Ať už scénovej nebo ne, funguje od začátku hry až po konec. Spíš mě zajímají ty DLC - nejen , že tam je Jimmy's Vendetta, ale také Joe's early years, což zní dost zajímavě.
Ale jo, za scénovej release se to považovat dá, ale je to od bezvýznamnejch group (MEiGUO), něco pořádnýho od reloaded, skidrow, apod. ještě neni.
Karasman má pravdu, to co tam je nemá se scénovejma grupama nic společnýho.
Scénový crack určitě nevyšel, viděl jsem nějaký crack, ale rozhodně nešlo o scénu.
Jen tak mimo - včera vyšel funkční scénový crack. Takže nakonec ještě před ofic.
vydáním. Dále, extrahovací program Phoenix ukazuje zvěst cca 10 DLC (jména se zobrazujou při extrahování).

Berte to jako ot informace.
Paul: Mám dojem, že by ti gift přišel taky až s oficiálním uvedením u nás, někde jsem to tam snad četl...
Na US steamu už to je odemčený, ne? Zajímalo by mne zda bych hru dostal taky odemčenou kdybych si to nechal giftnout od někoho z ameriky. Protože za tři dny jedu na dovolenou a chci si to zahrát už předtím, sakra.A speciálka dorazí počítám tak třicátýho.
Pořád žádné hodnocení, žádný komentář? Jo aha, já zapomněl že ještě nevyšel pořádnej crack :P
Naozaj nečakané :) Najviac sa mi páči tí pricmrndávači v diskusii pod recenziou na eurogamer.net, ako im niekto sústavne zvyšuje karmu a kritikom recenzie až na isté výnimky znižuje :)
eurogamer.fr - 10/10
eurogamer.cz - 9/10
eurogamer.it - 8/10
eurogamer.net - 4/10

:D
Spíš jsou všichni tak silně zhýčkaní (čti "podplacení") Rockstarem, že cokoliv jiného než GTA-like otevřený svět je špatný svět. Podobně u nich dopad třeba i třetí Driver...
memphis - Přesně..oni nechápou rozdíl mezi open world game a sandbox game. Prostě Mafia není a nikdy být neměla sandbox, open city je tam jen k lepšímu pocitu immersion, není tam na dělání kravin.
Nejsmutnější ale je, že GTA4 taky nemá moc sandbox elementů - jde tam dělat minihry a rande (šílenej vopruz), střílet holuby (ještě větší) a...občas skočit na skokánku. A pak občasná sidemise (která je stejná jako 99% ostatních). Ale u GTA to nevadí, tam je to za 10, přece.
Z diskusie na eurogamer.net:

I completely agree with the criticizm of the checkpoints system. But why it was never mentioned with connection to GTA IV? The lack of checkpoints rendered GTA IV completely unplayable for me - and NOT A SINGLE REVIEWER was kind enough to warn me about it.... Money talks or what?
Hm, ten Eurogamer.net je docela spolehlivý web, asi tam budu chodit častěji - když nepočítám Kane & Lynch 2 (ten jsem nehrál), tak 4/10 u nich = pro mě skvělá hra!

Jinak mě dost štve, že většina recenzí zmiňuje za zápor slabou "open-world experience", myslíte že ví, o pokračování které hry jde? Zkusili si v Mafii 1 mezi misema (resp. v misi) projet město a kecat s lidma / plnit nějaké vedlejší mise / sbírat nějaké bonusové předměty? Ano, moc by jim to nešlo. :) Až recenzenti pochopí, že město v Mafii je prostředek k vyprávění příběhu, a tak je taky koncipováno, tak svět bude lepší místo... :D
Jsou jen nasraní, že nedostali exluzivní možnost zrecenzovat hru před vydáním, to je vše (je to banda pitomců).
Kubulus: Konzolove verze maji uvedeni driv nez PC? Jsem nevedel. (Nechapu proc, kdyz se jedna o dva dny nebo kolik.)
Kubulus: Prej to snad nekdo hraje s .exe z dema, jestli to funguje nevim.
tak a uz je na netu verze pro stazeni, lol, par hodin po vylezu z tovarny xD
Co jsem cetl, tak to casto byva kvuli recenzentum, kteri tu hru dostanou drive a oni, nebo treba jejich znami to daji na net. To se mi zda nejpravdepodobnejsi.

Pooky: Nu dobra.:)
Jo měsíc no, to samé AC1 ale ten aspoň nefungoval celý. Třeba za to může ruská mafie. Pane od počítačových her dejte mi to DVD nebo to váš pes schytá.. apod..
marwel: Myslím, proč utekl, co se stalo - důvod(stejně jako DuneMaster). Nejsem zase tak vymaštěnej.
Vemte si, že Kane and Lynch 2 na stejné ochraně byl na warezu až tentýž den oficiálního vydání (crack zřejmě hotový během pár hodin - takže tady to moc nepotrvá) - důvod? Hlavně asi ten, že Mafia 2 už má za sebou docela dost recenzí/cest a možná, že to je ten kámen úrazu. Celkově Steam je lehká ochrana, takže ani ten Exe není zas tak důležitý.

Mluví lajk, obecně nemám o tomhle ani páru, jen můj dojem.

Btw. Co se stalo s Crysis?
yep.. počítám že do pár hodin crack, škoda no, ale aspoň je nepostihlo to co crytek s crysis a to o měsíc předem..