Nemůžeš obírat enemáky, jen sem tam nějakou munici najdeš (válet se třeba na stole). Zbraně Ti musí stačit po celou dobu hry.
chtel bych se zeptat jestli v tehle hre muzu brat zbrane a munici nebo si musim vystacit s tim co dostanu na zacatku???
SC:CT - 150 kč (v Tescu), verze při poslední slevě na steamu - 5 Euro, první pařba coop s kámošem po netu se zapnutým voice chatem... k nezaplacení :)

T.L.Blade: S bratom sme to skúšali kooperatívne. Nehovorím, že to nie je dobré ale mne sa najlepšie hrá samému. Napriek tomu, ak niekedy zase spojazdním PS2 (a mám chuť na viacero hier na tej malej čiernej mašine) a ukecám ho k tomu, hádam nás to chytí.
PRIVATE MARTIN: Rozhodně doporučuji dohrát, protože některé mise jsou nezapomenutelné. A kdyby si měl někoho, kdo by s Tebou dal coop, tak ho zkus, je výtečný.

Chuck: Pokud si hrál nějaké díly série Metal Gear, tak by si na něco podobného byl zvyklý, protože ne každá stealth hra je pomalá.

NateLogan: O jednoho zaníceného fanouška možná přišli, ale o svého největšího fanouška - kamarád byl vyhlášen největším fanouškem - nepřišli, a navíc přilákali mnoho nových hráčů, takže jim to rozhodně vadit nebude.
T.L.Blade: To mi pripomína, že Double Agenta mám rozohraného na PS2. Hádam sa mi to podarí niekedy dohrať. Zatiaľ som iba na začiatku a zachraňuje toho teroristu (alebo koho). Nextgen verzie som nehral, ale vravia, že sa dosť odlišujú od ostatných.
NL: Pravda je, že na rozdíl od prvních čtyř dílů Tě Conviction občas ten akční styl nutí použít, ať chceš nebo ne, ale přesto se ten stealth styl dá užít dosyta. Přestože ten stealth mám rád hodně, já bral Conviction jako slušně promíchanou směsici obou stylů a svým způsobem i jako určité zpestření.
NL: "Sam Fisher byl jen jeden a ten umřel s Chaos Theory" - Ty očividně nevíš, o čem píšeš. Zahraj si Double Agenta v oldgen verzi, kterou dělal UBI Montreal (verze pro PS2,XBOX,GC a Wii) a poznáš, co je kvalitní stealth akce s geniálním coopem.
PRIVATE MARTIN: To i Crysis je víc Stealth než Conviction. Ne vždy tedy, ale většinou jo. Bohužel.

Jestli uspokojí oba tábory? Možná. Jedno je ale jasné - o jednoho zaníceného fanouška přišli. Asi nadobro. U bad-ass tajných agentů, kteří kolem sebe střílí hlava nehlava, mám historicky bližší vztah k jistému Loganovi :D (Syphon Filter).
Ono aj keď ten Conviction je o dosť akčnejší, stále je to stealth akcia, takže na svoje by si mali viacmenej oba tábory.
Jack Bauerů je tu hafo, Sam Fisher byl jen jeden a ten umřel s Chaos Theory. A to, že z něj udělali cool stroj na zabíjení a vyslýchání na tom nic nezmění. Jedinečná hra bez konkurence přešla do již probádaných vod. Tak to vidím já. A dám krk na to, že stejně dopadne i Hitman.
Paul: Pochybuju, ze by to tak nekdo prosel pri prvnim hrani. Ja jsem Chaos Theory jako jedinou hru dohral trikrat hned za sebou a bez omraceni to prosel prave az napotreti.;-) Hra by ode me dostala jasnou stovku nebyt Deus Ex.:-)
V Chaos Theory je hrozně zábavný to vyslýchání nepřátel, takže kdo to hrál aniž by se jich dotkl, o dost přišel.
Conviction jsem nehral (neutahne mi to HW), ale jakasi variace na Mark & Execute mam pocit byla v nejnovejsim Bondovi a stalo to za hovno, natoz abych z toho mel orgasmus. Podle me je to jen takova hracicka pro lenochy a nemotory.:D I kdyz souhlasim, ze by se za pruchod hrou stealth stylem mela udelovat nejaka odmena. Kazdopadne pro me bylo na Chaos Theory nejlepsi, ze to slo projit bez jedineho zabiti. A nejenom bez zabiti, ale i bez omraceni, coz je proste mazec jako svina.:-)
Walome: Ač jsem nemusel, tak u Conviction jsem se snažil jít co nejvíc stealth stylem, protože mi jednak přišel zábavnější a jednak jsem pak mohl častěji využívat Mark & Execute. A ten, až si vyzkoušíš, tak možná zažiješ bouřlivý orgasmus. :-) Já k němu neměl daleko. :-D
Taky dobře. Jak jsem teď někdě psal, už mě otravovalo, jak je Sam pořád skrčenej ve stínu. Ale tak budu hodnotit, až si C zahraju...
Chuck: přesně. Hlavně mě sere tenhle styl, že jakmile si člověk trochu zastřílí, hned se mu sráží hodnocení. Mě prostě baví střílet, žalujte mě :) Těším se na Conviction, tam si zastřílím jedna báseň.
Chaos Theory je jedna z velmi málo Stealth akcí, která umožňuje projít hru nejen s minimem zabití, ale dokonce i bez jakéhokoliv zneškodňování nepřátel (tak ve 2/3 případů).
PM: tento předpoklad však u Double agent vezme za své :-D Ale trojka je fajn.
Takže technologická stránka by bola, už len aby sa mi to páčilo herne, ale po predchádzajúcich dvoch dieloch a po tom čo som odohral v tom poslednom by to mala byť stávka na istotu.
PM: V té hře stejně nebudeš dělat žádné prudké pohyby, takže se trhat ani nestihne začít. :-)
PM: sestava dobrá a hra se seká? To jsou věci mezi nebem a zemí, taky se mi to děje...
Chaos Theory běží na Chaos engine, což je zjednodušeně řečeno Unreal Engine 2.5 s nějakými těmi upgrady (shadery 3.0).
Drolin: S tým FC2 si nie som celkom istý. Nevieš na ako engine je to postavené? Pretože už s hrami na Lithtech Jupiter EX som mal problémy (aj keď je pravda, že to boli hry od City Interactive).
PRIVATE MARTIN: Na takové sestavě by si měl spustit i FC2 a tak dále. Takže s Chaos Theory by neměl být problém.

(tedy pokud je GF7300GT kvalitativně srovnatelná s ATI4650HD)
Keďže je tu taká živá diskusia, nedá mi spýtať sa, prečo mi sakra na tej zostave sekal The Suffering? Papierovo by malo byť všetko v poriadku, ale v praxi to občas vyzeralo ako slideshow.
Hral jsem to kdysi na Athlonu 1800+, 768MB RAM a GFX5700. Uz si nepamatuju na jaky nastaveni, ale vypadalo to pekne :)
Neviete ako je to s náročnosťou tejto hry? Celkom by som si to dal, len neviem či ten môj archaický Intel Celeron nebude mať problémy.
ty voe! ten posledni odstavec je vazne na tecku....teda na minusko :D
to by se ti líbilo : ))

isair - pointa není, jen jsem si taky musel rejpnout :P
Tak, pobijte se mezi sebou a ja se budu se zaprenyma prstama zakerne smat :)
A pointa? Reagoval jsem trochu ironicky na Pipboye, kterýžto takovýto postoj podle jeho posledního příspěvku má (například ke zde probíranému Chameleonovi) a ještě za každý odlišný názor rozdává mínusy ke komentářům (což mi připadá krapet na hlavu).... ale tak proti gustu...
To jsme rádi že jsi nám oznámil že pro tebe není polovina členů osazenstva dh rozumná. Co si teď počneme ?!