*vlezlý výsměch*
Hra se odehrává od roku 1945 do 1951! (žádné 1955).
ad ps3 verze, nejak mi unika proc to demo nenechali zimni, jim snad muselo byt jasne ze se ps3kari poserou z absence travy (co budu povidat, sere me to taky, ten grafickej rozdil je tam znacnej, na druhou stranu mi prislo ze ani v PC verzi se ta foliage trava na nektery kusy povrchu nenacte (nebo se nacita jak kdy, nevim) a v kytickach tam stejne moc nebehal, tak se s tim snad nejak smirim.. vic mi dela starosti framerate a tearing. A teda vykreslovani stinu by mohli trochu srovnat, ten prechod na jednodussi stinovani je moc blizko a moc ostry.
Jojo, použili artistic license a playboy se tam objevuje o 8 let dřív než v realitě.
A taky se to odehrává ve smyšleném městě xD
A taky se to odehrává ve smyšleném městě xD
Skutečně se tam nachází ty časopisy i na začátku hry? Playboy jako takový vyšel poprvé až v roce 1953, takže technicky vzat by tam neměl co dělat.
Tedy ne že by to nějak zvlášť vadilo, i takový superrealistický Flashpoint používá v příběhové kampani tenkrát neexistující zbraň (tuším že to byla nějaká M4 nebo M16).
A say opět mele kraviny. Nečekaně.
Ale hovno.
Takže opět sex zastíní špatné stránky hry a všeci se poženou za playboyem, který tam nemá z hlediska ,,relističnosti" (jak to všeci o Mafii tvrdí) co dělat. Nečekaně...
Viz. popis "děj hry se odehrává v letech 1945 - 1955".
"Už to vidím."
Edit: Bezva:)
"Už to vidím."
Edit: Bezva:)
V kterém roce se ten děj odehrává?
EDIT: Už to vidím. To do dvou roků měl ten časopis takovej úspěch?
EDIT: Už to vidím. To do dvou roků měl ten časopis takovej úspěch?
pipboy:az zahrajes PS3 verzi, tak pisni, zda je to az tak strasne...dik ;)
Já našel 11/50 za celou hru, sbírat je při sledování příběhové linky asi moc nejde. A zatykač ani jeden. Jinak souhlasím s tím, že Empire Bay působí mnohem realičtěji a v zimě atmosferčtěji.
ja jich nasel 5 celkem tusim.
Mě se teda líbí víc Empire Bay než Lost Heaven..není možná tak zapamatovatelný, ale působí realističtěji, takže pro mne plus. Jinak teď budu hrát chapter 9, spokojenost trvá.
Našel jsem zatím 5 playboyů, co vy ? : )
Našel jsem zatím 5 playboyů, co vy ? : )
prave ze je v mafii 1 neni ta sit ulic buhvijak slozita, treba k salierimu je to dycky pres nejaky most na prostredni ostrov, pak doprava po hlavni ulici (tam kde je tamvaj. hm. v mafii 2 zadna tramvaj) do tunelu a za tunelem vlevo, 1-2 bloky tam nekde to uz se najde :)
Nemyslim si, ze je to nemozny, hraju to ted poprvy a na kazdym ostrove jsou tak 2 hlavni ulice, to se da zapamatovat.
To jste fakt při prvním hraní první mafie už jezdili po mapě po slepu? Mě se to dařilo až při několikátém opětovném hraní. 0_o
pipboy: Přesně jak říkáš no. V první Mafii bych taky mohl jet skoro poslepu..tedy bez nutnosti sledovat mapu i po letech, ale v Mafii 2 si jen uvědomuju, že tudy jsem jel a tudy taky, ale kam dojedu si už nevybavuju. Nebylo by špatný, kdyby šlo vypnout to přímý navádění k cíli mise, aby si člověk projel víc částí města.
I mě zklamala absence návětevy kostela, která v prvních trailerech byla. Vůbec jsem se nedokázal s žít se svou rodinou, pouze s Joem za celou hru.
mno, tak vzhledem k tomu že pozítří jedu na dva týdny pryč, a originálka dorazí až příští týden, tak už taky hraju - právě jsem začal sedmou kapitolu a zatím to vidím na 9..ta atmosféra je zkrátka perfektní, je to naprosto přesné pokračování mafie, stejný principy, stejný maniakální smysl pro detail..
Ten pocit z nej proste nemam. Ale asi je celkem mozny ze je vetsi, ale jednotlivych ctvrti/stylu je min (bo jsou vetsi), takze to vypada ze se nehybu z mista.
Nemam to mesto moc rad, nestalo se mi, ze bych si moh dovolit jet zpameti - v Mafii jsem si moh pozdejs rict "jsem tady, kdyz tu zahnu vlevo, o odva bloky dal vpravo, dostanu se na most, za nim na druhy krizovatce...blablabla...a budu tam" a nemusel jsem v podstate cumet na mapu pokud jsem vedel kde jsem a kam jedu. Ve dvojce si reknu maximalne "tady tudy jsem uz jel" ale ze bych tusil kam se dostanu kdyz na dalsi krzovatce zahnu vlevo, to ani omylem.
btw vubec tam neni navsteva kostela z vanocniho traileru :( a pytel jinych veci z prvnich traileru, to me taky celkem nakrklo. a co tam je, to je tam vrzene nejak jinak
To město je fakt o třetinu menší? Nemělo být náhodou dvakrát větší? :/
moje autista ^_^
(a mam to predobjednane na PS3 abych teda sebral moralistum vitr z plachet ^_^)
moje autista ^_^
(a mam to predobjednane na PS3 abych teda sebral moralistum vitr z plachet ^_^)
err.. playing time mam ve statistikach cca 12 hodin, jestli se do toho pocitaji loadingy nebo ne netusim :) Ale bylo to na dnesni pomery kazdoapdne celkem dlouhe, cekal jsem konec tak o 3 kapitoly driv.
koukám že koment hotov..dobrej, předpokládám že na tom budu stejně, takže asi ani nebudu muset psát svůj : )
Jak dlouho ti to zabralo teda?
Jak dlouho ti to zabralo teda?
jo koukám že už skidrow vydali fix..
tak 85 není špatný, při všech těch naysayech.
btw doufám že si to teda koupíš ! : )
tak 85 není špatný, při všech těch naysayech.
btw doufám že si to teda koupíš ! : )
v3, slo, pisu. Ale nepudu moc do detailu, to bych v tom měl bordel a trhnul rekord v delce.
pipboy - co vůbec hraješ za verzi ? nějakou internetovou PC verzi s pofidérním exáčem ? A šlo to hrát až do konce?
pip: a doufam, ze uz pises naky kvalitni komentar! :D
je mozne ze to tam bylo driv, dal si uz ale z titulku pamatuju jen tomase sedlaka :) (a nolana northa ofkoz)
Jestli jsem to dobře pochopil, tak Jack Scalici měl na starost dialogy a autentičnost slangu. Vávra napsal příběh, takže by tam nejspíš mělo být něco jako Story by Dan Vávra.
myslel sem džeka skalicu :)
hai
Shigor ma normalne osklive polske prijmeni plne sprezek, totok je pseudonym :)
jo, to z ni vymyšleně :)
zas nejak pozorne jsem je necet, jen me zaujalo ze vidim Lead Writer - Jack Scalici. Pomocny writer Shigor Birdman .. by me zajimalo co ten tam psal :)
Pokud vim tak Daniel Vávra normálně v titulcích je, ale přesně si nevzpomínám na jaké pozici je tam uvedený.
Thellwin: I kdyby mu do postele dali koňskou hlavu, do titulek by ho uvést měli... pokud to teda opravdu psal on. :)
Bůhví jak ten rozchod vlastně proběhl.
hele, proc je v titulkach lead writer Jack Scalici? Vavra nebyl ani v seznamu pomocnych, myslim. Chapu ze tam byly nejaky neshody a Vavra pozdejs vypadnul, ale... uniklo mi neco?
bonusweb 85%, doupě a hrej 8/10
Na Metacritic ze 16 recenzní 80% (PC verze - ostatní kupodivu dopadli mnohem hůře)
Games Rating po deseti recenzích 75,30% co se týče PC platformy.
Aaron+Flynn: Komentář určitě neplánuju a nic jinýho prozrazovat nemůžu takže vás asi zklamu :-)
Btw skidrow taky nefunguje, health dropne k nule v druhý kapitole.
a nejaké pikošky by sa hodili tiež :)
Silverlion: Chceme komentář, jsi si toho vědom, že? :))
MATADOR :-))
a me se to zatim libi, nejspis me uz ani nebude srat, ze je PS3 verze predrazena, hnusna a kdesi cosi :) No zatim bych to videl tak na 85 nejmin. Trochu mi kazi dojem ze se to ted nejako zacalo skubat a nechce se mi stahovat detaily >_>
Myslím si, že kvůli té hromadě DLC samotnou hru pěkně ochudili. A docela mi příjde na palici, že už v téhle verzi se nachází (byť jen jmenovité) zmínky o DLC (jak jsem níže podotknul). Na druhou stranu, s něma bude samotná MAFIA opradu bezkonkurenční a trvanlivý nářez (tipuji, že se určitě vyskytna nahrážka za "extrémní jízdu", přibudou zbraně na blízko, možná nakonec přibude v určité formě multiplayer a kdo ví, co ještě).
Kdyby to někoho zajímalo, demo je značně poupravené + obsahuje drobnosti, které v plné hře zřejmě vůbec nejsou (telefonát, pozměněné období, konec dema).