@
Tulareanus (16.10.2023 09:24): Jo tohle se stávalo jen v talkie verzi, když jsi na té cestičce běžel (musel jsi přepnout na chůzi a pomaličku po krůčkách tu část sejít), ale tahle GoG verze to má již opravené, to byla první věc, co jsem zkusil :D.
Když tak nad tím přemýšlím, QfG 4 je hra, se kterou jsem měl asi největší trpělivost vůbec, rozehrával jí asi 4x, než jsem přišel na to, jaké patche si tam naházet, jak správně nastavit dosbox atp. Navíc Score verze ještě navíc měla bug v češtině u Baby Jagy, kvůli kterému se hra taky nedala dohrát (když jí opatchuješ oficiálním patchem, tak se konkrétní chybový dialog přepíše do angličtiny a vše funguje).
Hodně lidí má podobné zkušenosti s
Vampire: The Masquerade - Bloodlines (jo Troika taky byla technickým stavem svých her legendární :D), ale k tomu jsem se dostal až když vyšla ta verze na GoGu, která obsahuje i nějaké neoficiální patche a tudíž měl průchod bezproblémový :).
V tomhle je GoG fajn, že dovolí si ty staré hry mnohdy užít ve vyšší kvalitě, než co jsme si mohli dopřávat tehdy (nemluvě o všelijakých talkie CD verzích apod., které tehdá taky člověk ne vždy sehnal či na ně neměl mechaniku či místo na disku :)).