OST je fajn, jen ta uřvaná ženská by se mohla vyskytovat méně.
@HolyMeatball (22.05.2015 15:34): Jo, to souhlasím. Tohle se vyrovná i OST z jedničky. Celkově je ta hra důstojným pokračováním jedničky a díky technické stránce je podle mě i lepší. Těším se, co zase ukážou v Cyberpunku.
Absolutne se nemuzu nabazit te hudby, posloucham to cestou do prace, v praci, cestou z prace...vskutku, zcela bez prehaneni, jeden z nejlepsich OST, ktere jsem kdy slysel.
@Marty34 (22.05.2015 01:13): lol, jj staci meditace :)
Jinak sere mě, jak když se víckrát podíváte obchodníkovi, co má na skladě, tak se mění staty předmětů a dokonce předměty samotné.. Dost zbytečné.
Všimli jste si, jak když vylezete z Novigradu u Tretogorské brány a začne tam hrát ta slovanská hudba, tak to má atmosféru na úrovni jedničky? Je to úžasné. I Novigrad mi dost evokuje směs klášterní a kupecké Wyzimy.
Nepíšete sem spoilery, že ne?
@Bodkin (22.05.2015 11:12): Slovní hříčka. Ciri-Cirilla, nebo Cyril a Metodej. :D.. Hlavne, že je to ona
@FildasCZ (22.05.2015 11:08): Ciri
@HolyMeatball (22.05.2015 10:06): Já na něj narazil až ted ! :D Tak jsem si šel hned zaběhat.. Přiznám se, že jsem byl zmatenej lehce :D..
Nastíním.. Rikam, co tam dela další holka podobné Cyre, jo aha asi hleda Cyru a mezitim cvici nejakou dalsi a snazi si to vykomenzovat :D..Nez ji najde ... Fail.. Ona to je celou dobu cyra :D ..
@Say (22.05.2015 10:13): Velen - No Man's land (zeme nikoho), hned druha velka oblast kde sa dostanes.
30+ hodin a stale mam vacsinu mapy nepreskumanu, tiez to tu vidim este na dalsich par desiatok...
@HolyMeatball (22.05.2015 10:06): Co je Velen?
@FildasCZ (22.05.2015 09:49): Ty kraso, kolikrat se tady ten trailer jeste repostne. :D
@LIUWIL (22.05.2015 08:56): To jsem na tom uplne stejne, furt nabiram questy a smlouvy, jednou za cas nahodne i updatuju sve lovy pokladu, a tipuju, ze ve Velenu budu hnit jeste takovych 15 hodin minimalne.
Ahááá, čiže keď chcem mať tie nové DLC v hre tak musím mať hru zo steamu zaregistrovanú na GOGu. Logické -__-
Musím říct, že tohle byl úžasnej sestřih s perfektním hudbou..A že v tu chvílí jsem odpustil neduhy u Witchra 3.
Nádhernej trailer s hudbou
Nádhernej trailer s hudbou
@fak (21.05.2015 16:27): Jestli dobře koukám, Alpha Protocol jsi ale nehrál, tudíž bych ten Bodkinův post v profilu hry bral smrtelně vážně!
@HolyMeatball (22.05.2015 08:48): Koukám, že hodně lidí má ve hře celkem zajímavou motivaci :D
Jinak já už mám 33 hodin a zatím teprve se chystám vylézat z bažin - posbíral jsem hodně questů a co mám dostupné už jsou nějaké lvl25. Jednou se tak projíždím po horách a najednou frrrrrr lvl 26 Griffin mi dá instakill na koni. To jsem vysral cihlu.
Necelych 30 hodin zamnou, nasel jsem bordel a konecne si zasoulozil. V Novigradu to uz tak hezky plynule nejede. Chce to ten upgrade...
In other news, Gwent me bavi neskutecne moc, tak v principu jednoducha hra a pritom tak komplexni sotva je ve hre pak pokrocilejsich karet (a vazne, bavi me to mnohem vic nez i Hearthstone, chtelo by to Gwent multak). Nicmene me opravdu dokaze zdeptat, kdyz celou dobu suverenne vyhravam, souper ma posledni kartu zazimco ja jeste tri, a ona ta jeho posledni karta je nejaky desitlovy killer, na kteryho ani neplati zadna z mych tri pocasovych karet. Ted jsem mel snuru asi peti takovych her a proste to odmitam dal hrat, dokud nenajdu lepai karty.
Jo, a pestni souboje...v jednicce divne, ve dvojce trapne qte, tady porad silene jednoduche. Neni sebemensi problem sundat i o deset levelu vyssiho borce, bo oni proste neumi counter a efektivni uhybani. Holt 1vs1 je Geralt asi nepremozitelnej.
@Red (22.05.2015 01:53): Atmosféra tam určitě je, ještě nevím do jaké míry, ale je... Co mi ji trošku kazí tak je přehnaný vítr ve vegetaci. Pořád mam pocit, jak kdyby bylo před bouří a ono furt nic.
@sxg (22.05.2015 01:27): To auto doplňování je jedna z těch fičur, které dělají alchymii méně otravnou. Ještě škoda, že člověk tráví dost času procházením keříků a mačkáním E pro sběr. A obnovování natrhaných bylin je taky extrémně rychlé, snad jeden herní den.
@Say (21.05.2015 23:15): To zní hodně dobře, taky to byl jeden z prvků který mi ve dvojce chyběl. Co atmosféra, není to moc veselé?
@fak (21.05.2015 16:27): Myslím že by se ti líbil spíš ten Alpha Protocol, kterej je teď ve slevě za 90 centů (Bodkin) a má některé RPG prvky
@Guldy (21.05.2015 23:21): Mne to zase ide už skoro upe naplno, len je to tak divno ostré, počkám na SweetFX a ak to pôjde, poviem Vám, že toto je tak optimalizovaná hra, že ja tomu nemôžem uveriť. Môj 6 ročný PC/master race/, to zvláda. A to som si myslel, že nové páčkovače ho odrovnajú, už ma serú len tie textúrky trávy čo sú blízko a prehnané kymácanie sa stromov. Ale vieme čo PC moderi dokázali s Dark Souls.
PS: Konečne mám v hre 500 korún a idem kúpiť knihy, informácie sú zbraň a len tak sundáte príšerku aj o 5-6 lvl vyšie od Vás.
@Marty34 (22.05.2015 01:13): Stačí pomeditovať, ak máš chlast, sa ti doplnia auto. - likéry, petardy som musel vyrobiť zatiaĺ iba Uľ, tiež sa pri meditácií doplní.
Mam mensi problem s vyrobou petard, uz jsem dve vyrobil, ted mam stav 0/2 v inventari, chci si vyrobit dalsi, suroviny na to mam, ale pise mi to pri snaze vyrobit toto: "tento predmet jsi jiz vyrobil". ???
EDIT: vyreseno, ty polozky 0/2 musim vyhodit z inventare a pak teprve vyrobit znovu, jinak to nejde, zvlastni reseni, nebo jde do vyrobenych petard nejak jen doplnit strelny prach?
Mne ten patch btw akorat srazil fpska.. a crashovani nevyresil.
Ta hra je naprosto geniální. Mají tam několik velice šikovných RPG triků, které na tomhle poli chyběly docela dlouho. A po tuhém souboji s polednicí už konečně chápu soubojový systém, který je neméně dobrý. Jen se do něj člověk musí dostat.
A doporučuji hrát na těžkou obtížnost. Člověk pak hledá po mapě ingredience na potřebné elixíry a oleje a naráží na zajímavé věci. Tohle měli dobře udělané i ve W1, ve W2 to trošku chybělo.
Už se těším, až budu mít po státnicích a vrhnu se na to se vší parádou=) A pak podruhé čistě kvůli típání screenů.
@Tvojematka (21.05.2015 15:23): Chybu asi třeba hledat v oblastech mezi klávesnicí a židlí :D
@Marty34 (21.05.2015 20:10): Talent do regenu na hp, vyrob si vlastovku, vytalentuj druhej quen na heal. :) Taky hraju na vysokou obt
@Marty34 (21.05.2015 20:10): Cucej Swallov a hoď bod do alt verze Quen. Pokud se pak nebudeš neustále pouštět do bojů s něčím o nějakých 6+ lvlů výš, tak už jídlo potřebovat nebudeš.
@Marty34 (21.05.2015 20:10): Včelí hnízda :D
Chlapi, nejaky napad kde brat zdarma zradlo na doplnovani HP behem boje? Lootuju kde co a same ingredience a zadne zradlo. Kupovat se mi nechce.
Ten pocit když bojujete podruhé proti těžkému bossovi, skoro ho máte a spadne vám hra.
Tolik práce než jsem ošukal Keiru už abych našel bordel:-)
@FildasCZ (21.05.2015 17:36): Kdeže :) Fate: Gates of Dawn
@mazar1234 (21.05.2015 11:11): Myslis tohle trapné FATE ? FATE
tak patch bohuzel nepomohl a furt to crashuje na stejnym miste
@HolyMeatball (21.05.2015 12:53): Tak vidíš že nekecám. DE a Fallout 3 mám samozřejmě dávno za sebou a obě moc moc bavily.. Dark Messiah bych opravdu považoval za RPG, ale nech bejt, já do toho tolik nevidím...
@Chuck (21.05.2015 13:00): Však taky dohráno, nemysli si. :-D
@Tvojematka (21.05.2015 15:23): proc ja tu ctu ze "neni problem bo ja ho nemel?" vsecko to jsou vesmees primitivni veci ktery muze zfusovat nejaky maly indie studio, protoze treba nemaji nikoh kdo by se tim obtezoval trochu zabyvat, ale CDPR, tim spis pri vsech tech odkladech nema narok neco takoveho nevypilovat k dokonalosti.
@Lario (21.05.2015 15:05): jj, měl jsem spíše na mysli sečtení počtů za celou dobu. Na začátku jedničky stačí kolikrát jedna Bloodfly :-))
@pipboy (21.05.2015 15:22): to koně občas dělaj, no... svéhlavá zvířata.
Jinak před chvilkou vyšel patch 1.03, ale na gog galaxy mají problémy se servery, stahuje to moc lidí, tak ho můžete stáhnout manuálně, jestli nechcete čekat. Obsahuje třeba nové nastavení sharpenu.
@pipboy (21.05.2015 15:22): Mně závody nedělaly problém. Proč tu do té hry neustále jen hovníš? :D
...ty zavody na konich taky svanda kdyz se mi kun 3x jen tak z prdele na miste zastavi. Ted mi takhle zastavil asi na 5 vterin nez se obtezoval zase pohnout...
@Phoenix (21.05.2015 13:52): "bezkonkurenčními Gothic 1/2 (kde sice také kosíš mečem spoustu nepřátel, ale rozhodně bych je neoznačil za "typické klišoidní faktasy")"
Tak pár nepřátel zároveň se kosí až úplně na konci, na začátku tebe spoustukrát zkosí silnější protivník :D
Jinak když se zamyslím nad barvami, jsou fajn. V té hře je květen. Stejně jako v realitě. A když jdu ven, jsou tam taky syté barvy.
Každopádně hru jako takovou nehatuju. Jen jejich komunikaci. Ta hra je to nejlepší, co jsem kdy hrál.
@HolyMeatball (21.05.2015 14:00): Aha, takže věta, že podle nich k downgradu nedošlo a že je mrzí (oprávněná) reakce hráčů tam není, mám halucinace, ok..
@Tvojematka (21.05.2015 13:56): Ano, bavime se o downgradu grafiky. Coz vysvetlili a ty to buhviproc odmitas videt. Takze se uz o tom vskutku nebudem bavit. :)
@HolyMeatball (21.05.2015 13:19): Všichni víme, že k downgradu došlo. Nevím, o čem se tu vůbec bavíme. Ty kecy o tom, jak gameplay trailery nejsou hra a blablabla, snad nikdo nemůže brát vážně.
"Tudiz v tu chvili nemluvili jen o grafice."
Co do toho zas pleteš? Bavíme se snad o grafickém downgradu, ne?
"Tudiz v tu chvili nemluvili jen o grafice."
Co do toho zas pleteš? Bavíme se snad o grafickém downgradu, ne?