Say: jo to jsem přesně našel, to co je v tom odkazu ;) ten další config to už ne, to je divné, a zkusil jsem ten mod grafický a dělá mi to tečky.. hra vypadá naprosto úžasně ale stíny jsou tečkované, což by nevadilo kdyby to nebyly všechny stíny, i to drobné šero na obličejích.. dělám něco špatně? :D
Jinak mívám spíš opačný problém, rád bych si zahrál linii za Vernona ale nedokážu to :D Iorveth je jeden z nejlepší "záporáků" spolu s Vergilem z DMC. To je to samé jak v kotoru, rozhodnu se že budu hrát za temnou stranu a při první volbě vyměknu a jede se lightside. Tady jsou to sice jen sympatie ke slabší straně ale i tak.. nedokážu jet za Vernona.
A ještě k tomu balance modu pár dotazů.
1. pochopil jsem dobře že quen je jen na blokování? A už to není aura? A dělá se teda Éčkem?
2. protiútoky.. jak ? Ani v základní hře jsem nevěděl že je tam něco takového možné, teď už asi budou potřeba
3. píšou že Geralt tentokrát blokuje i za chůze.. jak? (nebo je to automaticky?)
4. http://www.youtube.com/watch?v=-Yhkt0qV9F4 co s tím ? :D
A ještě k tomu balance modu pár dotazů.
4. http://www.youtube.com/watch?v=-Yhkt0qV9F4 co s tím ? :D