(myslí si, že Skyrim bude lepší) :-)
sevencreature: Tak u české verze zaklínače je polský dabing rovnou přiložen, tam se s nějakými torrenty zabývat nemusíš...
Takže krom grafiky a rozhovorů to stojí za prd ?
Souhlasím s příspěvkem od pipboye - ta hra je opravdu krásná, zejména co se (filmových) animací a dialogů týče. Ale samotný gameplay, to je běs. Hraní samo o sobě mě v jádru vlastně vůbec nebaví a každou chvíli doufám, že přijde nějaká další cut-scéna. A nejsem si pořád jistý, jestli tohle je zrovna pro Zaklínače ten správný přístup.
Když CD Projekt RED v jednom rozhovoru podotkl, že inspirace se čerpala i u Heavy Rain, neměl jsem nejmenší tušení, že až v takové míře.
Líbí se mi, jak CDPR pěkně vykrádá Bioware. Naštěstí jdou jen po těch "dobrých" věcech. Ale ten jedi 'teď vlastně witcher' mind trick mohli KotORu klidně nechat :-D
Edit: Hezké, už je ke stáhnutí i polská mutace hry, stačí stáhnout polish voic-over z Downloadable Content.
paul: moc pěkný :-)
ubersampling nastavení grafiky prej žere pořádně výkon.. odkaz
muhehe:).
Kurňa, proč se mi musí pos*at UPC 3 dny před vydáním Zaklínače? Zahraju si to asi nejspíš až příští tejden..:-/
P.S.: Měl jsem chuť to repostnout na fb stránku Dragon age, ale řekl jsem si, že nebudu troll:).
to je fakt drsný
Tohle nemá chybu.
Tu mrtvolu jsem právě včera rovněž objevil, příblížil se k ní s dojmem, že je to Altair, ale zblízka mi to přišlo jako regulérní dámská postava. Ale přesto to má být zřejmě Easter Egg.
Nejhumornější scéna zatím byla (když nepočítám Altaira rozbitého o vůz slámy), když zoltán vážným hlasem tvrdil: "Já nikdy neměl pochopení pro banditismus."
No nakonec to vypadá že... přecejen to bylo v tom nastavení catalystu.. :) už to jde, díky ;-)
Tichovlk - zkus co radí tady - http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_ ... _read_before_posting
SilentWolf: Vypni stahování, prohlížeč, messangery a podobné kraviny na pozadí=P
čichám nějakou sviňačinku- seká se mi to úplně stejně na všechny nastavení grafiky :/ (samozřejmě s vypnutým ubersamplingem) toho drobného trhání se prostě nezbavím, a nedokážu si tak představit větší bitvu :( a crysis 2 zvládám v pohodě :D a je to ať nastavím sebenižší grafiku :(žeby nějaký fail na ATI kartách ? nebo chyba v notebooku ? není to nehratelné , jen silně nepříjemné..
Bodkin: nebo háček?
Jim Rossignol, nejlepší z pisálků na RPS:
"I played for fourteen hours yesterday. That is the longest a game has held my attention in several years."
Já se furt plácám v prologu, procházím úplně všechno a sbírám úplně všechno, moje OCD je hrozný :D
Doktor: Meme, engrish nebo ti tam jen chybí e?
DA je pice of poo.
Hmm, vo svetle druheho Zaklinaca mam sto chuti znizit DA2 hodnotenie :)
Bezva, už jsem si myslel, že jsem sám :)
Edit: Cokoliv nad tři nepřátele je loterie. Zrovna teď jsem na jednom místě, kde jsou tři banditi hned za loadingem, takže se rveme zpátky přes loading a pak zase dopředu a to už přeskakuje loading jen naoko přímo přes loading screen.
No, jdu spát.
No, jdu spát.
To přirovnání bojovýho systému k (brutálně) ztíženýmu Arkham Asylum opravdu celkem sedí. U tý bitky na nádvoří kláštera jsem málem PC hodil z okna.
Společně s debilním inventářem je to ale zatím v podstatě jediná chyba, a i ten inventář se bez potíží dá, když se používají filtry...
Teda, dívám se na to, co linkoval misadlouhy, a to je ten soubojovej systém vážně tak hroznej?! Jak únavnější Gothic 3. Proč potřebuje Geralt milion zásahů, aby někoho sejmul? HPs FTW! :D Rok 2011, bože.
Mno, mělo by stačit mít textury na maximum - to ovlivňuje právě načítání (na max by mělo být nejplynulejší).
uuuf, vycistil jsem blazinec a splnil obe zakazky na prisery ve flotsamu nebo jak se to tam jmenuje.. ale ty souboje.. to je peklo. Hlavne v tom blazinci. Jakkoliv je dvojka desne hezka a cutsceny a dialogy a tak vubec jsou megazuzo, tak herni mechanismy bych z drtivy vetsiny hnedle vymenil za ty z jednicky.
(a potrebuju 15 nejakych zubu na mec, jenze mam jich 14 a asi uz jsem vsecky ty potvory definitivne vymlatil :) no snad se jeste nekde mihnou)
A prepnul jsem si na medium pro vetsi plynulost... ktera nejak mi prijde ze zas o tolik vetsi neni, jen je to ted viditelne hnusnejsi a vic si vsimam doskakovani textur >_>
1033 lidí sleduje Witchera 2 online na JTV :)
Bodkin: V mém případě to bylo právě to samé. Popravdě, už hodně dlouho se nestalo, aby mně nějaká hra takhle nečekaně shodila sebevědomí už v prologu.
Bodkin: Inu, ten časovač imo půjde odstranit přidáním nějakého řádku, popř. módu.
Kubulus: Well, situace 3 knechti, jeden ze štítem a dva pancéřování rytíři (celkem 6 naráz) mě opravdu dokázala pít krev. Nepomáhá tomu pití lektvarů jen v meditačním módu (který si ještě vybírá kdy ještě jo a kdy už ne). Nebýt Znamení, které máš všechny, tak bych se asi dál nedostal. Skotačil jsem jako veverka.
Další otravné věci:
1) Geralt stále neumí skákat. Ani spadnout z metrového schodku.
2) Invetář je nyní Oblivionského stylu
3) Rvačka je hezká napohled, ale musí se mačkat WASD když začnou blikat (to vlastně ani tak otravné není)
4) Textová nabídka občas neodpovídá tomu co pak řekne + některé (ne všechny) jsou na timer, kdy člověk ani pomalu nestačí přečíst všechny možnosti, ne tak se nad nimi zamyslet
5) Furt mi to cpe Triss.
Další otravné věci:
1) Geralt stále neumí skákat. Ani spadnout z metrového schodku.
2) Invetář je nyní Oblivionského stylu
5) Furt mi to cpe Triss.
Hmm, zatím tedy upřímně lituji CDP. Nejspíš měli udělat menší beta test "Witcher 2 release" mezi menší publikum nezasvěcených (třeba příbuzní).
Když vidím, že doporučný způsob instalace polštiny je stáhnout nějaký torrent z ruské/polské verze hry a ručně ho instalovat, tak je to trochu k pláči. Nic proti anglické verzi, ale tak nějak mi Irové, Angličané a Skoti do Sapkowského světa nezapadají.
Jdu teda studovat manuál, protože ty souboje jsou opravdu zvláštní - nejdřív jsem měl dojem, že si to hraje na rubačku (udělej šup sem a šup tam), jenže v tom případě nechápu, proč je nepřítel schopen mě zranit, když mě jeho zbraň ani nezasáhne. Doufám, že se chyba skrývá na mé straně, ale pokud budou boje probíhat tímto způsobem, tak snad i snížím tu obtížnost.
Edit: Aha. Tak jsem nic nedělal špatně, jen ty boje jsou naprosto debilní. Připadám si, jak kdybych hrál (mnohem) těžší Arkham Asylum. Ach jo.
Tak hra umí zatím nativně jen 16:9, takže jasně že mick pruhy nevidí. Já tam mám úzkej pruh nahoře a dole:
http://cloud.steampowered.com/ugc/540642 ... DA6282E3A60EF78A075/
protože hraju 16:10
Vyjde patch co to spraví a pruhy nebudou nikde v žádném rozlišení.
http://cloud.steampowered.com/ugc/540642 ... DA6282E3A60EF78A075/
protože hraju 16:10
Vyjde patch co to spraví a pruhy nebudou nikde v žádném rozlišení.
1920x1080 a fakt som ziadne pruhy nezaznamenal a ked pozeram na ten tvoj link, tak mi je to jasne :)
V jakém hraješ rozlišení? 640x480 už přece jen jaksi není v kurzu .-)
Jinak mluvím o tomhle: http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/16_10_support/page1
sevencreature: "černý pruh nahoře, černý pruh dole..."
Kde? :) Asi mas nieco blbo nastavene.
Kde? :) Asi mas nieco blbo nastavene.
Ted zase budou nadavat, ze je to strasne slaby, si nevyberes :)
To jo, ale potom by hráči nadávali že o to takhle lame a rychle přišli.
Ale jako čekal jsem to, je to prostě jen lehkej bonus do začátku. Mě to tak vyhovuje.
Paul: Tak mohli to treba udelat tak, ze je to uber, zahrajes s tim jednu dve lokace (vhodne jako tutorial) a potom te treba nejaka holka, co chces sbalit, nadroguje a jeji kumpani te o vsechno okradou :)
Ubersampling je v podstatě funkce co renderuje obraz v rozlišení např. dvakrát vyšším než je nastaveno, něco jako v armě 2 když se nastaví na 24" monitoru 3D renderování v 3800*2400..v podstatě zbytečná a ultra náročná věc.
Jinak mám tam importovanej save, docela legrační jak je Raven armor jen o kousek lepší než default oblek, to samý aerondight, ale chápu to samozřejmě, balanc důvody.
Uber Sampling se automaticky nastaví jen když vybereš nejvyšší možné detaily, takže se bát nemusíš :) Navíc je určený stejně jen pro současný high-end (eventuálně high-end ve SLI (které aktuálně moc nefunguje)).
ten ubersampling je v nastavení co? mám českou verzi, tudíž přesně nevím,co máte na mysli...a co je jinak v nabídce ADVANCED nejvetší zabiják fps? ať vím co vypnout,protože s mým notebookem to fakt na nejnižší detaily hrát nechci... dík
Vic: ...the fuck? :-O
Jj, Uber Sampling je fps killer. Jinak mám celkem rozporuplné pocity.
- grafika - místy dost hnusné textury (ale už jsem zvyklý z jiných her - např. podlaha a pokrývky hned v úvodním stanu, textury na tělech) - na druhou stranu - může to být vypnutím Uber Samplingu a s ním by to bylo ok (vyzkouším, uvidím)
- videa - W.T.F. - tenhle vyblitý hnus bych v roce 2011 opravdu nečekal - standardem je anamorfní video a downscale, ne upscale něčeho v 320x200 do 1920x1200 (viz rozmatlaný text)
- widescreen - tj. černý pruh nahoře, černý pruh dole (ehm, konzolová verze přece ještě nevyšla, neee?) - žít se s tím nicméně dá
- nemožnost změnit (alespoň ovládání) přímo ve hře - vůbec celé menu je sice (alespoň první úroveň) graficky pěkné, ale díky, dejte mi radši celý systém menu z Witcher 1
Vic: Co tu blábolíš o pornu?
Vic: Co tu blábolíš o pornu?
Tak jak vám to zatím šlape?? Ptám se proto, že na tomto :AMD Phenom II N850 Triple - core processor 2,20 GHz, Ram 4,00, Win7 64bit, ATI Mobility Radeon 5650(1GB), mi to šlape dost mizerně, musím jet 1280x720 + nižší detaily....čím to?
Tak když to dám na ultra@1920*1200 a vypnu ten jejich "ubersampling", tak to to běží hratelně (30-60) a vypadá naprosto úžasně. Opravdu zdaleka nejlépe vypadající RPG vůbec, a nejen RPG.Ale bude třeba si zvyknout na úplně jinej design UI (journal,inventory atd). A ještě nevím zda hrát na x360padu nebo myši, budu muset testnout.
Nezkoušel jsem, ale nenechalo mě to v jednom místě uložit i mimo souboj.
Je konečně možné ukládat hru v průběhu souboje?