>
Už nahozená? Vždyť se ještě ani nedá nikde ukrást...
To já asi taky :) jestli to bude možné tak možná skusim i další jazyky :D zrovna teď sem hrál zaklínače ve Francouštině jen tak z nudy :D:D:D
Já si to dám minimálně dvakrát - poprvé v angličtině, pak v češtině.
No čekal bych víc, než 10 hodin, ale tak třeba tu bude stát za víc než jedno zahrání :D
Pooky - na benzínkách.
Kubulus - u dema mám nahrány 4 hodiny. Takže asi tak.
Kubulus - u dema mám nahrány 4 hodiny. Takže asi tak.
Bludr to dohrál za 10 hodin?! Doufám, že to tedy nebude tak krátké.
Paul: Kde a jak se dá umýt auto? S tím jsem se nesetkal.
Po tom znechucení jsem si to teď dojel ještě jednou na PC se vším včetně PhysX na max, no to je jiný kafe. Pěkně jsem si prošel všechny obchody, nechal si natankovat a umýt auto, etc..ta hra je prostě skvělá, nemůžu se dočkat.
Grafika na PS3 je celkem solidní hnus.
Tak to demo na PS3 odehráno a dojmy vcelku kladné. Grafika mi přišla solidní, ale rozhodně to není žádný nadprůměr. S první Mafií se to samozřejmě rovnat nedá.
dawid - na ps3 už to je, teď jsem to zkoušel. HNUS, aspoň oproti PC verzi : ).Nízkej framerate, zuby, chybí pořádná fyzika, tráva..
ještě že mám PC.
ještě že mám PC.
Bodkin: Popravdě mi to vůbec nevadí... Počkám si na plnou. Pokud ovšem dojedu první díl.
Say: To je blbé. Aby sis mohl zahrát tuto jistě navýsost komerční hru, budeš potřebovat ten konzumní pazmek.
OnTopic: M2 vypadá, jako by všechno špatné z M1 napravili. Výborně.
OnTopic: M2 vypadá, jako by všechno špatné z M1 napravili. Výborně.
Jo jo, Nate ma s timhle bohate zkusenosti :-P
Tak jako tak jde o chybu hry způsobenou nějakou atypickou vlastností konkrétního systému (HW/SW/nastavení)... A dle diskuzí to není zcela ojedinělá situace.
Zkus ručně reinstalovat PhysX ovladače, prý se občas blbě nainstalují (i kdybys PhysX nepoužíval).
Já osobně bych potom ještě zkusil vytvořit nový uživatelský profil ve Windows a vyházel bych z něj veškeré automaticky spouštěné programy a zkusil to na něm.
NateLogan - nic, tam jsem samozřejmě koukal. HW mám stable, v tom problém nebude, spíš nějaká bota někde v nastavení/absenci něčeho, ale nic mě nenapadá.
Demo stáhnutelné na uložto.cz není bez Steamu funkční, btw...
Zrovna nemám po ruce PS3, takže se chci zeptat, zda je to demo už zdarma uvolněno a kdyžtak napište dojmy:-)
Nějaké chybové hlášky? Co ukazuje prohlížeč událostí (kategorie systém a aplikace) v době pádu hry?
Zkusím to i tady.
Demo mi normálně najede do menu, jde tam nastavoat a měnit položky a při spuštění té mise to spadne do Windows. Steam klient zapnutý ...
E7200 @ 3.6 GHz + HD4870 PhysX jsem zaktualizoval z té složky, která byla u dema.
Drolin: Dík funguje v pohodě :)
btw zkoušeli jste pěstní souboje ? :D Docela zajímavě dělaný :D naštěstí stačí vytáhnout zbraň a souboj je u konce :) taky mi přišel docela zajímavý způsob uplácení policajtů, kdy jim zavoláte přímo na stanici :D hold korupce je všude :D
Sakra už som z toho FB tak zblbnutý, že som hľadal like ikonku, aby som mohol dať like na popis k hre, good work Memphis.
ok (snad to je on)
Můžeš mi kdyžtak poslat link odkud ho máš ? Viděl sem jich na netu několik a u některých bylo napsáno že nejde i když fake to nebyl to bych ani nezapnul hru ...
MIG: Mě funguje bezproblémů.
Zkoušeli jste někdo ten patch na ten časový limit ? V případě že ho tam dám mi totiž hra hned po zapnutí mise spadne ...
To určitě není on. Spíš vypadá jako Topher Grace.
EDIT: Tak je to Jason J. Lewis.
EDIT: Tak je to Jason J. Lewis.
NateLogan: 0:22, ale asi to nebude on...
Nop, já jej tam nikde nevidím...
Moment... To byl Anakin Skywalker (Hayden Christensen)?!
Mem: Kterém videu? Nějaké "Making of..."?
Z dema? Mně se líbilo moc.
Baví mě střílet, baví mě jezdit, město vypadá pěkně. Pokud bude příběh patřičně epický, tak to bude super hra. To že můžu kupovat jídlo, pítí, oblečení, domy (?)... mě nijak nepobuřuje, když to nebudu chtít využívat, tak se na to prostě vykašlu. Chování policie si raději z dema ještě netroufám moc posuzovat. Ale je pravda, že černochů s bouchačkama je na těch ulicích nějak moc. :))
Jinak dabing určitě upřednostním anglický, zvlášť po tom videu, kde jsem viděl, kolik mu bylo věnováno úsilí - což v českých podmínkách asi nejde dost dobře napodobit. A půjde to logicky poznat.
Co to más zase znamenat?
Edit: Aha, pardon, měl jsem si nejdříve pročíst diskusi a pak remcat:-)
Edit: Aha, pardon, měl jsem si nejdříve pročíst diskusi a pak remcat:-)
Cool. Nová funkce ? : ) A kdy nám napíše dojmy Memphis? : )
Vypadá to, že funkce sledovat už funguje (zkouška) :)