ugra: Každé hodnocení je zkreslené a každému sedne něco jiného. Myslím, že nebude o nic méně hodnotné, než od někoho, kdo tento styl nemusí.
Jinak 85 je také pěkné, ode mě to dostal Gothic 3 a i když je z Gothiců nejslabší a už to není ten Gothic, tak jsem se u něj bavil více než u spousty jiných her.
Jinak ta poslední kapitola je více akční, jo? No já to nehrál, tak nevím, jak na tom může být s ostatními. Ale co dialogy. Také tam je hromada menších podpříběhů jako v Gothicu 2, kde ti každý vypráví své story a jak na to reagoval, že třeba už má strach chodit do toho lesa. Nebo že ho štve město, tak se usídlil v horách, kde si uloví, co pořebuje apod.? V G2 jsem to měl strašně rád a dotvářelo to atmosféru.
Jinak další devadesátka, hm. Ta hra mě celkem láká.
Prckunsky: Copak chudáčku? Ses ještě nezastřelil, jsem myslel, že jsem tě už zabil tou svojí ignorancí. Asi to budu muset udělat svými nejsilnějšími zbraněmi, což jsou mé pracky :-D (sory, ale do tebe si musím vždy a všude rýpnout, prostě jsi přesně typ (ne)člověka, na kterého si rád zasedávám :-D)