"Proč kritizujete recenzi, která je podle mě naprosto trefná?" Pretože majú právo na vlastný názor? :D
Proč kritizujete recenzi, která je podle mě naprosto trefná? Hráli jste snad singleplayer? Ne. Ale podle toho co Karel Kališ zmiňuje v recenzi za nedostatky mi to docela sedí. Že tam budou skripty, víme všichni. Že je to lineární jak prase, víme všichni. Že je hráč vedený za ručičku, víme všichni. Tak co sakra chcete dávat za hodnocení takto "vyumělkované akci"? Podle textu recenze si víc jak 7 nezaslouží. A za další, pokud jste to četli celé, tak recenzent říká, že v době recenzování nikdo multiplayer nehrál (divný co, když je to 1. recenze na světě) a že recenze multiplayeru přijde později. Pro mě zatím MoH podle mulťáku zklamání, single jsem nehrál, těším se na něj, ale je mi jasné, že nic nového či snad inovativního pod sluncem to nebude, takže s verdiktem takto na dálku plně souhlasím.
Hlavně sto lidí sto chutí a hodnotit hru, u níž je multiplayer stejně důležitý jako singleplayer (aby ne, když jej vyvíjejí multiplayeroví experti), mi přijde trochu amatérské a nešťastné...
pockal bych si na nejake verohodne recenze, pak bych odsuzoval ;)
me spis prijde, ze to ani nehral...a ten kdo to psal je asi taky zrejme mimo :)¨(asi dobry matros :D) a jeste vic sem se pobavil u komentaru :D tady to zase smrdi, ze si nekdo "vyrobil" recenzi u kvalitniho zbozi....njn doupe :)
Po dvou hodinách bety hodnotím MP 7/10... Hodně mi ovšem připomíná MP Vietcongu...
"Podle německého magazínu PC Games byl pozměněn i design vojáků Talibanu. " tak sou ale blbi??? :X
Vypada to slusne. Dokonce to ani neni tak narocne jako BC2 (to ale bude zpusobeno mensimi mapami a absenci vozidel, ne lepsi optimalizaci). Na medium to jede nejakych 25+fps, coz je luxus, ktery jsem si v BC2 rozhodne dovolit nemohl. Kazdopadne koupe za plnou cenu pri vydani neprichazi v uvahu, ale warez single si rad zahraju vcas. Plnou az zacatkem pristiho roku s upgradem PC.

Jinak ty jejich technical difficulties me pekne serou. Ok, je to beta, ale hrat v kuse vzdy pouze nejake dve minutky je vylozene na hovno i na pomery beta testovani.
Jestli to nebude tím, že Teroristi, Němci a další "agresoři" nemají v současnosti k dispozici největší armádu světa a "nejmocnější" justiční systém světa. A pak taky USA jakožto jedna z multimediálně nejpokročilejších zemí světa je mnohem snadněji vyburcovatelná pomocí mediálních skandálů.

Já bych za tím nějakou logiku nebo racionální důvody nehledal.
Jo, je to tunel, možná mě to ještě přejde, ale zatím se těším na další hraní, takže asi tak.
Půl hodinka bety mě přesvědčila o koupi! Po dlouhé době zábava, i když nic nového pod sluncem.
ze si treba nestezovali na CS, kdyz se tam hraje za teroristy...
Fg: To je přesné, to mě napadlo už dřív, že u všech her z druhé světové války je mulťák za němce a to nikomu nevadí:-/ no co už amíci.
Zajimave dojmy ze hry. Kazdopadne MOH neni rivalem MW2, ale spise Black Ops. Nejsem asi jediny, kteremu MW2 uz nema temer co nabidnout a proto budu rad, kdyz budu moci hru vymenit za neco novejsiho. Bohuzel pro MOH to v mem pripade bude kvuli HW naroku pravdepodobne Black Ops.
Ok. Já právě mám v přátelích jen jednoho kámoše, ale hraju to teď celkem dost často, protože nic lepšího online zkrátka není. nick: vodny_cz
Vodny: To je trošičku starší nová funkce na DH. Může se tu objevit hra, která má datum vydání za cca 14 dní.
Co se týče jedničky, tak vůbec nemůžu porovnat, nehrál jsem, ale dvojka mi přišla v SP postavená akorát na tý destrukci (imho stejně ně moc dobře udělaný, občas až moc přehnaný) a vůbec to nemělo šťávu.
Thellwin: vazne tak spatny? ja si v budoucnu chci kupovat BC2 Ultimate edition(s BF 1943), u jednicky byl SP fajn, btw navazuje pribeh na jednicku?
DOufám, že singl bude aspoň trochu ucházející a ne jak v Bad Company 2, kde stál az dvě věci.
praveze se tak dusuji jak spolupracovali s armadou a jak se zameruji na samotne vojaky, nikoliv konflikt jako takovy....proto od singlu cekam neco "vic", vim ze v FPSkach ty "úpribehy" stoji za **** ale dyt by nebylo tezko to prave vystavet na vojacich a jejich osudech....ja tedy se spise zameruji na SP
Vec nazor. COD je pro mnohe taky predevsim o multiplayeru. Dokonce i ja, toliko nespolecensky clovek, znam par lidi, ktere ani singleplayer nehrali a rovnou se vrhli na multak. Kazdopadne MP MOH vypada bohatsi nez ten v MW2, tak uvidime.
"První recenze v papíráku Gamemaster dala Medal of Honor 85%. Hra je prý realističtější než CoD a spoléhá hlavně na multiplayer. SP působí jako bonus navíc. "

hmmm tak ohledne toho SP - to me hodne stve jako :X
mam predobjednano na PS3, takze bohuzel s vama kluci nezahraju :(
Danny: Ano, tak je to správně, pro potěchu amerických kritiků:-D
ViRus: Pokud vím, tak Taliban nevyřadili, jen je přejmenovali na Oppossing forces :-D
tak mam predobjednano za polovicni cenu...tak uvidime mno...