No já jsem právě v tomhle úplně jinej - stejně tak u her, až teď jsem zjistil, že i u normálních her jsou tyhle achievmenty a nemám žádnou touhu je plnit - vlastně ani nehraju ani datadisky. Prostě je to nějaká původní struktura čehosi, která mi bohatě stačí a to ostatní mě nezajímá.
Nevím, jak to vysvětlit :)
Závislost na achievmentech chápu, ale plnit je pomocí diskuzí/pošty je challenge asi jako dohrát hru podle návodu...
Někdo to potřebuje, ale když má koment šťávu, tak proč ho tam neloupnout :-)
Walome: Tak musím si těma achievementama něco dokázat ne ? :) Je to pro mě jednoduše challenge... :)
JohnCZ- k čemu??? Já tohle nechápu, k čemu to je dobrý? (myslím, že jsem Ti tam to plusko už dal ;) )

Jen tak mimochodem, obávám se, že v závodech není žádný bug, ale že si autoři byli moc dobře vědomi, co dělají. Proč by tam ta zkratka jinak byla...
A jen tak btw, kdyby se ještě někomu líbil můj komentář, nezapomeňte mi tam hodit plusko. Hodily by se mi achievementy. Díky
No hlavně aby se povedla hra. Ty trailery a gameplay záběry vypadaj moc hezky.
Zeptal/zeptá se někdo 2K Czech, jaký na to mají názor? Samozřejmě, že za to nemohou, ale jde o jejich hru a mě by něco takového pěkně štvalo. Take 2 se asi učí od Activisionu a akvizice IS nebyla asi ta nejšťastnější volba z pohledu IS (i když peníze na vývoj a marketing od Take 2 to určitě vynahradí).
A od kdy je ta informace venku? No já jen že na Amazonu a ebay jsou stále v nabítce. A na offiko webu není taky nic.
Ja muzu jen ujistit, ze Cenega se v tomto pripade vazne snazila aspon o lokalni verzi specialky. Kdyz ji 2K uspesne nekolik tydnu ignorovalo, tak i Xzone loboval, ze udela vlastni specialku na svy naklady, ale to 2K taky ignorovalo. Je jim to uplne jedno (coz je na jednu stranu pochopitelny, koho ty prodeje u nas zajimaj, ze. Na druhou stranu mohli mit tolik slusnosti a aspon se k tomu nejak vyjadrit)

Jo a nevim jestli sem to sem mohl napsat, tak drzte hubu :D
Hlavně začínám být docela nasraný, že nás PC hráče a zvláště u nás, každý ignoruje s Collector edicemi, jako kdyby jsme neměli penize a byl zde slabý trh. Já si myslím, že kdyby sem někdo tahal edice v omezeném množství cca 500-1000ks tak to bez problému prodá a takové suché plyvnutí, že celosvětově ruší CE Mafia 2 pro PC to jen dorazilo. Ubozí konzumní amíci:-)
Pokud je to tak, tak to mě obyčejná verze nestojí za koupi:-( ne za tu cenu.
Vazeny zakazniku,
mate u nas predobjednanou sberatelskou edici Mafia 2 pro PC a bohuzel kolem tohoto produktu nemame pro vas moc prijemne zpravy.

Jak jsme se nedavno dozvedeli, zahranicni vydavatel hry a majitel prav na Mafia 2, spolecnost Take 2, zrusila CELOSVETOVE sberatelskou edici pro PC. Nezname duvody, i když jsme se se je velmi snazili zjistit. Muzeme se jen dohadovat, ze o PC verzi teto edice nebyl ve svete asi tolik zajem a vyrabet par kusu pro cesky trh nebylo pro ne zrovna efektivni. Kazdopadne zde v poslednich dnech probihala maximalni snaha ze strany ceskeho zastoupeni /spolecnost Cenega/ o vytvoreni alespon vlastní lokalni sberatelske edice, coz nebylo zahranicnim vlastnikem dovoleno. Se stejnym uspechem jsme se potazali i u nas v Xzone, kde jsme navrhli, ze udelame vlastní edici a i pres maximalni snahu o komunikaci nam nebylo vyhoveno.

Timto vam tedy oznamujeme, ze sberatelska edice pro PC v CR (a ani nikde jinde) nevyjde a vasi predobjednavku budeme prubezne menit na standardni edici hry za cenu 1099 Kc. Jelikoz se jedna o velkou zmenu, bude potreba od vas napsat, zda to na beznou edici chcete zmenit ci zda o objednavku stále stojite. Napiste tedy prosim na xzone@xzone.cz , zda muzeme zmenit na standardni edici a my jiz zmenu v objednavkach zaridime sami.
... nebo "Mafia 2 má hezky našlápnuto k 10. výročí od vydání prvního dílu, proto se budeme snažit hru ještě ladit a vydáme ji až v roce 2012."
Zruší PC verzi s tímto vyjádřením "Tato hra není vhodná pro počítače. Na velké televizi je to o mnoho větší zážitek a hra je pro to určena" a já si půjdu hodit lano :P
Že by zpoždění český verze? Na tu jsem se osobně stejně netěšil, takže jestli to bude tohle...pohoda klídek.
Twitter: "XzoneCZ Dneska bude jedno oznameni, ktere ceske fanousky
Mafia 2 moc nepotesi."

Hmm, ono to bude jeste horsi? :D
ddk: Na to aby ti někdo pomohl jsi uvedl minimum informací. Pokud jsi mezi tím přešel na nové windows (Vista, 7), tak bych doporučil vyzkoušet: klik pravým na zástupce > vlastnosti > kompatibilita > Windows XP. Další možnost je nainstalovat patch. Jinak jak říká Dawid199 - www.google.cz
čuzz, mám problem před cca 1 rokem sem hrál mafii bez problemu, ted jí nainstaluji jdu hrát načte se mi první mise a asi po 5ti vteřinách to spadne na plochu a žádnej eror nic to nehlási jen to spadne to samý v jízdě nebo tutorialu nevíte čím to může být ?
Já měl save 100% se 40ti nebo 60ti hodinami, tak to byl asi taky nějaký "běžec" :-)
Ale stejně si cením nejvíce svého savu, který je též na 100% a i tak jsou statistiky docela dost vymakané :-)

Jen mě u Vice City štvalo, že cheaty měly vliv na ranking, protože mnohdy jsem je nepoužíval jako podvody při misích, ale pro zábavu a ta penalizace byla tudíž dost nefér. U SA už to tak naštěstí nebylo.

Ale smekám před těmi šílenci, co se za tím čísílkem hnali, aby dosáhli největší ohodnocení, za které nic nebylo. Na to by mohl být speedrun :-D :-D
Mimochodem, jeden člověk pracoval i na 100% speedrunu (takže všechny vedlejšáky + sbírání všech těch blbostí + všechny graffitti atd), a aspiroval na max. 40 hodin. Vypadalo to, že se mu to povede, a když mu zbývalo už jenom asi 10 hodin, tak to vzdal. :D
Matador: Pokud to zná někdo nazpaměť a ví přesně jaké mise splnit v jakém pořadí a vše napoprvé, tak to jde za takový čas v "pohodě" (radši uvozovky, přece se jen jedná o speedrun) zvládnout. Ale pokud ti nejde zrovna pouze o ten čas, který chceš dát na net spolu s videem, tak nevidím důvod si hru takhle kazit a neužívat :-)
Pivo a j.calling.2bad: pánové tak to bych chtěl vidět, nevím, s čím jsem se tak babral :D
Kubula: Hrál jsem to zhruba stejně, ale když už jsem tu rychlost překročil, tak vždycky před fízlama a zdržel jsem se ještě více :-)
Ale červenou jsem myslím ignoroval, jen se ohlédl na všechny strany a jak nebyli chlupatí, tak jsem jel :-D
Já tedy vždycky hrál Mafii tak okolo 15 hodin. Ale je to pravděpodobně hlavně kvůli tomu, že jsem dodržoval dopravní předpisy a nejezdil na červenou. A přestaňte se mi smát, holt mě to tak bavilo :)
Pivo: Jo. Ale zrovna tenhle tkvěl fakt pouze v poctivém prozkoumání celé mapy k získání těch nejrychlejších stezek pro každou misi.
Matador: No, myslím že by to v pohodě šlo, akorát musíš spěchat a to prostě není ono. Viděl jsem 40 hodin save a hru dohranou na 100%, což mě se povedlo až někde u 160ti. Já si hry rád užívám a nesnažím se vše dohrát co nejrychleji a pak se chlubit svým časem.

Mafii znám nazpaměť, ale přesto se dívám, že každé hraní mi zabralo více než 15 hodin, i když pro zkušeného hráče by neměl být problém ji dohrát za 10. Holt ten omezovač....jediné mise, které jsem prosvištěl byly ty "fair play".

EDIT: btw: zabíjet mě zase nezabíjeli :-)
Snad jen přístav jsem dával napodruhé, ale jinak to jde vše prosvištět napoprvé, pokud to má člověk nacvičené a ví jak hrát.

jcalling: To je speedrun, co? :-)
No, když nad tím teďka trochu hloubějc uvažuju, tak ta Mafia fakt není zas tak krátká. Kor ne při prvním hraní. Kromě všeho ostatního (prozkoumávání města apod.) je docela časté i umírání, a kolikrát byly checkpointy fakt nepříjemně daleko od sebe. :)

MATADOR: a to myslíš jenom příběh nebo i vedlejší mise a sbírání těch všemožných blbin? Páč bez těch vedlejšáků se to dá dohrát za 6 hodin.
Pivo: přesně tak, pokud si hru dokážeš i na poněkolikeré užít je to fajn, ale jezdit s omezovačem je fakt HC ;) Doufám, ale že dvojka bude v tomhle ohledu víceméně podobná.

PS: to GTASA snad nejde dát pod 20hodin ne? nedávno jsem jí hrál znovu a opokud se nepletu zabrala mi něco okolo 25hodin a to jsem měl už všechno naučené z předešlých hraní.
j.calling: Je pravda, že já to bral z pohledu hráče, který si hru užívá. Teď se dívám na záznamy a kolem pátého dohrání mi hra zabrala 17 hodin :-)
Přes město jsem jezdil vždy s omezovačem a nikdy jsem nikam nespěchal, takže jízda mi docela dost zabrala. Ale kdybych se trochu snažil a chtěl hru projet rychleji, tak pod těch 10 hodin jdu v pohodě i se všemi vedlejšími misemi.

Ale nic to nemění na tom, že hra je zhruba dvakrát delší než spousta jiných akčních her. Např. Max Payne, FEAR apod.
A i samotná příběhová linka hry GTA:SA jde dokončit za 15 hodin (já ji dojel tak za 60).