@
Phoenix (20.04.2014 12:55): Nie, ziadny checkpoint v ziadnej misii nie je. Po smrti sa ide uplne vzdy od zaciatku misie.
S tym respawnom je to take vseliake. Co si pamatam, tak niekedy chodia kym je spusteny poplach, v tej jednej misii myslim uz dokonca aj po vypnuti budu donekonecna vybiehat ale tak naco spustat poplach ze ano. Je to ta s radarom - asi 5 misia (viem ze 4 je to snajperenie). Potom v jednej misii napr. po poplachu vybehnu 2 tanky z garaze, ale je tam aj LAW raketa a po zniceni sa nove neobjavia, ale v tej istej misii je pokial viem jedna 3-clenna skupinka co sa stale donekonecna objavuje a chodi hore-dole po svojej trase okolo zadnej brany.
V zasade netreba spustat poplach nikdy, vzdy je to komplikacia a minimalne jedna vlna nepriatelov urcite vybehne odniekadial. Mam pocit ze pokial sa poplach nevypne tak budu vacsinou vybiehat donekonecna v urcitom casovom intervale, ale asi uz nevybehnu dalsi pokial ti prvi este ziju. Je to take vseliake, nema to presny zakon ktory plati 100% vzdy a vsade.
BTW Phoenix, nasiel si niekedy ten Colt Anakonda revolver? V jednej misii vraj 100% je, ale ja som tu hru presiel snad 10 krat a nikdy som ho nenasiel.
edit - aha tak som to nasiel na youtube, to by ma teda nenapadlo ze tam treba ist kde treba ist :-).